Προσωπικα που το συγκρινα και με foobar και με archphile rpi 3 παιζει χειροτερα σπο ολα. Πιο βρωμικα.
Προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέρνω. Πχ χτες το έβαλα να μου διαβάσει το φάκελο με τα "εισερχόμενα". Κάτι έγινε και κόλλησε ο υπολογιστής. Του έκανα ένα reset και ξεκίνησα πάλι να σκανάρω τη βιβλιοθήκη αφού δεν έχει αυτόματη διαδικασία. Τελείωσε μετά από κάτι ώρες και το έβαλα να μου καθαρίσει τα διπλά. Σήμερα το πρωί βρήκα τον υπολογιστή αναβαθμισμένο. Και φυσικά τα διπλά εκεί. Αλλά το ωραιότερο ήταν πως δε μου τα εμφάνιζε στη λίστα με τα λάθη. Έπρεπε να "παίξω" με τη βιβλιοθήκη για να μπορέσω να τα φέρω πάλι στην επιφάνεια.
Δε θέλω να αρχίσω συγκρίσεις αλλά χάνει από τα αποδυτήρια μόνο και μόνο με το χρόνο που κάνει να ανανεώσει τη βιβλιοθήκη.
Περί τα 200.00036 ώρες για πόσα tracks περιπου;
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Μιχάλη το πρόβλημα είναι στην ταχύτητα του δικτύου μου. Και συγκεκριμένα ατα καλώδια μου, που ενώ λένε ότι ειναιε cat5 στην πραγματικότητα είναι χάλια μαύρα. Με καλώδια supra cat 8 πιάνω 250 για πλάκα, αλλά τα λεφτά είναι πολλά.Ο χρόνος που περιγράφεις είναι εξωφρενικός γι' αυτή τη βιβλιοθήκη.
Στην θέση σου ή θα διπλοτσέκαρα το configuration μου ή θα έκανα bug report γιατί σίγουρα κάτι πάει λάθος.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ας πούμε ότι δε με ενοχλεί ο εξωφρενικός χρόνος σκαναρίσματος. Αλλά δε μου απάντησες πως να ξεφορτωθώ τις διπλές εγγραφές. Δε μιλάω για αρχεία αλλά για εγγραφές.
Στη μέση του πρώτου σκαναρίσματος κόλλησε ο υπολογιστής και ξεκίνησα τη διαδικασία από την αρχή. Στο τέλος είχα 1 τραγούδι και 2 εγγραφές στη βάση δεδομένων. Δοκίμασα στη βιβλιοθήκη να "παίξω" με τα διπλότυπα, ναι μεν τα αναγνώριζε αλλά δεν έκανε τίποτα. Επίσης και με τις επιλογές για βελτιστοποίηση. Εδώ τι κάνω;
Για το αρχείο. Μετά από παρότρυνση του nickvas19 αποφάσισα να εγκαταστήσω πάλι το Foobar2000. Μέσα σε 10' είχα έτοιμο το πρόγραμμα με έξτρα components, τη βιβλιοθήκη μου που αποτελείται από 144000 αρχεία και την τροποποίηση στην εμφάνιση του προγράμματος. Και μου πήρε άλλα 5' να θυμηθώ πως ενεργοποιώ το bitstreaming για να έχω ήχο στο DAC μου.
Σε ευχαριστώ. Το δοκίμασα με ένα μικρό φάκελο και όλα καλά. Τώρα το έβαλα να περάσει το σύνολο. Να το δω πάλι με ησυχία.


Ο developer έχει κόλλημα να μην πειράζει τα ίδια τα αρχεία. Για αυτό και δουλεύει με βάσεις δεδομένων.Αυτό που δε μπορώ να συνηθίσω είναι η βιβλιοθήκη και το ότι τη βλέπουμε. Σε ότι άλλο έχω δουλέψει ποτέ δε με έχει απασχολήσει αυτό. Επιλέγω τους φακέλους μου και σε μερικά λεπτά έχω τα αρχεία μου. Και ότι αλλαγές κάνω, πάλι σε δευτερόλεπτα είναι εκεί.
Εδώ αλλάζει η φιλοσοφία. Ναι μεν έχει αρκετά καλά και μεγάλη παραμετροποίηση αλλά πως φτάνεις μέχρι εκεί.
Ναι Νίκο, έχω πολύ μικρή ταχύτητα δικτύου εγω. Θέλω αλλαγή καλωδίων, αλλά πάει ακριβά...Εγω φραγκ 1tb σε 20λεπτα περίπου.
Νομιζω οτι ειναι παρα πολυ. Μέσω nas παιζεις;
Να κανονίσουμε αν θες μια.μέρα να περάσω από εκεί να σου δείξω βασικά πράγματα...Αυτό που δε μπορώ να συνηθίσω είναι η βιβλιοθήκη και το ότι τη βλέπουμε. Σε ότι άλλο έχω δουλέψει ποτέ δε με έχει απασχολήσει αυτό. Επιλέγω τους φακέλους μου και σε μερικά λεπτά έχω τα αρχεία μου. Και ότι αλλαγές κάνω, πάλι σε δευτερόλεπτα είναι εκεί.
Εδώ αλλάζει η φιλοσοφία. Ναι μεν έχει αρκετά καλά και μεγάλη παραμετροποίηση αλλά πως φτάνεις μέχρι εκεί.
Ακριβώς. Συνήθεια είναι... και εγώ είχα μάθει αλλιώς από τα Mac και ζοριστικα στην αλλαγήΣε αυτό με τα αρχεία καλά κάνει. Απλά με κολλάει το χειροκίνητο σε ότι αφορά το σκανάρισμα. Συνήθειο.
Δε θες cat 8 supra για ένα δίκτυο στο σπίτι. Η καλωδίωση με καλά υλικά, για λίγα μέτρα καλώδιο θα σου πάει μερικές δεκάδες ευρώ.Ναι Νίκο, έχω πολύ μικρή ταχύτητα δικτύου εγω. Θέλω αλλαγή καλωδίων, αλλά πάει ακριβά...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.