Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Να το έχεις φορτισμένο την Παρασκευή!:call2:

Πάρε τον Petran, θα τα έχει μάθει μέχρι τότε !!!!! :D

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δηλαδή ρε παλουκάρια τώρα θα με πρήζετε όλοι μαζί ??????????

Φτου και έχετε και το κινητό μου !!!!!!!!!! :bang:

εγώ σε πρήζω εδώ και πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό...

άρα με συνήθισες!!! :Banane0::ADFADF1:

υ.γ Μήτσε μην τον ακούς, τυφλοκούταβο είμαι ακόμα, μόνο τα βασικά κατέχω κι αυτά με το ζόρι. :award:

Μόνο μη πατήσεις παρατεταμένα το κόκκινο κουμπι !!!!!!!!!!! :D

Δηλαδή ρε παλουκάρια τώρα θα με πρήζετε όλοι μαζί ??????????

Φτου και έχετε και το κινητό μου !!!!!!!!!! :bang:

Και το skype επισης :D

Μόνο μη πατήσεις παρατεταμένα το κόκκινο κουμπι !!!!!!!!!!! :D

έχω και του σπιτιού το τηλέφωνο.. ξέρω και που μένεις! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

μαγκες αποθηκευω τα καναλια μεσα στο usb τα περναω στον δεκτη, κανει restart αλλα οταν ανοιγει ο δεκτης τα καναλια παραμενουν οπως πριν. :hmmmm:

Μπορείς να βλέπεις και ένα δεύτερο κωδικοποιημένο κανάλι από την ίδια συχνότητα..

πες μου σε παρακαλω πως το κανεις αυτο.. εμενα δεν με αφηνει να δω τιποτα αλλο οταν γραφω ενα κωδικοποιημενο.

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

πες μου σε παρακαλω πως το κανεις αυτο.. εμενα δεν με αφηνει να δω τιποτα αλλο οταν γραφω ενα κωδικοποιημενο.
Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.

μαλιστα. μονο σε μας τους δυο συμβαινει οπως φαινεται. περιεργο...
για να δω οι υπολοιποι με τον συγκεκριμενο δεκτη. που ειστε και δεν απαντατε; :ears:

Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα τον δέκτη μόλις χθες και η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική. Η εικόνα στα HD κανάλια είναι πολύ καλή (σε αυτόν τον τομέα πάντως, δεν είχα κανένα παράπονο και απο τον προηγούμενο δέκτη - Hivion HD 9090X Ultima) αλλά είδα διαφορά στα SD.
Μια ερώτηση καθώς τώρα αρχίζω να τον "σκαλίζω": τις αναβαθμίσεις του firmware πρέπει να τις περάσω όλες ή η τελευταία μόνο με καλύπτει;

Για το PVR.

Στα αρχικά firmware υπήρχε η δυνατότητα να γράφεις ένα κωδικοποιημένο κανάλι και να βλέπεις ένα άλλο κωδικοποιημένο από τον ίδιο tp. Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν ότι δεν δούλευε συνέχεια και σε όλα τα κανάλια.

Στα τελευταία firmware η επιλογή αυτή είναι απενεργοποιημένη και το μόνο που γίνεται πλέον είναι το να γράφουμε ένα κωδικοποιημένο και να βλέπουμε ένα ελεύθερο κανάλι από τον ίδιο tp. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.

Τώρα το πήρα χαμπάρι γιατί δεν το χρησιμοποιώ και πολύ το pvr...

Πλέον μας λύθηκε και αυτή η απορία για τις εγγραφές ...

Και από ότι μου είπαν το ίδιο γίνετε και στους περισσότερους δέκτες....

Καλό θα είναι να το τσεκάρουμε....

Για το PVR.

Στα αρχικά firmware υπήρχε η δυνατότητα να γράφεις ένα κωδικοποιημένο κανάλι και να βλέπεις ένα άλλο κωδικοποιημένο από τον ίδιο tp.

που μπορω να τα βρω τα αρχικα firmware? στο GXMAx η πιο παλια ειναι η 4.52 αλλα τιποτα..

Αν βάλεις κάποιο από τα παλιά θα χάσεις κάποιες από τις δυνατότητες του δέκτη, δεν στα προτείνω μιας και με τα παλιά δεν δούλευε καλά το γράφω ένα κωδικοποιημένο, βλέπω ένα άλλο κωδικοποιημένο.

...δεν στα προτείνω μιας και με τα παλιά δεν δούλευε καλά το γράφω ένα κωδικοποιημένο, βλέπω ένα άλλο κωδικοποιημένο.

μαλιστα. αν μου το ειχες αναφερει αυτο στο post 401 ... επρεπε να το ειχες αναφερει. τεσπα.

Δεν το είχα αναφέρει γιατί όταν το έγραψα απλά πήγα και έγραψα ένα κανάλι με κωδικοποίηση και απλά πάτησα το οκ για να δω πια άλλα μπορούσα να δω παράλληλα με την εγγραφή.

Και είδα ότι δούλευε, δεν το έψαξα παραπάνω.....

Σήμερα που ρώτησα τον αντιπρόσωπο μου εξήγησε το λόγο που δεν δουλεύει - αυτό που ανέφερα πιο πάνω- και για αυτό το λόγο το αφαίρεσαν από το software.

Και όπως έγραψα αυτό γίνεται μάλλον στους περισσότερους δέκτες...