Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

attachment.php

Εκεί που γράφει Net SW Download βάζουμε αυτή www.gxmax.com/net/HD300N.eps τη διεύθυνση για να μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση του firmware κατευθείαν από το δίκτυο...

Μεγαλώνουμε και ξεχνάμε...:D

Έχω κάποιες απορίες γιατί με ενδιαφέρει σοβαρά ο δέκτης.
Πως γίνεται η ανανέωση των transponders των δορυφόρων; Με firmware update ή/και με άλλον τρόπο;
Υπάρχει η δυνατότητα τακτοποίησης των καναλιών από το δίκτυο και όχι μέσα από το μενού του δέκτη;
Ευχαριστώ

Είτε με firmware update, είτε με το πλήρες σκανάρισμα των δορυφόρων μέσα από το μενού.
Τακτοποίηση μέσω δικτύου δεν γίνεται ( δεν είναι lixux ο δέκτης), μπορείς να την κάνεις είτε μέσω του channel manager της Mvision στο pc σου (δεν σου δίνει και πολλές δυνατότητες) είτε μέσω του setedit το οποίο κοστίζει αν θυμάμαι καλά 19 ευρώ. Υπάρχει και το demo του setedit που μπορείς να κάνεις μέχρι 20 αλλαγές.
Το τελευταίο είναι αυτό που χρησιμοποιώ...

υ.γ. η τακτοποίση μέσα από το μενου του δέκτη είναι πανεύκολη...

Κανένα, κρατάς στο usb stick τα κανάλια (έτσι κρατάει τα αγαπημένα) και καθάρισες...

Τα κλειδιά ( softcam arxeio) τα περνάμε με το usb και πώς;

Αντωνη για να καταλαβω για να δουλεψει το home streaming πρεπει ο δισκος δικτυου να ειναι συνδεμενος στο pc και να τον διαβαζει απο εκει o Mvision ;

O αντιπροσωπος δεν απαντα ποτε σε τηλεφωνα... ξερουμε καποιον αλλο που τα φερνει ?

Έχει ώρες επικοινωνίας Γιάννη.. νομίζω το μεσημέρι είναι μέχρι τις 2.30, πάρε πάλι το απόγευμα...

Αντωνη για να καταλαβω για να δουλεψει το home streaming πρεπει ο δισκος δικτυου να ειναι συνδεμενος στο pc και να τον διαβαζει απο εκει o Mvision ;

Η θα έχεις ανοιχτό pc με τον δίσκο μέσα ή κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ, έχω έναν δικτυακό mybook wd και τα διαβάζει όλα από εκεί...

Γιάννη καλοθέατος..... :D

Eυχαριστω...
Μπορει καποιος να μου πει πως οργανωνω τα καναλια ?
Κατεβασα το προγραμμα στο pc ... μετα τι ?
Πως περναω στο pc τα σκαναρισμενα καναλια απο τον mvision ?

Mαλλον το βρηκα, κανεις save data απο το usb menu του mvision...

Με το save data σου σώζει και τα κανάλια και το λογισμικό, αν θέλεις μόνο τα κανάλια πατάς το save channels...

Eυχαριστω...
Μπορει καποιος να μου πει πως οργανωνω τα καναλια ?
Κατεβασα το προγραμμα στο pc ... μετα τι ?
Πως περναω στο pc τα σκαναρισμενα καναλια απο τον mvision ?

τα κανάλια στο usb το usb στο pc, ανοίγεις το πρόγραμμα και επιλέγεις από που να διαβάσει τη λίστα η οποία είναι σε .UDB file...

Είτε με firmware update, είτε με το πλήρες σκανάρισμα των δορυφόρων μέσα από το μενού.
Τακτοποίηση μέσω δικτύου δεν γίνεται ( δεν είναι lixux ο δέκτης), μπορείς να την κάνεις είτε μέσω του channel manager της Mvision στο pc σου (δεν σου δίνει και πολλές δυνατότητες) είτε μέσω του setedit το οποίο κοστίζει αν θυμάμαι καλά 19 ευρώ. Υπάρχει και το demo του setedit που μπορείς να κάνεις μέχρι 20 αλλαγές.
Το τελευταίο είναι αυτό που χρησιμοποιώ...

υ.γ. η τακτοποίση μέσα από το μενου του δέκτη είναι πανεύκολη...

Ποια ακριβως version κατεβαζουμε , γιατι εχει πολλες επιλογες ....
http://www.setedit.de/startup_e.html