MVISION HD 200 απορίες

pantaks

New member
4 July 2006
22
Σκέφτομαι, παλιωσέ πια ο topfield μου, ας πάρουμε κάτι φθηνό μέχρι να βγούν τα θηρία το φθινόπωρο. MVISION HD 200, καλός και φθηνός!
Απορία 1: υποθέτω μπαίνει εξωτερικός σκληρός δίσκος στο usb, έτσί? οκ, αλλά τι επιλογές έχει ο δέκτης ως προς την εγγραφή? Και τι επιλογές έχει(?) ως προς την αναπαραγωγή των αρχείων?
Απορία 2: σε τι μορφή σώζονται τα αρχεία στο HDD? TS-VIDEO?, MPEG?, AVI?, άλλο?
Απορία 3: Μπορείς να γράφεις ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα να βλέπεις κάποιο άλλο?
Απορία 4: - γι αυτούς που γνωρίζουν - ο Στέλιος ο Laserland τι έγινε ρε παιδια?:violent-smiley-030:
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :a0210:

Re: Απάντηση: MVISION HD 200 απορίες

Προφανώς το pm αφορά τον Σιδεράκη, γιατί όλα τ' άλλα ενδιαφέρουν κι άλλους..

:grandpa:alex.....ti mou thimizei...ti mou thimizei....?:grandpa:

962, ευχαριστώ για το pm, όλα καλά, παίρνει HDD, αλλά δεν μου απαντά τις άλλες μου ερωτήσεις..!
Ρε παιδιά δεν το έχει ΚΑΝΕΙΣ(?) να μου πείτε τι παιζετε?:grinning-smiley-043

Σκέφτομαι, παλιωσέ πια ο topfield μου, ας πάρουμε κάτι φθηνό μέχρι να βγούν τα θηρία το φθινόπωρο. MVISION HD 200, καλός και φθηνός!

Απορία 1: υποθέτω μπαίνει εξωτερικός σκληρός δίσκος στο usb, έτσί? οκ, αλλά τι επιλογές έχει ο δέκτης ως προς την εγγραφή? Και τι επιλογές έχει(?) ως προς την αναπαραγωγή των αρχείων?
όλες οι απαντήσεις εδώ....

σε δικό του φορμά αλλά αν θες να τα δεις από pc απλά αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου σε .mpg

Απορία 3: Μπορείς να γράφεις ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα να βλέπεις κάποιο άλλο?
ναι αρκεί να είναι σε ίδια συχνότητα

Απορία 4: - γι αυτούς που γνωρίζουν - ο Στέλιος ο Laserland τι έγινε ρε παιδια?:violent-smiley-030:

αυτά τα απλά, ότι άλλο χρειαστείς θα το βρεις στο link που σου έδωσα.

Φίλε afam, με κάλυψες..! Άψογος..! Τελικά δεν είναι και άσχημο το μηχανάκι..! Και το βρήκα σε καλή τιμή, 199 ευρώ. Νάσαι καλά!:worshippy:

195 στον επίσημο αντιπρόσωπο ......

και από εικόνα σκίζει, σε σχέση με αρκετούς άλλους...

Ποιά θηρία ...θα βγούν το Φθινόπωρο;