Mvision HD-300 Net

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Έχεις βάλει κάποιος setting από Spiderbox σε Mvision .
Προσπάθησα να βάλω την λίστα καναλιών που έχω στον Spiderbox 9000HD Combo στον MVision HD-200 Combo κα δεν τα πέρνει.

Ποιες σελίδες έχουν υποστήριξη για τους Mvision ;
Μέχρι στιγμής εγώ βρήκα τις gxmax και mvision.tv,υπάρχουν άλλες;

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Μη βάζεις settings του spider σε mvision (και τούμπαλιν)... και ειδικά στον 200, δεν έχουν το ίδιο firm, ο spider είναι ίδιος με τον HD300 και όχι τον 200...

Υποστήριξη Κωνσταντίνε στο mvision.tv (είναι της ίδιας της mvision) και στο gxmax που είναι το παρακλάδι.....

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

To ξέρω Αντώνη ότι είναι ίδιος με τον HD300 και όχι με τον HD200.
Έχουν την ίδια κατάληξη και δοκίμασα μήπως ταιριάζουν.

Στους spider 900 και HD300 ταιριάζουν τα settings;
Κάποιες εγγραφές του spider 900 που δοκίμασα στον HD200 τις έπαιξε.

Νέα αναβάθμιση 5.96 για τους HD300 / HD300 net

Έρχεται σύντομα η νέα αναβάθμιση για τους M-Vision HD300 / HD300 net με αρκετές αλλαγές.

1. Έχει ενημερωθεί η βάση των δορυφόρων οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα πρέπει να κάνετε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά ανίχνευση των δορυφόρων (όχι φόρτωμα νέας λίστας). Στiς αλλαγές συμπεριλαμβάνονται και οι Hotbird, Astra 19Ε και ο Hellas sat.

2. Διορθώθηκε το θέμα με το ολικό κλείδωμα των καναλιών. Τώρα μπορείτε μαζικά να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τα επιθυμητά κανάλια με μια νέα επιλογή από το σχετικό μενού.

3. Nova weekly EPG, περάστηκε και στο δέκτη αυτό.

4. Αλλαγές στο μενού οργάνωσης καναλιών. Φτιάχτηκε η λειτουργία των FAV, SAT, Radio.

http://www.zotos.biz/index.php/support/50-m-vision/208--596-hd300-hd300-net

φιλε καλησπερα εχω εναν mvision hd 300 net και θελω να μου εξηγησεις μερικα πραγματα αν γινετε

Όπως ?????

seca 2 δεν εχει μεσα εχει τα υπολοιπα ξερεις αλλα λειπει αυτο το συστημα υπαρχει αναβαθμιση που να το βαζει?

γεια σας, ευελπιστώ ότι δεν θα φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά δυστυχώς δεν είμαι και πολύ γνώστης σε αυτά τα θέματα.
Αγόρασα τον HD300 Net, και όλα λειτουργούν κανονικά, αλλά δυστυχώς πρέπει απαραιτήτως να βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν αποκωδικοποιητή On Lien που έχω. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το τηλεχειριστήριο του Mvision δεν επηρρεάζει τον On Lien, το τηλεχειριστήριο του On Lien επηρρεάζει τον Mvision. Καθώς δεν μπορώ να απομακρύνω τους δύο αποκωδικοποιητές, υπάρχει κάποια περίπτωση να βρεθεί τηλεχειριστήριο που να δουλεύει με τον On Lien χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στον Mvision? (αφού, φαντάζομαι, δεν δουλεύουν στην ίδια συχνότητα, αλλιώς θα γινόταν και το αντίστροφο)
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!

Eγω παλι θα ηθελα να ξερω αν μπορουμε να δουμε το νεο καναλι που θ ανοιξει .. to ERT HD με τον δεκτη μας ?
Αντωνη ξερεις τιποτα γι αυτο ?

Αν μιλάς για τον combo δέκτη εννοείται ότι μπορούμε.... HD δέκτης είναι...

Ναι έχουν κάνει, το είδε ο κουμπάρος μου με τον δέκτη όχι εγώ, εγώ το είδα με άλλον δέκτη.

Δεν είχα τον combo, τον απλό net είχα...

Κατευθείαν στην 52 θα το βάλεις αλλά δεν θα βρεις κάτι τώρα. Να παρακολουθείς το θέμα με το HD της ΕΡΤ. Εκεί βάζουμε τις αναφορές για την εκπομπή..

Απευθείας στην 5.97 λόγω κάποιων bug που είχε η 96

Απευθείας στην 5.97 λόγω κάποιων bug που είχε η 96

Καλησπερα,

Εχω τον HD 300Ν SAT, με εκδοση λογισμικου Ver F4.54 , LDR: Ver 00.21 και εκδοση υλικου Ver 01.20

Mπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις οδηγιες για το πως θα περασω την τελευταια αναβαθμιση?