Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Και,

από τις εκδόσεις 6.17.01 (για την σειρά S) και F4.62 (για την σειρά HD300n) ολοκληρώθηκε η λειτουργία δικτύου homeplus δεκτών SD και HD.

Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν μικτά δίκτυα ή να επεκταθούν υπάρχοντα δίκτυα με νέους δέκτες. Οι εκδόσεις αυτές διορθώνουν και ασυμβατότητες με ορισμένους τύπους καρτών που δεν εργάζονταν καλά στο homeplus μέχρι τώρα.

Για καλύτερα αποτελέσματα το UCAS να είναι κλειστό στους HD.

Αυτό ήταν για κάποιες ασυμβατότητες που υπήρχαν σε δικτύωση SD και HD δεκτών.

Όσο αφορά τους 300HD στην δικτύωση δεν υπάρχει πρόβλημα...

Πρόσεχε, αυτός που βρήκες είναι χωρίς θύρα δικτύου πάνω του , ο HD300 Net Combo θα βγει αυτή την εβδομάδα στην αγορά....

Αντώνη (σόρρυ μέχρι την 6η σελίδα έχω φτάσει), ποιά η διαφορά του combo και του απλού?

Οπότε αν έχει η τηλεόραση μου (που έχει) δεν τον χρειάζομαι...

Thanx-bye-

Αν θέλεις να κάνεις εγγραφές από τα Ελληνικά κανάλια μάλλον τον χρειάζεσαι !!! :D

Αν θέλεις να κάνεις εγγραφές από τα Ελληνικά κανάλια μάλλον τον χρειάζεσαι !!! :D

Δε νομίζω...

Κάτσε να το σκεφτώ πάλι (μέχρι δευτέρα -τρίτη που θα τον παραγγείλω)...

edit. Αααααα. Εννοείς κάνα ματσάκι από Antenna ή Mega για παράδειγμα...

Χμμμμ, ίσως ναι...

Και αν σε ενδιαφέρει κι αυτό:

"Από εξωτερική εμφάνιση δεν θα απογοητευτούν οι λάτρεις του μαύρου χρώματος μια και το μηχάνημα είναι όλο μαύρο (σε αντίθεση με τον HD300 combo που η πρόσοψη ήταν μαύρη ενώ το κέλυφος ασημί)."

http://www.zotos.biz/index.php/products/43/71-m-vision-hd300-combo-net

Και αν σε ενδιαφέρει κι αυτό:

"Από εξωτερική εμφάνιση δεν θα απογοητευτούν οι λάτρεις του μαύρου χρώματος μια και το μηχάνημα είναι όλο μαύρο (σε αντίθεση με τον HD300 combo που η πρόσοψη ήταν μαύρη ενώ το κέλυφος ασημί)."

http://www.zotos.biz/index.php/products/43/71-m-vision-hd300-combo-net

Δε με πειράζει το εξωτερικό.

Η τιμή θα δείξει...

Κώστα τελικά δεν θα υπάρξει συμβατότητα στο δίκτυο με τους Fcis !!!!!!!

Δεν βαριέσαι. Σε πρώτη φάση θα αφήσω στο δίκτυο τους δύο FCIS μεταξύ τους, και απ' το loop out του ενός θα δώσω εικόνα στον HD-300. Σε δεύτερη φάση παίρνω και δεύτερο ΗD-300 και οι FCIS πάνε στο χωριό.

Ψήνομαι κι εγώ, είμαι μεταξύ του 300 Combo Net και του SpriderBox9000HD (και όχι για τα δώρα που έχει-λες και κατάλαβα τι είναι- αλλά για την πολύ καλή εικόνα που έχει αλλά και το support).
Επειδή όμως δεν το κατέχω πολύ το άθλημα (και γι αυτό δεν θέλω και να μπλέξω με linux αυτή την στιγμή τουλάχιστον) δεν μπορώ να καταλήξω.

Last edited:

Αν δεν θελεις να μπλεξεις με linux, o Mvision ειναι μια πολυ καλη και οικονομικη λυση.
Τον εχω κι εγω και τον εχω ευχαριστηθει πολυ.

Από άποψη κόστους Γιάννη νομίζω έχουν 40 ευρώ διαφορά περίπου (250-290) αν δεν κάνω λάθος και επίσης κανείς από τους 2 δεν είναι linux. Sorry για το όποιο off topic.

Ψήνομαι κι εγώ, είμαι μεταξύ του 300 Combo Net και του SpriderBox9000HD (και όχι για τα δώρα που έχει-λες και κατάλαβα τι είναι- αλλά για την πολύ καλή εικόνα που έχει αλλά και το support).
Επειδή όμως δεν το κατέχω πολύ το άθλημα (και γι αυτό δεν θέλω και να μπλέξω με linux αυτή την στιγμή τουλάχιστον) δεν μπορώ να καταλήξω.

O 300άρης είναι Combo ενώ ο spider όχι...

Απ την άλλη ο spider είναι ας το πούμε πιο παιχνιδιάρης...:D