Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

O 300άρης είναι Combo ενώ ο spider όχι...

Απ την άλλη ο spider είναι ας το πούμε πιο παιχνιδιάρης...:D

μετά τον χρόνο τι γίνεται με το παιχνίδι ????

Εγγύηση πόσο δίνει ο κατασκευαστής ???

μετά τον χρόνο τι γίνεται με το παιχνίδι ????

Εγγύηση πόσο δίνει ο κατασκευαστής ???

Εσένα αν σου δίνανε δύο δέκτες το έναν με παιχνιδι (έστω για ένα χρόνο) και τον άλλο με τίποτα ποιό θα διάλεγες???

Εγγύηση 1 χρόνο...

Επίσης μετά τον χρόνο θα τον λειτουργείς όπως τον 300άρη...

Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη (άμεση υποστήριξη από την πηγή, η οποία δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια και εννοώ τον αντιπρόσωπο του δέκτη ο οποίος σέβεται τον πελάτη και τον στηρίζει) και για αυτό το λόγο διάλεξα τον Mvision του οποίου η εγγύηση είναι 2 χρόνια.

Το δώρο δεν με ενδιαφέρει, έχω περάσει από αυτή τη φάση..... με τα όποια της προβλήματα..
Απλά έχε υπόψη ότι το δώρο δεν είναι τσάμπα, το πληρώνεις στην τιμή του δέκτη ....:D

Ένα tip για σένα Στέλιο, ψάξε μέσα στο μενού του δέκτη την έκδοση λογισμικού και δες τι γράφει........

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

....καταρχην , φοραει πανω το 4.60(23 feb'10)...
και στο deluxe ...και αλλου...εχω μονο on/off του ηχου και οχι αυξομειωση
καθ'όλη τη διαρκεια της ρυθμισης...:BDBDG54:
τον πακεταρω και αλλαγη:rifle:

Δεν πακετάρεις τίποτα για αλλαγή τελικά..... γιατί σε κάποια πράγματα έχω μείνει πίσω :D (ακόμα θυμάμαι τα του HD200)... ωραία βοήθεια δίνω !!!!

Είναι έτσι φτιαγμένος από τον κατασκευαστή και δεν κατεβάζεις τη στάθμη του ήχου όταν έχεις σύνδεση με οπτική ή κοάξιαλ.....

Πήρα και την απάντηση για αυτό, ο λόγος είναι ότι θεωρούν σωστό να παίζεις με τον ήχο του ενισχυτή και όχι του δέκτη όταν ακούς από τον ενισχυτή.

Σε σύνδεση με HDMI ρυθμίζεται κανονικά η ένταση...

Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη (άμεση υποστήριξη από την πηγή, η οποία δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια και εννοώ τον αντιπρόσωπο του δέκτη ο οποίος σέβεται τον πελάτη και τον στηρίζει) και για αυτό το λόγο διάλεξα τον Mvision του οποίου η εγγύηση είναι 2 χρόνια.

Το δώρο δεν με ενδιαφέρει, έχω περάσει από αυτή τη φάση..... με τα όποια της προβλήματα..
Απλά έχε υπόψη ότι το δώρο δεν είναι τσάμπα, το πληρώνεις στην τιμή του δέκτη ....:D

Ένα tip για σένα Στέλιο, ψάξε μέσα στο μενού του δέκτη την έκδοση λογισμικού και δες τι γράφει........

Γούστα είναι αυτά φίλε Afam, άλλωστε και εγώ πριν mvision είχα...

Απλά έχε υπόψη ότι το δώρο δεν είναι τσάμπα, το πληρώνεις στην τιμή του δέκτη...

Αν ισχύει αυτό που λες, τότε ή ο Mvision είναι υπερτιμημένος ή η ομάδα του Spider κατάφερε να φτιάξει δέκτη ίδιο ποιοτικά με τον Mv αλλά με σαφώς καλύτερη τιμή...

Για το τελευταίο θα έλεγα να μην το συνεχίσουμε, έχει δωθεί σαφέστατη απάντηση από τον φίλο Arno σε άλλο φόρουμ που είσαι/είμαι μέλος...

Φιλικά...

Γούστα είναι αυτά φίλε Afam, άλλωστε και εγώ πριν mvision είχα...

Αν ισχύει αυτό που λες, τότε ή ο Mvision είναι υπερτιμημένος ή η ομάδα του Spider κατάφερε να φτιάξει δέκτη ίδιο ποιοτικά με τον Mv αλλά με σαφώς καλύτερη τιμή... γκουχ γκουχ... μας διαβάζουν άνθρωποι που ξέρουν, ανάποδα το είπες για την τιμή...!!!!

Για το τελευταίο θα έλεγα να μην το συνεχίσουμε, έχει δωθεί σαφέστατη απάντηση από τον φίλο Arno σε άλλο φόρουμ που είσαι/είμαι μέλος...

Είμαι και σε άλλο φόρουμ και δεν το ξέρω ??????

Φιλικά...

Καλό θα είναι να μην κολλάμε σε κάποια πράγματα....

γκουχ γκουχ... μας διαβάζουν άνθρωποι που ξέρουν, ανάποδα το είπες για την τιμή...!!!!

Δεν είπα κάτι παραπάνω από το περ. Digital TV...

Είμαι και σε άλλο φόρουμ και δεν το ξέρω ??????

Αν δεν είσαι τότε ρίξε μια ματιά στο Sdtv...

Αν ήμουν θα το ήξερα Στέλιο !!!!!!!!

Αλλά δεν είμαι..... αυτός που νομίζεις ότι είμαι είναι ξάδερφος που μένει δίπλα μου... :D

Οk το σταματάμε άλλωστε το thread ανήκει δικαιωματικά στον HD300...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δεν πακετάρεις τίποτα για αλλαγή τελικά........

ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑ!!!! :damnyou::damnyou:

Μη σου πω οτι τον εχει παραλαβει ηδη ο Γιωργης....
αλλωστε πιο πολυ απ´ολα με καιει το θεμα των εντονων πιξελς
που βλεπω σε σκοτεινη sd εικονα :shot: , γι'αυτο και τον εστειλα περισσοτερο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑ!!!! :damnyou::damnyou:

Μη σου πω οτι τον εχει παραλαβει ηδη ο Γιωργης....
αλλωστε πιο πολυ απ´ολα με καιει το θεμα των εντονων πιξελς
που βλεπω σε σκοτεινη sd εικονα :shot: , γι'αυτο και τον εστειλα περισσοτερο

!!!!!!!!!!! αστοχία υλικού ....... :D

Το cccam πως το επεξεργαζόμαστε; Υπάρχει τρόπος παρακολούθησής του από το μενού του δέκτη όπως στους dreambox (με το αντίστοιχο plugin) και ίσως παρακολούθησής του από το δίκτυο (όπως στους dream χτυπάμε την ip του με το :16001 ή με το cccaminfophp) ;
Πολλά μου φαίνεται ότι ζητάω...

Παίδες, στο τέλος της εβδομάδας θα τον παραγγείλω. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει.

Να τονίσω πως το AV Club δεν έχει καμία σχέση, αν κάνουμε κάποια κίνηση μήπως πετύχουμε καλύτερες τιμές.

Παίδες, στο τέλος της εβδομάδας θα τον παραγγείλω. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει.

Να τονίσω πως το AV Club δεν έχει καμία σχέση, αν κάνουμε κάποια κίνηση μήπως πετύχουμε καλύτερες τιμές.

Εκτίμηση στα πόσα θα πάει;

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Μητσάρα net ή net combo?

εγώ ψήνομαι για τον δεύτερο.. και μαζί μ᾽ εμένα υπάρχει και ακόμα ένας υποψήφιος για τον net combo...

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Μητσάρα net ή net combo?

εγώ ψήνομαι για τον δεύτερο.. και μαζί μ᾽ εμένα υπάρχει και ακόμα ένας υποψήφιος για τον net combo...

Για το combo σκέφτομαι και εγώ Μήτσο.