Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Λες ??????????:flipout::flipout::flipout:

μηπως καποια επιλογη στις ρυθμισεις του pvr?
δεν μπορει ενας να βλεπει ntfs κι`αλλος οχι.
κι`ο μοναδικος που βλεπει να ειναι του afam..?!?!?
κατι παιζει...:guitarist:

μηπως καποια επιλογη στις ρυθμισεις του pvr?
δεν μπορει ενας να βλεπει ntfs κι`αλλος οχι.
κι`ο μοναδικος που βλεπει να ειναι του afam..?!?!?
κατι παιζει...:guitarist:

Για μένα φτιάχνουν special software !!!!!!:flipout::flipout:

Επειδή είχα μιλήσει με τον αντιπρόσωπο προχθές και τον ρώτησα για το συγκεκριμένο θέμα, μου κατέστησε σαφές ότι ο δέκτης βλέπει μόνο σκληρό διαμορφωμένο σε FAT και όχι NTFS.

Οταν γίνεται εγγραφή και το αρχείο ξεπεράσει τα 4 GB, τότε αυτόματα ο δέκτης το κόβει και συνεχίζει φτιάχνοντας 2ο αρχείο, 3ο κ.λ.π. Κατά την αναπαραγωγή τα βλέπει σαν ένα αρχείο και τα αναπαράγει κανονικά χωρίς διακοπές. Αν συνδέσεις τον δίσκο σε H/Y τότε βλέπεις ότι πρόκειται για διαφορετικά αρχεία.

Αντώνη μήπως ο δίσκος σου έχει 2 ή περισσότερα partition και το ένα απ' αυτά είναι FAT, γι αυτό και το βλέπει ο δέκτης;

Ο μικρος δίσκος έχει 2 παρτίσιον και το έγραψα, ο μεγάλος όχι. Του το είπα και εγώ και περιμένω απάντηση, προφανώς κάτι τρέχει !!!!!!!!!!

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

attachment.php

Afam Μου αρέσει το όμορφο γούστο σου που έχεις στο σπίτι σου.
Πολύ όμορφες καρέκλες για την τραπεζαρία σου :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Afam Μου αρέσει το όμορφο γούστο σου που έχεις στο σπίτι σου.
Πολύ όμορφες καρέκλες για την τραπεζαρία σου :grinning-smiley-043

Που κατάφερες να καταλάβεις τι καρέκλα είναι ???????:flipout::flipout:

Το ντεκορασιόν το έχει η κυρία του σπιτιού..... :D

Εγώ τα τεχνικά.....

.... και κατι αλλο ρε παιδια που ειδα...
παιρνω ηχο απο οπτικη ή απο ομοαξονικη εξοδο και παρατηρω οτι ενω χαμηλωνω τον ηχο στο δεκτη,
δεν χαμηλωνει η σταθμη σε αυτες τις εξοδους , με αποτελεσμα να χρειαζεται οταν ακουω απο τον ενισχυτη μου ,
να αλλαζω καναλια με το control του δεκτη και να χαμηλωνω τον ηχο απο το control του ενισχυτη...
τι εγινε αρχισανε τα κουλα ?

!!!!! και από τις 2 εξόδους χαμηλώνει κανονικά η ένταση στον ενισχυτή ....
ποιο firmware έχεις ?????

.... και κατι αλλο ρε παιδια που ειδα...
παιρνω ηχο απο οπτικη ή απο ομοαξονικη εξοδο και παρατηρω οτι ενω χαμηλωνω τον ηχο στο δεκτη,
δεν χαμηλωνει η σταθμη σε αυτες τις εξοδους , με αποτελεσμα να χρειαζεται οταν ακουω απο τον ενισχυτη μου ,
να αλλαζω καναλια με το control του δεκτη και να χαμηλωνω τον ηχο απο το control του ενισχυτη...
τι εγινε αρχισανε τα κουλα ?
Μόνο σε κανάλια με ήχο Dolby Digital και όταν έχει επιλεγεί το DD stream συμβαίνει αυτό και ισχύει για όλους τους δέκτες. (ή τουλάχιστον για τους περισσότερους)

Κλασικό κανάλι DD το Deluxe και κάποια άλλα, χαμηλώνει κανονικά ο ήχος....

Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και μερικές ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του MVISION HD300 COMBO NET. Ο δέκτης αγοράστηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο ο οποίος τον έλεγξε και αναβάθμισε το λογισμικό του στην τελευταία έκδοση. Η τιμή του ήταν 260 ευρώ.

System Information:
Model Name : HD300N COMBO
Software Version: Ver F4.61, LDR: Ver 00.21
Hardware Version: Ver 01.20
Last Update : Mar 8 2010

Επειδή υπήρχε μία συζήτηση σχετικά με δίσκους φορμαρισμένους σε NTFS έκανα και εγώ δοκιμές αλλά ΔΕΝ τους αναγνώριζε ούτε στην μπροστινή πόρτα, ούτε στην πίσω. Οι δοκιμές έγιναν με 2 USB Stick (Sandisk Cruzer 16GB, Transcend JetFlash 4GB) και 1 σκληρό δίσκο σε εξωτερική θήκη (Seagate Momentus 40GB 2.5").

Ελλείψεις:
Δεν υπάρχει ταξινόμηση/φιλτράρισμα καναλιών ανά παροχέα (provider). Ούτε στις πληροφορίες των καναλιών δεν υπάρχει ο provider. Έτσι όταν ένα κανάλι υπάρχει 2 ή περισσότερες φορές με το ίδιο όνομα δεν ξέρεις ποιό να επιλέξεις (εκτός εάν ξέρεις την συχνότητά του) και πας στα τυφλά μεχρι να το βρείς. Αυτό κάνει το zapping μαρτύριο.

Προβλήματα:
Όταν έκανα τις ρυθμίσεις την πρώτη φορά (diseqc με 4 δορυφόρους) και ανίχνευσα τα κανάλια, αποθήκευσα την λίστα και προσπάθησα να την επεξεργαστώ. Και στο SetEdit και στον Channel editor (της Mvision) ΟΛΑ τα κανάλια εμφανίζονταν να ανήκουν σε 1 δορυφόρο (ενώ ήταν και απο 4 διαφορετικούς). Μετα από ένα factory reset και ρυθμίσεις / σκανάρισμα από την αρχή διορθώθηκαν και εμφανίζονταν κανονικά. Την λίστα ΔΕΝ την φόρτωσα πίσω στον δέκτη. Σήμερα (δεν θυμάμαι εάν είχα ξανασκανάρει δορυφόρο) αποθήκευσα πάλι το αρχείο (STB_DB.UDB) από τον δέκτη και προσπάθησα να το επεξεργαστώ. Εμφανίστηκε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Προφανώς το πρόβλημα το δημιουργεί ο δέκτης. Είναι δύσκολο και τα 2 προγράμματα να έχουν τα ίδια λάθη.
Να σημειώσω ότι στον δέκτη ΔΕΝ υπάρχει αυτό το πρόβλημα, τα κανάλια εμφανίζονται κανονικά στους δορυφόρους που ανήκουν. Το πρόβλήμα είναι στα αρχεία που αποθηκεύει για επεξεργασία.

Παρατηρήσεις:
Με το factory reset δεν σβύνονται οι ρυθμίσεις δικτύου. Απλά απενεργοποιούνται.

Παράκληση:
Γίνεται να εμφανίζεται στην οθόνη του δέκτη η ώρα αντί του αριθμού καναλιού όταν ο δέκτης είναι ανοιχτός; (ή έστω να υπάρχει κάπου η επιλογή αυτή; )

Παρά τα παραπάνω προβλήματα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και δεν έχω μετανοιώσει για την αγορά του. Γρήγορη εναλλαγή καναλιών, καλή ποιότητα εικόνας.

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Κλασικό κανάλι DD το Deluxe και κάποια άλλα, χαμηλώνει κανονικά ο ήχος....

....καταρχην , φοραει πανω το 4.60(23 feb'10)...
και στο deluxe ...και αλλου...εχω μονο on/off του ηχου και οχι αυξομειωση
καθ'όλη τη διαρκεια της ρυθμισης...:BDBDG54:
τον πακεταρω και αλλαγη:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

....καταρχην , φοραει πανω το 4.60(23 feb'10)...
και στο deluxe ...και αλλου...εχω μονο on/off του ηχου και οχι αυξομειωση
καθ'όλη τη διαρκεια της ρυθμισης...:BDBDG54:
τον πακεταρω και αλλαγη:rifle:

Κατέβασε την έκδοση στην 4.58, αυτή του έχω πάνω και εφόσον λειτουργεί μια χαρά δεν την αλλάζω μέχρι να έρθει κάτι εντελώς καινούργιο ......

Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και μερικές ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του MVISION HD300 COMBO NET. Ο δέκτης αγοράστηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο ο οποίος τον έλεγξε και αναβάθμισε το λογισμικό του στην τελευταία έκδοση. Η τιμή του ήταν 260 ευρώ.

Επειδή υπήρχε μία συζήτηση σχετικά με δίσκους φορμαρισμένους σε NTFS έκανα και εγώ δοκιμές αλλά ΔΕΝ τους αναγνώριζε ούτε στην μπροστινή πόρτα, ούτε στην πίσω. Οι δοκιμές έγιναν με 2 USB Stick (Sandisk Cruzer 16GB, Transcend JetFlash 4GB) και 1 σκληρό δίσκο σε εξωτερική θήκη (Seagate Momentus 40GB 2.5").
Σε αυτό περιμένω και εγώ απάντηση, μόνον ένα δίσκο μου έχει αναγνωρίσει σε ntfs και μόνο στην πίσω usb...

Ελλείψεις:
Δεν υπάρχει ταξινόμηση/φιλτράρισμα καναλιών ανά παροχέα (provider). Ούτε στις πληροφορίες των καναλιών δεν υπάρχει ο provider. Έτσι όταν ένα κανάλι υπάρχει 2 ή περισσότερες φορές με το ίδιο όνομα δεν ξέρεις ποιό να επιλέξεις (εκτός εάν ξέρεις την συχνότητά του) και πας στα τυφλά μεχρι να το βρείς. Αυτό κάνει το zapping μαρτύριο.

Στο αρχικό σκανάρισμα δεν βγάζει διπλά κανάλια !!!!!

Προβλήματα:
Όταν έκανα τις ρυθμίσεις την πρώτη φορά (diseqc με 4 δορυφόρους) και ανίχνευσα τα κανάλια, αποθήκευσα την λίστα και προσπάθησα να την επεξεργαστώ. Και στο SetEdit και στον Channel editor (της Mvision) ΟΛΑ τα κανάλια εμφανίζονταν να ανήκουν σε 1 δορυφόρο (ενώ ήταν και απο 4 διαφορετικούς). Μετα από ένα factory reset και ρυθμίσεις / σκανάρισμα από την αρχή διορθώθηκαν και εμφανίζονταν κανονικά. Την λίστα ΔΕΝ την φόρτωσα πίσω στον δέκτη. Σήμερα (δεν θυμάμαι εάν είχα ξανασκανάρει δορυφόρο) αποθήκευσα πάλι το αρχείο (STB_DB.UDB) από τον δέκτη και προσπάθησα να το επεξεργαστώ. Εμφανίστηκε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια. Προφανώς το πρόβλημα το δημιουργεί ο δέκτης. Είναι δύσκολο και τα 2 προγράμματα να έχουν τα ίδια λάθη.
Να σημειώσω ότι στον δέκτη ΔΕΝ υπάρχει αυτό το πρόβλημα, τα κανάλια εμφανίζονται κανονικά στους δορυφόρους που ανήκουν. Το πρόβλήμα είναι στα αρχεία που αποθηκεύει για επεξεργασία.

Δεν έχει πρόβλημα, απλά όταν τα αποθήκευσες στο στικ είχες επιλέξει έναν δορυφόρο, πριν την αποθήκευση βάλε και την λίστα αγαπημένων και τη sat list στο όλα, μετά από αυτό κάνε την αποθήκευση των καναλιών στο στικ και θα στα εμφανίσει όλα. Το έπαθα στην αρχή και εγώ αλλά το βρήκα με λίγο ψαξιμο !!!! :D

Παρατηρήσεις:
Με το factory reset δεν σβύνονται οι ρυθμίσεις δικτύου. Απλά απενεργοποιούνται.

Παράκληση:
Γίνεται να εμφανίζεται στην οθόνη του δέκτη η ώρα αντί του αριθμού καναλιού όταν ο δέκτης είναι ανοιχτός; (ή έστω να υπάρχει κάπου η επιλογή αυτή; )
Δεν γίνεται...

Παρά τα παραπάνω προβλήματα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και δεν έχω μετανοιώσει για την αγορά του. Γρήγορη εναλλαγή καναλιών, καλή ποιότητα εικόνας.

Καλοθέατος.....

Στο αρχικό σκανάρισμα δεν βγάζει διπλά κανάλια !!!!!

Δεν έχει πρόβλημα, απλά όταν τα αποθήκευσες στο στικ είχες επιλέξει έναν δορυφόρο, πριν την αποθήκευση βάλε και την λίστα αγαπημένων και τη sat list στο όλα, μετά από αυτό κάνε την αποθήκευση των καναλιών στο στικ και θα στα εμφανίσει όλα. Το έπαθα στην αρχή και εγώ αλλά το βρήκα με λίγο ψαξιμο !!!!

Δέν είπα ότι στο αρχικό σκανάρισμα βγάζει διπλά κανάλια. Είπα για κανάλια με το ίδιο όνομα σε διαφορετικές συχνότητες/δορυφόρους.
Συγνώμη εάν δεν έγινα κατανοητός.

Όσο για το 2ο... Είχα φάει πολλές ώρες κάνοντας ανίχνευση δορυφόρων και αποθήκευση καναλιών στο USB μήπως και καταλάβω που προέκυπτε το λάθος. Δεν το είχα δοκιμάσει αυτό. ΜΠΡΑΒΟ για την παρατηρητικότητά σου. :grinning-smiley-043

Βγήκε και 4.62 firmware το οποίο διορθώνει κάποια θέματα με τον τίγρη του nagra....