music απο κινητό στον ενισχυτή - ηχεία .Πως?

Μιλάμε για τον τελευταίο που έγραψε στο νήμα, ο οποίος έχει τον AVC-X6800H και η ερώτηση αφορούσε το bluetooth.
Ta wiim δολευουν και με BT ας δει την απαντηση και ισως καταλαβει οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση αυτο που κανει. Με κατω απο 100€ που εχει το mini δεν νομιζω οτι αξιζει να παιδευεται με αλλες περιοριστικες λυσεις. Ετσι θα εχει οτι θελει και οτι μπορει να θελησει.
Οι απαντησεις γενικα αφορουν τον ανθρωπο που ανοιγει το νημα και ρωταει κατι εκτος αν γινεται quote ποστ συγκεκριμενο.
Σε καθε περιπτωση αυτο που γραφω ποιο πανω ισχυει για τον καθενα που ψαχνει οικονομικη λυση streaming.

Ta wiim δολευουν και με BT ας δει την απαντηση και ισως καταλαβει οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση αυτο που κανει. Με κατω απο 100€ που εχει το mini δεν νομιζω οτι αξιζει να παιδευεται με αλλες περιοριστικες λυσεις. Ετσι θα εχει οτι θελει και οτι μπορει να θελησει.

Ο ενισχυτής του έχει και Bluetooth και music network player. Τι να το κάνει το wiim;

Ο ενισχυτής του έχει και Bluetooth και music network player. Τι να το κάνει το wiim;
Ξαναδιαβασε την απαντηση μου προσθεσα κατι να γινει ποιο κατανοητη

που είναι το πρόβλημα να στείλεις απευθείας την μουσική του ΥΤ από το PC η το κινητό στον ΥΑΜΑΗΑ στο ίδιο δίκτυο?

που είναι το πρόβλημα να στείλεις απευθείας την μουσική του ΥΤ από το PC η το κινητό στον ΥΑΜΑΗΑ στο ίδιο δίκτυο?
Δεν εχει ΒΤ ουτε wifi. Οποτε αν εχεις apple μπορεις να του στειλεις μεσω airplay η αν εχεις LAN μεσω dlna αν δεν ξερω αν το ΥΤ παιζει με upnp renderers. Μια δοκιμη δεν βλαπτει. Αν ολα αυτα ακουγονται δυσκολα, περιεργα η δεν γινονται τοτε η καλυτερη λυση νομιζω ειναι η παραπανω. Ολοκληρωνεις με μικρο κοστος τις ελλειψεις του εξοπλισμου σου και ταυτοχρονα εχεις και μια εφαρμογη που τα εχει ολα και τα ελεγχεις απο ενα σημειο. Αυτη ειναι η γνωμη μου και οποιος θελει βοηθεια το συζηταμε παραπερα γιατι το εψαξα αρκετα και σε πολλα επιπεδα τιμων προσφατα σχετικα για να μπω στο streaming .

Παιδιά ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα
Που οφείλονται τα παράσιτα στα ηχεία τα οποία είναι τα Polk R700 και ο ενισχυτής AVC X6800H
Αφορά μόνο.την λειτουργία Bluetooth του ενισχυτή στέλνοντας από διάφορους σταθμούς ραδιοφωνικούς τραγούδια στον ενισχυτή μια και μόνο φορά παρουσίασε αυτό το πρόβλημα μόλις τον έκλεισα και τον άνοιξα όλα οκ
Παίζει ρόλο που ταυτόχρονα είχα και άλλη πηγή σε λειτουργία.CD

Παιδιά ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα
Που οφείλονται τα παράσιτα στα ηχεία τα οποία είναι τα Polk R700 και ο ενισχυτής AVC X6800H
Αφορά μόνο.την λειτουργία Bluetooth του ενισχυτή στέλνοντας από διάφορους σταθμούς ραδιοφωνικούς τραγούδια στον ενισχυτή μια και μόνο φορά παρουσίασε αυτό το πρόβλημα μόλις τον έκλεισα και τον άνοιξα όλα οκ
Παίζει ρόλο που ταυτόχρονα είχα και άλλη πηγή σε λειτουργία.CD
Όχι δεν παίζει ρόλο που είχες και άλλη πηγή σε λειτουργία. Η σύνδεση Bluetooth παρουσιάζει τέτοια προβλήματα συχνά πυκνά. Έτυχε εκείνη την στιγμή να μην έχει σταθερή σύνδεση και έβαζε παράσιτο. Μόλις τον έσβησες και τον άναψες ξανά έστρωσε. Τόσο απλά.

Όχι δεν παίζει ρόλο που είχες και άλλη πηγή σε λειτουργία. Η σύνδεση Bluetooth παρουσιάζει τέτοια προβλήματα συχνά πυκνά. Έτυχε εκείνη την στιγμή να μην έχει σταθερή σύνδεση και έβαζε παράσιτο. Μόλις τον έσβησες και τον άναψες ξανά έστρωσε. Τόσο απλά.
Nα δεις εγώ τι είχα πάθει με ένα b/t που είχα συνδεδεμένο στο στερεοφωνικό και προσπαθούσα να παίξω στο μπαλκόνι μουσική σε ένα b/t ηχειο από το dap.
Επενέβαινε το b/t τού στερεοφωνικού ολουθε και τα έκανε όλα μαντάρα.
Ώσπου να καταλάβω τι συνέβαινε,πήγα να πετάξω όλα τα υπόλοιπα θεωρώντας ότι είναι χαλασμένα.
Έβγαλα το b/t του στερεοφωνικού από την πρίζα και όλα καλά.
Το b/t που έκανε όλη την ζημιά ήταν ένα logitec το οποίο χαρίστηκε στον γαμπρό μου το ίδιο βράδυ και βρήκα την υγειά μου😃

• Haha
Reactions: vlad66 and Sonorus
Αυτό μου έκανε την ζημιά.
Όταν δεν το χρησιμοποιείτε βγάλτε το από την πρίζα.... ειδάλλως 🤬🤬

Attachments

• 0620176-264x264-800x800-96x96-560x560.jpg
    0620176-264x264-800x800-96x96-560x560.jpg
    10.5 KB · Views: 17