Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Έχει αναφερθεί ξανά ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Μάλλον οι διαθέσεις θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα που θα μπει και άλλος κόσμος στο φόρουμ.

Παιδες,γεια χαρα.Εγω αγορασα τον εν λογω δεκτη(combo net) πριν 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος!!
Τον πηρα 235euro απο ενα μαγαζι στο περιστερι.

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση: θελει ο δεκτης καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για να παιξει hotbird? γιατι εδω και δυο μερες οι μπαρες του σηματος και της ποιοτητας ειναι στο 0% .Ετσι και βαλω το καλωδιο στον αλλο μου δεκτη παιζει κανονικα(venex5119).Να σημειωσω οτι εχω μονό lnb μονο για hotbird.Ο δεκτης φοραει το 4.62.Μηπως τελικα ειναι χαλασμενο το lnb-in?

Παιδες,γεια χαρα.Εγω αγορασα τον εν λογω δεκτη(combo net) πριν 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος!!

Αν τον βρήκες τόσο πες μας το μαγαζί να τρέξουμε !!!!!!!!!!

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση: θελει ο δεκτης καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για να παιξει hotbird? γιατι εδω και δυο μερες οι μπαρες του σηματος και της ποιοτητας ειναι στο 0% .Ετσι και βαλω το καλωδιο στον αλλο μου δεκτη παιζει κανονικα(venex5119).Να σημειωσω οτι εχω μονό lnb μονο για hotbird.Ο δεκτης φοραει το 4.62.Μηπως τελικα ειναι χαλασμενο το lnb-in?

Αυτό είναι oλίγον περίεργο, κάνε ένα τηλ στον αντιπρόσωπο

μηπως εχασε τις ρυθμισεις των diseqc ο δεκτη σου?

μηπως εχασε τις ρυθμισεις των diseqc ο δεκτη σου?

Έχει μόνο ένα lnb και κλειστό να έχει το diseqc από το μενού αυτό θα δουλεύει κανονικά....

Μήπως καταλάθος έχουν σβηστεί οι συχνότητες για hotbird?

Μήπως καταλάθος έχουν σβηστεί οι συχνότητες για hotbird?

Είπα να μη το γράψω αυτό γιατί αν έχει αυτό θα έχουμε πρωτιά !!!!!!!!:flipout::flipout:

Θέλει λίγο παίδεμα για να σβήσεις τον δορυφόρο ή τις συχνότητες !!!!

Από που τον πήρες σε αυτήν την πολύ καλή τιμή;

Αυτό λέω και εγώ, αλλά αν όντως τον έχει πάρει σε αυτή την τιμή τότε το μαγαζί έχει μπει μέσα.....:D

Υπάρχει και 400-άρης; κοίταγα προς εξωτερικό μεριά και κάτι πήρε το μάτι μου.