MXiii 4k Android TV Box

Τελικα το ματιασα το μηχανημα.Σεταρα ΧBMC εβαλα επανω και τον 500 εξωτερικο ολα καλα.Ειδα 2-3 τιανιες το Σ/κ.Παω να το αναψω χθες παταω το κουμπι και κανει ενα τσαφ και κοκκινιζει το μηχανημα και βγαζει καπνους.Το παω σε ενα καλο μαστορακο που γνωριζω και μου λεει καηκε ενα ολοκληρωμενο αλλα δεν μπορεσε να βρει ανταλλακτικο.Γνωριζει κανεις απο ηλεκτρονικα να μου πει τι μπορει να καηκε και αν μπορουμε να βρουμε?Τωρα αυτο το πραμα θεωρειτε δικο μου σφαλμα?Εχω 5 μερες ακομη για dispute.Εστειλα στον κινεζο δεν του ειπα οτι καηκε αλλα οτι δεν ανοιγει και μου εστειλε να αλλαξω firmware.Για πειτε μου την γνωμη σας.Δεν ειναι για τα χρηματα,παρηγγειλα ειδη το Βeelink R89 αλλα...

Τελικα το ματιασα το μηχανημα.Σεταρα ΧBMC εβαλα επανω και τον 500 εξωτερικο ολα καλα.Ειδα 2-3 τιανιες το Σ/κ.Παω να το αναψω χθες παταω το κουμπι και κανει ενα τσαφ και κοκκινιζει το μηχανημα και βγαζει καπνους.Το παω σε ενα καλο μαστορακο που γνωριζω και μου λεει καηκε ενα ολοκληρωμενο αλλα δεν μπορεσε να βρει ανταλλακτικο.Γνωριζει κανεις απο ηλεκτρονικα να μου πει τι μπορει να καηκε και αν μπορουμε να βρουμε?Τωρα αυτο το πραμα θεωρειτε δικο μου σφαλμα?Εχω 5 μερες ακομη για dispute.Εστειλα στον κινεζο δεν του ειπα οτι καηκε αλλα οτι δεν ανοιγει και μου εστειλε να αλλαξω firmware.Για πειτε μου την γνωμη σας.Δεν ειναι για τα χρηματα,παρηγγειλα ειδη το Βeelink R89 αλλα...

Δεν το ματιασες αν ηταν να το παθει θα το παθαινε ειτε το ματιαζες ή το ξεματιαζες να υποθεσω και εσυ απο gearbest με το ''κουπανακι'' το πηρες
τωρα αν ο μαστορας που το πηγες το κατεχει το αθλημα πολυ πιθανον να εισαι τυχερος και να εχει καψει μονο την ασφαλεια αν υπαρχει στο mxiii
δεν ειμαι σιγουρος γιατι το εχω διαβασει σε παρομοια μηχανακια στο freaktab τωρα το πως θα βρεις την ασφαλεια εδω αναλαμβανει ο μαστορας να
την βρει που ειναι και να την αντικαταστησει δες αυτο το θεμα ισως σε βοηθησει http://www.freaktab.com/showthread.php?16996-Mx-box-fuse&highlight=fuse
ή καλυτερα κανε ενα νεο ποστ στην κατηγορια http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?190-Beelink-AML-devices-S82-M8-(round)-MXIII-etc
ολο και καποιος θα σε βοηθησει εκει με πιο πολλες γνωσεις απο μενα.
Και τελος δεν ηταν δικο σου σφαλμα αν δεν εδωσες στο μηχανημα περισσοτερα volt & amp απο οτι σηκωνει, στον κινεζο θα πεις οτι δεν ξεκιναει καν την διαδικασια για να
βαλεις την ρομ δηλαδη οτι πατας το ρεσετ στο a/v hole αλλα δεν κανει τιποτα δεν ξερω και τη ρομ σου εστειλε.
Υ.Γ. Οταν λες κοκκινισε τι εννοεις στην οθονη κοκκινισε;

Απάντηση: Re: MXiii 4k Android TV Box

Παω να το αναψω χθες παταω το κουμπι και κανει ενα τσαφ και κοκκινιζει το μηχανημα και βγαζει καπνους. [...] Εστειλα στον κινεζο δεν του ειπα οτι καηκε αλλα οτι δεν ανοιγει και μου εστειλε να αλλαξω firmware.

Αυτό μου θύμισε αυτό.

2010101219329.jpg

Re: Απάντηση: Re: MXiii 4k Android TV Box

Παιδιά το δικό μου το δουλεύω καθημερινά πάντως και δεν το κλείνω ποτέ και δεν έχει πάθει τίποτα

Και εγω εχω θεμα με το μηχανημα στα καλα καθουμενα με τα απο καποια λεπτα χρησης δεν δουλευει τιποτα...παταω κουμπια στο κοντρολ κ τιποτα...κολλαει δηλαδη κ μονο απο την πριζα το βγαλω ξεκολαει...αλλα μετα κ παλι τα ιδια....αλλαξα το ρευμα του με ενα αλλο απο minix x-8 αλλα κ παλι τα ιδια...ο convictech μου ειπε να αλλαξω rom απο freektab .......και να βαλω αλλη αλλα δυστηχως δεν γνωριζα καλα αγγλικα κ δεν ξερω τον τροπο...παιδια σας παρακαλω αν μπορειτε να βοηθησετε...

Απο οτι υποψιαζομαι το μηχανακι πρεπει να υπερθερμενετε οποτε για το καλο του ειναι να το ανοιξεις και να αλλαξεις θερμοαγωγιμη παστα συμβουλη μου δες το κιολας στην αφη ειναι ζεστο μετα απο λιγη ωρα;
Tωρα για να αλλαξεις ρομ ειναι σχετικα ευκολο εχει πολλους τροπους μπορεις μεσα απο το user interface με το app update αλλα αμα λες οτι κολαει το μηχανακι δεν το συστηνω για να μην σε αφησει στην μεση,
η καλυτερη λυση ειναι η εξης:
Απο εδω την ρομ εγω στο measy & στο M7B εχω την 108k4 που μου αρεσει πολυ αλλα εσυ μπορεις να πας και μαλλον πρεπει να πας στην S82 / MXIII(2G) (109k4) μπορει ομως να περναει και η 108k4
http://www.freaktab.com/showthread....FW-Releases-from-Beelink-user-feedback-thread
Τωρα η διαδικασια εχει ως εξης:
Κατεβαζεις την ρομ την αποσυμπιεζεις με winrar
μεσα θα βρεις 3 αρχεια 109k4.zip,recovery.img,factory_update_param. aml θα τα αντιγραψεις σε μια microsd να ειναι fat32 φορμαρισμενη θα την βαλεις στο μηχανακι κλειστο το μηχανακι
με μια οδοντογλυφιδα ή εναν συνδετηρα θα την βαλεις στην υποδοχη a/v θα νιωσεις ενα κλικ θα το εχεις πατημενο μαζι ταυτοχρονα θα πατησεις και το power button θα δεις στην οθονη
της τηλεορασεις σου το android να αρχισει να ξεκιναει την διαδικασια δεν χρειαζετε πλεον να κρατας τιποτα πατημενο το αφηνεις μονο να τελειωσει την διαδικασια θα παρει 5-8 λεπτα
δεν θα βιαστεις θα το αφησεις μονο του να τελειωσει την διαδικασια.
Η ρομ που σου δινω ειναι η original αν θελεις να βαλεις custom ακολουθεις την ιδια διαδικασια οτι απορια εχεις ρωτας καλη επιτυχια.

Σε ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω......
ευχαριστω επισης κ το φιλο μαριο!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λοιπον τα εκανα αυτα τα αποθηκευσα στην micro sd φορμαρισμενη σε fat32 ,παω να την βαλω στην σχισμη που εχει το μηχανημα κ παρατηρω οτι μπαινει ανετα μεσα πολυ ανετα σε σημειο οτι θα πεσει μεσα στο μηχανημα...τελικα την πιανω κ την βγαζω,δηλαδη σαν να μην εχει το ελατηριο πως να το πω ....και βλεπω οτι γινεται κ με μεθοδο usb αλλα δεν περιγραφει το τροπο...πως γινετε με usb?
Κατεβασα το usb burning tool ,το εκανα install,και μετα κατεβασα το 108κ4 usb version που ειναι σε image μορφη...τωρα μετα τι κανω?

η συσκευασια δεν ειχε μεσα otg cable αλλα εχω ενα απο το minix x-8 κανει?
επισης απο οτι ειδα πρεπει να συνδεθει με το λαπτοπ...το μηχανημα μεσω του otg cable ...οποτε θα πρεπει να βρω κ καλωδιο usb to usb ετσι?

Δεν την εβαλες καλα την καρτουλα γι' αυτο θελει λιγο προσοχη ξεχασα να στο πω αυτο η πισω πλευρα της καρτας (χρυσαφι επαφες) να κοιτανε προς τα κατω με λιγη προσπαθεια και προσοχη θα την βαλεις τον αλλο τροπο που αναφερεις δεν τον εχω δοκιμασει για σου πω πως γινετε

Δυστηχως ουτε ετσι, το δοκιμασα,σαν να εχει προβλημα η εισοδος..τι να πω ΜΑΠΑΑΑΑΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ......το προσπαθησα σε παρα πολλες θεσεις κ τελικα δεν...να σου πω φιλε μου το otg cable θα κανει του minix?
Η μια ακρη ειναι micro usb το δοκιμασα κ μπαινει στο mxiii,k η αλλη ακρη ειναι σαν να μπαινει usb...οποτε πρεπει να βρω κ καλωδιο usb to usb ?

Τι να σου πω τωρα κατι που δεν το εχω δοκιμασει, και να σου πω κανε αυτο και μετα να γινει καμια πατατια μετα θα με κυνηγας γνωμη μου ειναι αφου δεν δουλευει η καρτουλα δοκιμασε με στικακι φορμαρισμενο fat32 δεν το ςχω δοκιμασει αλλα πολυ πιθανον να δουλεψει τωρα για το αλλο με το καλωδιο ναι σε αυτο που λες ή εκτος αν εχεις καλωδιο απο ταμπλετ μπορει να κανει αλλα αυτα τα mxiii τα φοβαμαι μην σου ερθει κανενα αποτομο ρευμα απο το pc και στο καψει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εισαι απο θεσσαλονικη θα στο φτιαχνα εγω

Re: Απάντηση: MXiii 4k Android TV Box

Δυστηχως ουτε ετσι, το δοκιμασα,σαν να εχει προβλημα η εισοδος..τι να πω ΜΑΠΑΑΑΑΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ......το προσπαθησα σε παρα πολλες θεσεις κ τελικα δεν...να σου πω φιλε μου το otg cable θα κανει του minix?
Η μια ακρη ειναι micro usb το δοκιμασα κ μπαινει στο mxiii,k η αλλη ακρη ειναι σαν να μπαινει usb...οποτε πρεπει να βρω κ καλωδιο usb to usb ?
Η είσοδος για microsd είναι λίγο περίεργη. είναι λίγο πιο κάτω από το άνοιγμα αλλά μπαίνει κανονικά. Λίγο προσοχή θέλει μόνο. Δεν χρησιμοποιείς το καλώδιο usb otg, θα χρειαστείς το κλασσικό micro usb σε usb

Δυστηχως παιδια μου επεσε μεσα...κατι πρεπει να παιζει με την θυρα micro sd....οποτε τωρα λογικα μονοδρομος με την λυση usb...τι να πω
ακυρο το μηχανημα τελικα μαριε....:AFADF0:

Last edited:
Xlemp μην απελπιζεσε ειναι ευκολο να το ανοιξεις κοιταξε μηπως εχει βιδες απο κατω και ανοιξε το να βγαλεις την καρτα αν δεν εχει βιδες τοτε ειναι με κλιπ προσεκτικα με μια πλαστικκη καρτα κανεις την αρχη και μολις ακουσεις τα κλικ θα αρχισει να ανοιγει το case μονο προσοχη μην κοψεις το καλωδιο του wifi αν επιχειρησεις να το ανοιξεις σημ. την καρτα πρεπει μα την βγαλεις ετσι και αλλιως αλλιως θα κουδουνιζει μεσα οτι βοηθεια χρειαστεις ρωτας

xloupas λοιπον μολις καταφερα και εκανα την διαδικασια με το usb....τελειωσε το εβγαλα το μηχανημα το σθνδεσα στην τιβι και μετα απο καποιες ακυρες εναρξεις δηλαδη εβγαζε το λογοτυπο google tv kai εμενε εκει,το εβγαζα απο την πριζα και ξανα τα ιδια.....τωρα επιασε ανοιξε και μου εχει βγαλει το ανδροιντ ανθρωπακι να κοιτετε κατω και να μου εχει τισ εξεις επιλογες
rebbot system now
aply update from adt
aply update from ext
aply update from cache
wipe data-factory reset
wipe cache partition
ti kanooooooooo

Πα.....ια ...πάλι τζίφος δεν πρόλαβε να γίνει κ έκλεισε μόνο του ..πάω να το ανάψω κ παλι...τζίφος ...δεν ανοίγει με τίποτα...μιλάμε το πήρα πριν κάτι μέρες,το σεταρα με Xbmc...το πούλησα σε γνωστό που ήθελε xbmc,με ενημέρωσε για τα προβλήματα κ αναγκαστικά του έδωσα τα χρήματα πίσω ..διότι το μηχάνημα πραγματικά έχει απίστευτα προβλήματα!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!