Γεία σας και πάλι.
Έπεσε στα χέρια μου το τεύχος του High Fidelity Δεκεμβρίου και έχει παρουσίαση τον XT-100 της MF. Να σας πω την αλήθεια εντυπωσιάστικα αρκετά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα που δεν τα πολυ κατάλαβα. Αυτός ο ενυσχητής είναι υβριδικός δηλαδή έχει και λάμπα στην προενύσχηση. Αυτό νομίζω οτι είναι θετικό. Μήπως με περιορίσει στα ακούσματά μου...? Έχω ακούσει τα καλήτερα λόγια για τους λαμπάτους αλλά δεν ξέρω αν είναι δεσμευτικοί όσον αφορά το είδος της μουσικής.( πχ γρήγορα ηλεκτρονικά κομάτια ). Ακόμα το περιοδικό έλεγε πως δεν του αρέσουν τα δύσκολα φορτία.(Κάτω απο 4 και πάνω απο 8). Στην δικία μου περίπτωση τα ηχεία είναι 6 Ω. Θα έχω κάποιο πρόβλημα γενικά...?
Ακόμα πιστεύω οτι είναι μια καλή "επένδυση" που κοστίζει για μένα οχι και λίγα λεφτά 950ε και νομίζω οτι θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου... Περιμένω για άλλη μια φορά την βοήθεια σας....
Τέλος νομίζω οτι τα χαρακτηρηστικά του και η κατασκευή του είναι λίγο πιο προσεγμενή απο τον 8000s και η διαφορά είναι 170ε.
Ευχαριστώ[/QUOTE
Τάσο ποιά ηχεία έχεις;οσο για τον musical fidelity o x-150 παίζει σε φίλο με audiovectror c2 mk2 με απίστευτο ήχο,δύναμη και χροιές που δεν θα βρείς σε άλλους ενισχυτές της κατηγορίας δεν είναι τυχαίες οι διακρίσεις του
http://www.musicalfidelity.com/products/xseries/x150.html#