Musical Fidelity A 1008

Status
Not open for further replies.
Συγνώμη 3290ε σημείωσηδεν νομίζω ότι κάποιος εκτός απο τον κάτοχο να καθορίσει την τιμή που θα πουλήσει ή θα κατεβάσει την τιμή του μηχανήματός του?

Όχι, η πτώση τιμής εξαρτάται αποκλειστικά από τον κάτοχο αρκεί να είναι λογική.

Καταλαβαίνεις όμως ότι κάνοντας μια πτώση τιμής της τάξης του 0,28 % (από τα 3300 στα 3290) δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα μπουν σε πειρασμό.-bye-

Pros ton agapito sintonisti tis katigorias Jim o kathenas poulai tin periousia toy oso nomizi.....
An den simfonis me tin timi min agorazis....
Exalou o antropos den apefthinete se ILITHIOUS....Nomizo.....
Me agapi panta......:HTEHEH56:

Re: Απάντηση: Musical Fidelity A 1008

Pros ton agapito sintonisti tis katigorias Jim o kathenas poulai tin periousia toy oso nomizi.....
An den simfonis me tin timi min agorazis....
Exalou o antropos den apefthinete se ILITHIOUS....Nomizo.....
Me agapi panta......:HTEHEH56:

Όντως δεν με κατάλαβες. Το να ρίχνει την τιμή κάποιος από τα 3300 στα 3299 είναι θέμα νοημοσύνης και όχι τιμής.

Μου κάνει χάρη να πουλήσει την περιουσία του 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το παραπάνω φίλε μου δεν είναι ουσιαστική μείωση τιμής και είναι αντίθετο με τον κανονισμό.

Οποιαδήποτε άλλη απορία με πμ και ευχαρίστως να βοηθήσω.

Αγαπητε συντονιστη και απο 3.300 στα 3.299 να πουλησει ειναι δικο του θεμα....-bye-
ΑΛΛΑ αν υπαρχει κανονισμος με τις αγγελιες που απαγορευει κατι τετοιο
MEA CULPA.....:HTEHEH56:
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους.....

Ο έρμος ο συντονιστής εννοεί.ότι για λόγους ισότιμης μεταχείρισης μ' όσους άλλους δημοσιεύουν αγγελία,δεν θα πρέπει ο καθένας να κάνει εμμέσως "up" στο θέμα του,προφασιζόμενος μέιωση τιμής με αστεία ποσά.

Re: Απάντηση: Musical Fidelity A 1008

Για να επανέλθει η αγγελία μου στα <<φυσιολογικά >> της ποστάρω τις φωτο του μηχανήματος η τιμή είναι 2800ευρώ,ευχαριστώ

Attachments

• SDC10001.jpg
    SDC10001.jpg
    58.3 KB · Views: 287
  • SDC10008.jpg
    SDC10008.jpg
    43.5 KB · Views: 134
  • SDC10009.jpg
    SDC10009.jpg
    40.5 KB · Views: 112
  • SDC10010.jpg
    SDC10010.jpg
    58.9 KB · Views: 200
παρακαλώ να διαγραφεί η αγγελεία μου γιατί θεωρώ ότι η παρέμβαση χωρίς ούσια δεν ωφελεί και νομίζω επίσης ότι η τιμή του είναι πολύ χαμηλή για την ποιότητα ήχου που έχει!!!

Status
Not open for further replies.