Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Μάλλον προς 150 με 160 παίζει.....

Διορθώνω, 160 ήταν η τιμή καταλόγου....

Από 120 έως 130 παίζει η τιμή του 400...

Last edited:

Μάλλον προς 150 με 160 παίζει.....

Διορθώνω, 160 ήταν η τιμή καταλόγου....

Από 120 έως 130 παίζει η τιμή του 400...

Καλή τιμή αλλά τι σημαντικό δεν έχει από τα μοντέλα 200 & 300;

Καλή τιμή αλλά τι σημαντικό δεν έχει από τα μοντέλα 200 & 300;

Δες λίγο πιο πάνω τα link που έβαλαν τα παιδιά...

Αυτό λέω και εγώ, αλλά αν όντως τον έχει πάρει σε αυτή την τιμή τότε το μαγαζί έχει μπει μέσα.....:D
Τον ΝΕΤ εχω παρει 235.Το μαγαζι τωρα βεβαια τον εχει 250!! S@TWORLd!

Οπότε έκαναν λάθος στην τιμή και όντως μπήκε μέσα το μαγαζί στην περίπτωσή σου....

Thanks...

Η πρόσκληση ισχύει ακόμα.
Οι υπόλοιποι όποτε είστε έτοιμοι να οργανωθούμε

Θα λείπω εκτός Αθηνών από σήμερα το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή. Από Δευτέρα μπορώ να αναλάβω τις επαφές με τον αντιπρόσωπο.

Θα λείπω εκτός Αθηνών από σήμερα το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή. Από Δευτέρα μπορώ να αναλάβω τις επαφές με τον αντιπρόσωπο.

Εγώ είμαι μέσα.

Κώστα θα σου στείλω πμ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το Mvision Home Streaming προγραμματάκι.Πήρα σήμερα έναν HD 300 NET COMBO και ψάχνω να τον συνδέσω στο δίκτυο.
(Υπάρχει περίπτωση σε επόμενη version του firmware να το δούμε να παίζει και matroska???!!!)

(AAAA!!!Επίσης είδα ότι στα mp3 δεν μου βγάζει ήχο στη οπτική έξοδο για ενισχυτή-τα κανάλια βγάζουν εκεί ήχο όπως και τα avis από usb-, θα δοκιμάσω και την coaxial και θα ενημερώσω)

Last edited:

Και έλεγα ότι κάτι είχα ξεχάσει να βάλω. :D

Από εδώ κατεβάζετε το Mvision HomeStreaming...

Post 80 tnt70

Matroska τσου, μάλλον δεν θα παίξει με αυτό το hardware... αλλά ποτέ δεν ξέρεις... μας έχουν καλομάθει με τις ξαφνικές αλλαγές.

Για τα mp3 δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δω κάποια στιγμή αύριο.

Δυο ψεγαδια για τον δεκτη: 1)σχετικα αργη εναλλαγη καναλιων (πριν ειχα venex5119 σουπερ σφαιρα) 2)κατα την επιλογη προγραμματος για εγγραφη απο το epg μπερδευει το ονομα της ταινιας που επιλεγω με αυτο της προηγουμενης,με αποτελεσμα να γραφει τη σωστη ταινια με λαθος ονομα

Δυο ψεγαδια για τον δεκτη: 1)σχετικα αργη εναλλαγη καναλιων (πριν ειχα venex5119 σουπερ σφαιρα) 2)κατα την επιλογη προγραμματος για εγγραφη απο το epg μπερδευει το ονομα της ταινιας που επιλεγω με αυτο της προηγουμενης,με αποτελεσμα να γραφει τη σωστη ταινια με λαθος ονομα

Εννοείται ότι είναι πιο γρήγορος ο Venex γιατί είναι SD και όχι HD.

Ποια βέρσιον φοράει ο δέκτης ?
Αν είναι παλιά βάλε την 4.63 ...

οταν θελεις να κανεις προγραμματισμο εγγραφης,συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα που για να καταληξεις στο καναλι που θες να γραψεις,πρεπει να κατεβασεις ολη την μπαρα για να το βρεις?
το διορθωσανε?

Να γράφαμε και τίποτα !!!!!!!!!!!:D

Δεν ξέρω Μήτσε μου θα το κοιτάξω και θα σου πω...

οταν θελεις να κανεις προγραμματισμο εγγραφης,συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα που για να καταληξεις στο καναλι που θες να γραψεις,πρεπει να κατεβασεις ολη την μπαρα για να το βρεις?
το διορθωσανε?

Ναι ρε γαμωτο,και με την 4,63 το ιδιο-δεν το διορθωσαν.

Έφυγε αναφορά για το θέμα της εγγραφής και περιμένουμε απάντηση....

Εχει καταφερει κανεις να μετονομασει τα αρχεια απο το pvr στο pc και μετα να παιζουν στον δεκτη?? Εννοειται οτι επειδη ειναι κομματια εχουν την ιδια ονομασια.(η καταληξη στο ifo και στο αλλο αλλαζει μονο) .