Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Από το pvr στο pc τα αρχεία παίζουν κατευθείαν με τον KM player....

Από το pvr στο pc τα αρχεία παίζουν κατευθείαν με τον KM player....

Το αντιθετο λεω.Να παρεις το αρχειο στο pc ,να το μετονομασεις και μετα να προσπαθησεις να το παιξεις στον mvision.
Τα αρχεια παιζουν στο pc και απο το media player classic home cinema.

Το αντιθετο λεω.Να παρεις το αρχειο στο pc ,να το μετονομασεις και μετα να προσπαθησεις να το παιξεις στον mvision.
Τα αρχεια παιζουν στο pc και απο το media player classic home cinema.

ααα, άλλο κατάλαβα !!!!!!! :D

Αυτό που έχω κάνει (γιατί βαριέμαι τα περι pvr γενικώς, δεν είμαι και πολύ της εγγραφής) είναι το να μετατρέψω ένα αρχείο σε .avi το οποίο το έπαιξε κανονικά....

Καλησπερα και καλως σας βρηκα,
Πηρα και εγω εναν hd300 combo(οχι ΝΕΤ),"ωραιος" φαινεται, καλη εικονα εχει...βεβαια ειμαι καινουριος στο σπορ :) και ισως ειναι ενθουσιασμος.
θα προσπαθισω να τον μαθω... αν και μου φαινεται λιγο ....βουνο.

Να ρωτησω κατι σχετικα με το PVR που δεν μπορω να βρω?
Λεει στο μανουαλ οτι μπορεις να γραφεις ενα καναλι και να βλεπεις ενα αλλο απο τον δεκτη....πως γινεται αυτο? (στο μανουαλ δεν το εξηγει....)
οσες φορες δοκιμασα ειτε εγραφη μεσω του epg ειτε απλα πατωντας το rec μετα δεν με αφηνει να αλαξω καναλι, ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω αυτο που γραφω
thk u

Εννοεί ένα άλλο κανάλι στον ίδιο transponder, όχι ένα οποιοδήποτε άλλο. Για να βλέπεις ένα οποιοδήποτε άλλο θα έπρεπε να είχε διπλό tuner ο δέκτης κάτι που έχουν συγκεκριμένοι μόνο.

Σαν Pvr παίζει μια χαρά ( του έχω βάλει ένα 500άρη wd πάνω) έχει και το time shift το οποίο δουλεύει και αυτό μια χαρά, μπορούμε να κάνουμε εγγραφή απευθείας πατώντας το κόκκινο (rec) κουμπάκι στο χειριστήριο ή να το προγραμματίσουμε μέσω του epg (πολύ εύκολα, απλά πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε, πατάμε το κόκκινο κουμπάκι και μας κοκκινίζει το epg).

Στον προγραμματισμο μεσω EPG πως πας σε ενα προγραμμα μετα απο 5-6 ωρες?
Εμενα μου εχει πληροφοριες εως 1-1,5 ωρα μετα, μετα απο 2+ ωρες τπτ.....
π.χ. στο Disney Channel εχει το προγραμμα που παιζει, το επομενο και καποιες φορες και το μεθεπομενο..

Κάποιοι πάροχοι έχουν εpg για 2 ώρες, κάποιοι άλλοι για όλη την ημέρα και υπάρχουν και μερικοί που έχουν εβδομαδιαίο.

Εάν σου δείχνει μόνο αυτό που βλέπεις και την επόμενη εκπομπή, τότε είσαι στην πρώτη περίπτωση....

H νοβα νομιζω οτι εχει εβδομαδιαιο,αλλα μονο με πανασατ.

jim... X 2
Petran X 2
netagra X1
kblachos X1

Μετά και τη σημερινή επίσκεψή μου στον αντιπρόσωπο κ. Γ. Ζώτο (Zotronics) σας ενημερώνω ότι:

- Οι παραπάνω 6 δέκτες (M-Vision HD300 NET Combo) μας προσφέρονται στην τιμή των 240,00 ευρώ έκαστος (έναντι 280,00 ευρώ τιμής τιμοκαταλόγου).

- Δυνατότητα αποστολής στην επαρχία με αντικαταβολή (+10 ευρώ έξοδα αποστολής) μέσω ACS.

- Την Μ. Εβδομάδα η εταιρεία θα είναι κλειστή, συνεπώς η αγορά των δεκτών μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

- Μου στέλνετε με p.m. τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & διεύθυνση) για να δώσω την λίστα στον αντιπρόσωπο, και να κανονιστεί και η αποστολή (για Jim και Petran).

Υ.Γ. Λόγω του ότι η τιμή είναι πολύ καλή, όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας μας το γνωστοποιήσει εντός της εβδομάδας για να τον συμπεριλάβουμε στην λίστα.

Mπραβο στο Κο Ζωτο... η τιμη ειναι εξαιρετικη !
Αν υπολογισεις δε, οτι εχει κι ενα mpg4 δεκτη που κοστιζει 50 ευρω περιπου , ειναι κελεπουρι.

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Ωραίος ο Ζώτος..

αλλά ακόμα πιο ωραίος ο Κώστας που ανέλαβε την πρωτοβουλία για όλους μας.
Κώστα ευχαριστούμε ! :grinning-smiley-043
(τα στοιχεία σου τα έστειλα. αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο ενημέρωσε με σε παρακαλώ)

Σαν Pvr παίζει μια χαρά ( του έχω βάλει ένα 500άρη wd πάνω) έχει και το time shift το οποίο δουλεύει και αυτό μια χαρά, μπορούμε να κάνουμε εγγραφή απευθείας πατώντας το κόκκινο (rec) κουμπάκι στο χειριστήριο ή να το προγραμματίσουμε μέσω του epg (πολύ εύκολα, απλά πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε, πατάμε το κόκκινο κουμπάκι και μας κοκκινίζει το epg).

Mkv δεν παίζει (λογικά θα πρέπει η Sti να αγοράσει τις βιβλιοθήκες από την Sigma), αλλά παίζει όλα τα υπόλοιπα και μάλιστα μπορούμε να έχουμε και Ελληνικούς υπότιτλους σε srt.....

Επειδη εχω μπλεξει με την εγγραφη και βασικα με την αναπαραγωγη θα ηθελα λιγο βοηθεια...

τα παιδια(ο βασικος λογος που το εβαλα....+ το ποδοσφαιρο) συνεχεια θελουν να τους γραφω τις σειρες που παρακολουθουν, μεχρι εδω ευκολα ή δυσκολα(EPG ή χειροκινητα) τα γραφουμε, εδω αρχιζει ομως το προβλημα...

Eγραψα χθες 2 επεισοδια απο σειρες που βλεπουν, παω σημερα να τα βαλω να παιξουν στον Μvision (menu/usb) αλλα δεν τα βλεπω μεσα στον σκληρο, στο PC τα βλεπω (και παιζουν με τον ΚΜ) στο μηχανημα οχι.
ΠΩΣ παιζουν απο το μηχανημα???

πάντως -και προς Θεού αυτό δεν είναι μομφή ή αμφισβήτηση στον Κώστα- η τιμή του δέκτη ήταν στα 240 και φαίνεται στο θέμα του δέκτη!
Τώρα βέβαια πως απο τα 240 φτάσαμε στα 280 για να καταλήξουμε πάλι στα 240 μετά απο την διαμεσολάβηση του Κώστα είναι κάτι που μόνο ο Ζώτος ξέρει να μας πει...

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

πάντως -και προς Θεού αυτό δεν είναι μομφή ή αμφισβήτηση στον Κώστα- η τιμή του δέκτη ήταν στα 240 και φαίνεται στο θέμα του δέκτη!
Τώρα βέβαια πως απο τα 240 φτάσαμε στα 280 για να καταλήξουμε πάλι στα 240 μετά απο την διαμεσολάβηση του Κώστα είναι κάτι που μόνο ο Ζώτος ξέρει να μας πει...

Μήπως λόγω ΦΠΑ?

edit. Μηδαμινό είναι. Άκυρο...

Το θέμα μιλούσε για τον hd300 net και εμείς μιλάμε για τον hd300 combo net. Είναι ακριβότερος λόγω combo tuner

Στα 240 η αύξηση ΦΠΑ είναι +4 ευρώ. Στα 260 είναι +5 ευρώ.

Last edited:

δεν νομίζω να βγαίνει 40 αύξηση λόγω +2% στο ΦΠΑ Δημήτρη...