Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Kαλημερα σε ολους!

Θελω να ρωτησω το εξης: υπαρχει καποια ρυθμιση για την ενεργοποιηση της θυρας loup out του δεκτη γιατι οταν το κλεινω σταματαει να στελνει σημα μεσω της θυρας loup out. Στα διαφορα settings δεν εχω βρει κατι που να αφορα τη συγκεκριμενη λειτουργια και θυρα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Oχι, δεν χρειάζεται τίποτα. Μόλις κλείσεις τον Mvision και ανοίξεις τον άλλο δέκτη, τότε θα πρέπει αυτός να παίρνει σήμα και να δείχνει εικόνα. Το έχω δοκιμάσει με δύο MVision, και δούλευε χωρίς πρόβλημα......

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι δυστυχως μολις κλεισω τον Mvision το loup out δεν δουλευει. Μηπως εχει σημασια οτι δεν εχω κανει αναβαμιση στο software απο τοτε που τον εχω αγορασει?(φοραει καποια version 4.7κατι). Αν κανω update με το τελευταιο software 6.05 θα δουλεψει λετε κανονικα?

Βασιλης

Δεν έχει σχέση η αναβάθμιση, αλλά θα πρέπει να την κάνεις οπωσδήποτε. Το 4.7 είναι αρχαίο firmware.

Ο άλλος δέκτης ποιος είναι;

Εχεις και δεύτερο MVision σε δίκτυο; Αν ναι, δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο. Εχεις μία συνδρομητική κάρτα στον έναν και μία δεύτερη συνδρομητική κάρτα στον άλλον, και ο κάθε δέκτης εκτός απ' την κάρτα που "φοράει" διαβάζει και την κάρτα του άλλου. Γίνεται και με 3, 4 ή παραπάνω δέκτες. Με κάρτα Nova όμως μάλλον θα έχεις πρόβλημα λόγω του ανάλογου περιορισμού που έχει επιβάλλει η εταιρεία σε όλες σχεδόν τις ελεύθερες κάρτες της.
αυτά που ξέραμε τα ξεχνάμε σήμερα με κάρτα nova δυο δεκτες το ίδιο κανάλι σε δυο tv μετά από λίγα δευτερόλεπτα κολλάνε όλα δοκιμασμένο..τα έχουν σαρωση όλα.

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

αυτά που ξέραμε τα ξεχνάμε σήμερα με κάρτα nova δυο δεκτες το ίδιο κανάλι σε δυο tv μετά από λίγα δευτερόλεπτα κολλάνε όλα δοκιμασμένο..τα έχουν σαρωση όλα.

εκτος εαν και οι δυο δεκτες που μοιραζονται την καρτα,βλεπουν το ιδιο καναλι.

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δυστυχώς ΌΧΙ φιλε μου πριν μια βδομάδα μου αναβάθμισαν την κάρτα από την NOVA μου είπαν για να υποστηρίζει υπηρεσίες 3D!!! και η δυο δεκτες στο ίδιο κανάλι μπλοκάρουν. δηλαδή η κάρτα μπλοκάρει βγάζει κωδικοποιημένο κανάλι...

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

εχω ενα προβλημα μετα την 6.04 beta αναβαθμιση ο δεκτης εχει προβλημα με το σημα σε καποιες συχνοτητες.οι 2 μπαρες που δειχνουν το σημα και την ποιοτητα δεν κοκκινιζουν αλλα μενουν γκρι και φαινεται οτι υπαρχει σημα αλλα τα καναλια δεν ανοιγουν.ξερει κανεις τι συμβαινει?να πω οτι οταν γυριζω στην αναβαθμιση πριν το beta ολα ειναι οκ.

Εγώ από την 6.04 (την κανονική και όχι την beta) έχω σταθερά πρόβλημα στους υπότιτλους των ελεύθερων γερμανικών hd (ard hd, zdf hd), όπως αναλυτικά αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου 755.... Και είναι σοβαρά θέμα, γιατί ο δέκτης κλειδώνει τελείως, δεν ανοίγει κανένα κανάλι και θέλει άνοιγμα-κλείσιμο από πίσω...

Βάλε την τελευταία έκδοση (6.07) ή γύρισε στην 6.02 που σίγουρα δεν έχει πρόβλημα.....

Με την 6.07 σίγουρα δεν έχει πρόβλημα; Το δοκίμασες στα κανάλια αυτά σε εκπομπή με υπότιτλους; (γιατί δεν έχουν όλες οι εκπομπές υπότιτλους). Ευχαριστώ

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

φιλε kblachos προβλημα υπαρχει οπως ειπα απο 6.04beta και μετα.οταν βαζω την απλη εκδοση 6.04 ολα ειναι οκ.

ακουσον ακουσον!!!!!!!!!!

εχω εναν mvision hd 300 net και ζηταω εδω και τοσο καιρο απο τον αντιπροσωπο να στειλει ενα mail στην εταιρια του για μια αναβαθμηση στην cccam του. η απαντηση του ειναι οτι απο την στιγμη που δεν κανουν παραπονα πολλοι για αυτο δεν κανουμε τιποτα. θα τρελλαθουμε τελειως? εδω καθε βδομαδα αλλες εταιριες μικροτερες κανουν αναβαθμησεις γιατι θελουν να ειναι μεσα στα πραγματα και στις πωλησεις και μια mvision που ειναι σεβαστη στην αγορα αγρον αγοραζε!!!!! τι να πω βρε παιδια? αυριο τον πουλαω οσο και οσο και καληνυχτα!

Απάντηση: ακουσον ακουσον!!!!!!!!!!

Φίλε Σάκη, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Γιατί στο θέμα για το δέκτη στο forum (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/54514-Mvision-HD-300-Net-Παρουσίαση) δε βλέπω ιδιαίτερα παράπονα από τους χρήστες του...
Υ.γ. Και ο τίτλος που έβαλες στο θέμα άστοχος νομίζω.

Re: ακουσον ακουσον!!!!!!!!!!

Μάλλον κάτι έχετε καταλάβει στραβά με όλη αυτή την ιστορία με τα κλειδιά και το cccam.

Καμία, μα καμία εταιρεία δεν πουλάει δέκτη με cccam. Αυτό εμπεριέχεται είτε σε μορφή plugin (για τους linux δέκτες) είτε σε firmware update από άλλες "πηγές" για όλους τους υπόλοιπους δέκτες.

Καμία, επαναλαμβάνω καμία εταιρεία σε επίσημο λογισμικό δεν περιλαμβάνει τα καλούδια της θύρας ethernet.

Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε.... και ποιες απαιτήσεις θα πρέπει να έχουμε από την εκάστοτε εταιρεία (ή τον αντιπρόσωπο)....

Ειδικά τώρα για τον 300HD net που είναι από τους καλύτερους δέκτες της αγοράς δεν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα ακόμα και για το "ανεπίσημο λογισμικό, που δεν το βγάζει η Mvision"....

Φίλε Σάκη κάπου αλλού είναι το πρόβλημα που έχεις. Και σε αυτό δεν μπορεί να δωθεί λύση σε αυτό το φόρουμ γιατί δεν ασχολούμαστε με τα "προβλήματα του ανεπίσημου λογισμικού"...

Ελπίζω να το έλαβες το μύνυμα...

p.s. εντελώς άστοχος ο τίτλος, φιλικά...

Απάντηση: Re: ακουσον ακουσον!!!!!!!!!!

οκ παιδια μη με φατε οκ!!!!!!!!!!!!!! δεν θελω να παει το μυαλο μου στο πονηρο αν το λαβατε το μυνημα οπως λετε και εσεις, αλλα τον αντιπρωσοπο πρωσωπικα δεν τον ξερω. εσεις?