P pambs Senior Member 11 September 2006 374 25 December 2006 #1 Παιδια Καλα Χριστουγεννα καταρχην. Θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας. Επειδη μου περισσευει ενα pc θα ηθελα καποιο software για να το μετατρεψω σαν music server. Εχετε κατι υποψη σας?
Παιδια Καλα Χριστουγεννα καταρχην. Θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας. Επειδη μου περισσευει ενα pc θα ηθελα καποιο software για να το μετατρεψω σαν music server. Εχετε κατι υποψη σας?
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,747 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 25 December 2006 #2 WinAmp σε full screen mode?
P pambs Senior Member 11 September 2006 374 26 December 2006 #3 Δημητρη, ψαχνω για κατι που να βγαζει και καλυματα κτλπ Χρονια πολλα
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,747 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 26 December 2006 #4 pambs said: Δημητρη, ψαχνω για κατι που να βγαζει και καλυματα κτλπ Χρονια πολλα Click to expand... Χρόνια Πολλά! Σε αυτή τη περίπτωση, νομίζω ότι το Musicmatch Jukebox είναι ότι πρέπει.
pambs said: Δημητρη, ψαχνω για κατι που να βγαζει και καλυματα κτλπ Χρονια πολλα Click to expand... Χρόνια Πολλά! Σε αυτή τη περίπτωση, νομίζω ότι το Musicmatch Jukebox είναι ότι πρέπει.