Mvision HD-300 Net

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

στο site του αντιπροσωπου εχει αναρτηθει προειδοποιηση για τις αναβαθμισεις απο την 5.86 και πανω...
help.gif

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Εγω εκανα την αναβάθμιση εχτές χωρίς να έχω κάνει backup τις λίστες καναλιών-favorites και καταλαβαίνεται τε έγινε...@#$$!#$
Έτσι είναι .Όποιος δεν την πάθει δεν μαθαίνει. Βοήθειά μου!!

Τι να την κάνεις ????

Έχεις unicable ???

Αν είναι σταθερή αυτή που έχεις (όχι η 5.85) τότε μείνε εκεί που είσαι...

Κι εγω εκανα την ιδια λαλακια ....:violent-smiley-030:
Αμα βιαζεσαι ....
Τωρα πια εκδοση να κρατησω ?
Ποια ειναι η πιο σταθερη?

Αν δουλεύει καλά η 5.82 (που δουλεύει..) δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις.

Αν θέλεις να προχωρήσεις σε αναβάθμιση των lnb και θες να βάλεις unicable τότε να το κάνεις...

Eχω το SETEDITHD200 για διαχειριση καναλιων, αλλα δυστυχως εχασα τη λιστα μου !
Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω και απο που καμια ετοιμη , γιατι δεν εχω χρονο να τη ξαναφτιαξω απο την αρχη ?

Παιδες να ρωτησω κατι?
Εχω συνδεσει στο δεκτη μας ενα σκληρο δισκο με ταινιες και συμβαινει καποιο παραδοξο.
Οι ταινιες εχουν ελληνικους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο .srt παρολα αυτα ομως δεν μου παιζει τους ελληνικους υποτιτλους.Υπαρχει καποιο "κολπακι"?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Το όνομα του srt αρχείου πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του αρχείου της ταινίας... και φυσικά στο ίδιο folder

Το όνομα του srt αρχείου πρέπει να είναι ίδιο με το όνομα του αρχείου της ταινίας... και φυσικά στο ίδιο folder

Ισχυουν αυτα που λες ...και ετσι τα εχω αλλα και παλι τα ιδια.
Εχω μια υποψια οτι ισως φταιει η τελευταια version που εχω η οποια εχει καποια "προβληματακια" και οταν παταω το subtitles στο τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινεται.!

η πιο σταθερή μέχρι στιγμής είναι η 5.82, η ενημέρωση είναι ότι θα βγει και άλλη μία μετά από την 5.89

η πιο σταθερή μέχρι στιγμής είναι η 5.82, η ενημέρωση είναι ότι θα βγει και άλλη μία μετά από την 5.89

Θα βαλω την 5.82 και θα προσπαθησω παλι!
Thanks anyway!!

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Σημερα εβαλα την 5.90 και τσουπ.... δεν ανοιγει τα καναλια της νοβα , ενω βλεπει κανονικα την καρτα.
γυρισα στην 5.89 και ειναι ολα οκ..
τι να παιζει ?
JC_thinking.gif