Munich High End Show 2013

Tα εύσημα στους Έλληνες κατασκευαστές.
Αξ'ιζει και πρέπει να τους υποστηρίζουμε,αγοράζοντας τα προιόντα τους,το έχω ήδη κάνει και δεν το μετανιώνω.

άσχετο σχόλιο .... όλοι μα όλοι δίπλα στα πανάκριβα αυτά συστήματα στήνουν φωτιστικά απ' το ΙΚΕΑ! τσιπιδες!!!

Re: Απάντηση: Re: Munich High End Show 2013

Προφανώς λόγο κόστους. Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από εκθέσεις, καλύτερα να μην σου πω τι τρελά ποσά ζητάνε για ένα περίπτερο 15 τ.μ. , και αναφέρομαι σε έκθεση πανελλαδικού επιπέδου και όχι διεθνούς. Φαντάσου σε χρεώνουν επιπλέον αν ζητήσεις extra φωτισμό, δηλαδή 2-3 προβολάκια παραπάνω !! Επίσης πρέπει να σκεφτούμε τον κόπο, την ταλαιπωρία και φυσικά τα έξοδα που χρειάζονται για να κουβαλήσεις τόσα μηχανήματα εκεί δηλαδή να πας και να έρθεις οδικός συν διαμονή συν φαγητό ! Στα λέω αυτά για να μην στεναχωριέσαι που δεν έχουν demo room αλλά να χαίρεσαι που σε αυτήν την εποχή έτσι όπως είναι η κατάσταση υπάρχει η Ελληνική συμμετοχή !!

Δίκιο έχεις σε αυτά που λες, αλλά να σου πω πως σκέφτομαι.

Κάνανε τον κόπο να πάνε ως εκεί, να εκθέσουν τα προϊόντα τους.
Δε θα' πρεπε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ρίξουν κι ένα -έστω πρώϊμο- αυτί?
Τα προϊόντα των Αφων Τσακιρίδη είναι Value for Money, οπότε βασίζονται κυρίως στην τιμή κ την απόδοση κ πολύ λιγότερο στην εμφάνιση...
Οπότε η απλή έκθεσή τους στο ράφι, δεν ξέρω ποιόν μπορεί να συγκινήσει / παρακινήσει.
Νομίζω ότι τα παραπάνω χρήματα θα έπιαναν τόπο.

Θα μιλήσω με τον Κώστα(Τσακιρίδη) και για τα Χρόνια Πολλά κ θα του τα θέσω όλα αυτά να δω τι θα μου πει... :)