Απο οτι υποψιαζομαι το μηχανακι πρεπει να υπερθερμενετε οποτε για το καλο του ειναι να το ανοιξεις και να αλλαξεις θερμοαγωγιμη παστα συμβουλη μου δες το κιολας στην αφη ειναι ζεστο μετα απο λιγη ωρα;
Tωρα για να αλλαξεις ρομ ειναι σχετικα ευκολο εχει πολλους τροπους μπορεις μεσα απο το user interface με το app update αλλα αμα λες οτι κολαει το μηχανακι δεν το συστηνω για να μην σε αφησει στην μεση,
η καλυτερη λυση ειναι η εξης:
Απο εδω την ρομ εγω στο measy & στο M7B εχω την 108k4 που μου αρεσει πολυ αλλα εσυ μπορεις να πας και μαλλον πρεπει να πας στην S82 / MXIII(2G) (109k4) μπορει ομως να περναει και η 108k4
http://www.freaktab.com/showthread....FW-Releases-from-Beelink-user-feedback-thread
Τωρα η διαδικασια εχει ως εξης:
Κατεβαζεις την ρομ την αποσυμπιεζεις με winrar
μεσα θα βρεις 3 αρχεια 109k4.zip,recovery.img,factory_update_param. aml θα τα αντιγραψεις σε μια microsd να ειναι fat32 φορμαρισμενη θα την βαλεις στο μηχανακι κλειστο το μηχανακι
με μια οδοντογλυφιδα ή εναν συνδετηρα θα την βαλεις στην υποδοχη a/v θα νιωσεις ενα κλικ θα το εχεις πατημενο μαζι ταυτοχρονα θα πατησεις και το power button θα δεις στην οθονη
της τηλεορασεις σου το android να αρχισει να ξεκιναει την διαδικασια δεν χρειαζετε πλεον να κρατας τιποτα πατημενο το αφηνεις μονο να τελειωσει την διαδικασια θα παρει 5-8 λεπτα
δεν θα βιαστεις θα το αφησεις μονο του να τελειωσει την διαδικασια.
Η ρομ που σου δινω ειναι η original αν θελεις να βαλεις custom ακολουθεις την ιδια διαδικασια οτι απορια εχεις ρωτας καλη επιτυχια.