Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Κατεβάζεις το αρχείο, το βάζεις σε ένα usb stick και το περνάς μέσω του μενού - usb - επιλέγεις το αρχείο, πατάς ΟΚ και σου βγάζει ένα παραθυράκι με την επιλογή μόνο software ή όλα μαζί. Επιλέγεις το όλα για να σου αναβαθμίσει και τη database των δορυφόρων.

Η έκδοση που έχεις είναι παλιά οπότε χρειάζεσαι ολοκληρωμένο update.

Κατεβάζεις το αρχείο, το βάζεις σε ένα usb stick και το περνάς μέσω του μενού - usb - επιλέγεις το αρχείο, πατάς ΟΚ και σου βγάζει ένα παραθυράκι με την επιλογή μόνο software ή όλα μαζί. Επιλέγεις το όλα για να σου αναβαθμίσει και τη database των δορυφόρων.

Η έκδοση που έχεις είναι παλιά οπότε χρειάζεσαι ολοκληρωμένο update.

Ευχαριστω πολυ φιλε!!Ολα πηγαν καλα εκτος απο το θεμα με το EPG το οποιο ειπα μπας και φτιαξει αλλα παλι μια απ τα ιδια ειναι...σε αλλα καναλια της Νοβα βγαζει, σε αλλα καθολου και σε μερικα βγαζει μονο τι παιζει τωρα και οχι μετα... :huh2:

Κάνε ένα factory reset (εργοστασιακές ρυθμίσεις) για να γίνει ολοκληρωμένη αναβάθμιση του δέκτη.
Μετά από αυτό θα πρέπει να ξαναφτιάξεις τα αγαπημένα (favorites). Μόνο έτσι θα πάρει ο δέκτης όλες τις νέες ρυθμίσεις (και μάλλον θα σου δείχνει και σωστά το epg)...

Εκανα και factory reset ,ξαναπερασα τα καναλια απο το backup που ειχα ,αλλα παλι τα ιδια...:huh2:

Το update παντως εχει περαστει ..

Εκανα και factory reset ,ξαναπερασα τα καναλια απο το backup που ειχα ,αλλα παλι τα ιδια...:huh2:

Το update παντως εχει περαστει ..

Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι το EPG για τα HD καναλια στον astra (zdf κτλ) δουλευει κανονικα και ειναι και εβδομαδας οχι οπως στα καναλια της νοβα που εχει μονο το τωρα και μετα...μυστηρια πραγματα!

Και κατι ακομη ...στις ρυθμισεις εκει που εχει κατι UCAS και UCAS AUTOROLL ,πως πρεπει να τα εχω?

Το epg της νόβα δεν έχει την ίδια κωδικοποίηση με τους ξένους (περίεργο εε???:D).

To ucas χρησιμοποιείται όταν θέλεις να βάλεις κλειδιά στον δέκτη γα να σου ανοίξει κανάλια του εξωτερικού..πλέον είναι ελάχιστα και δεν χρησιμοποιείται...

Άλλη χρήση του είναι η τοποθέτηση συνδρομητικών καρτών στο slot, το ucas κάνει προσομοίωση συστημάτων κωδικοποίησης όπως τα irdeto viaccess κλπ.

Όπως παίζει τώρα την κάρτα της νόβα που έχεις μέσα στο δέκτη.......

Το εβδομαδιαίο epg της νοβα δεν δουλεύει, αν και το site του αντιπροσώπου μας δημιούργησε προσδοκίες που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μας το έκανε αυτό.

Καλημερα....

Υπαρχει τροπος να κραταει τα αγαπημενα σε καθε update που του κανω....

Καλημερα....

Υπαρχει τροπος να κραταει τα αγαπημενα σε καθε update που του κανω....

βαζεις ενα φλασακι.πατας στο μενου του δεκτη usb>πρασινο κουμπι>αποθηκευση καναλιων.
τωρα εχεις ενα αρχειο με αποθηκευμενα ολα τα καναλια και τα αγαπημενα σου.
το κανεις restore,οποτε χρειαστει...

Παρατήρησα ότι σε κάποια κανάλια, όπως το sct hd hotbird 13 ο δέκτης κλείνει και ανοίγει μόνος του. Υπήρχε και στον spiderbox αλλά το διόρθωσαν. Σε μας τι γίνεται;

Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις στον δέκτη; Υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα, αλλά στην 5.95 έχει διορθωθεί.

Κάνε firmware update....

Και στην 5.95 υπήρχε το πρόβλημα, αλλά και στην 5.97 που έχω τώρα με
ldr:ver 00.31

Περίεργο. Σε 3 δέκτες με την 5.95 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αντίθετα υπήρχε στην 5.91.

Δυστυχώς εγώ έχω μόνο ένα δέκτη οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Θα δοκιμάσω το βράδυ να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα σας ενημερώσω...

Έκανα επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων, αλλά το ίδιο bug. Η μόνη λύση διαγράφω το κανάλι και τέλος.

Φίλε Θάνο σου ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση. Μόλις έλεγξα το firmware στους δύο δέκτες που έχω και διαπίστωσα ότι έχω μείνει στην 5.92. Αυτή η έκδοση σίγουρα δεν έχει πρόβλημα.
Κάνε downgrade σε αυτήν και θα είσαι o.k.
Εκτός αν έχει κάτι πολύ καλό η 5.97.

Και πάλι συγνώμη...... -bye-

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Έχω 2 δέκτες..
ο ένας, έκανε διαδικτυακή αναβάθμιση στην 5.99(αν θυμάμαι καλά) απο την 5.20 που ήταν πριν.
Ο άλλος, που τώρα έχει την 5.20, όταν του κάνω update φτάνει μέχρι το 6% και μετά γυρνάει στο κανάλι και παίζει χωρίς να ολοκληρώσει την αναβάθμιση.
Τι μπορεί να φταίει?

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Στον δέκτη που δεν γίνεται η αναβάθμιση μέσω δικτύου έκανα μέχρι τώρα τις αναβαθμίσεις μέσω usb.
Εύκολο δεν λέω, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώει κόλλημα και δεν κάνει διαδικτυακή αναβάθμιση.

Μήπως αν του έκανα reset θα ερχόταν στα ίσια του?