My buffalo

Απάντηση: Re: My buffalo

Οποτε θελεις Παναγιωτη. Αν εχεις κεφι εκτος απο το συστημα μου, το φερνω και στο δικο σου για να δουμε τι κανει με τον αιωνιο αντιπαλο...

Aν δέ σού κάνει κόπο γράφεις την τελική μορφή του ,αυτή πού φαίνεται στίς φωτό

το 1795, 1865 τι ήταν που του έριχνε στ αυτιά τι απέγινε?
όνειρο (εφιάλτης) ήταν και πάει?:Banane0:

Εχω ξαναγραψει Πετρο οτι η κατασκευη δεν ειναι δικη μου οποτε τα τεχνικα μπορω να τα περιγραψω χοντρικα λογω ελλειψης γνωσεων. To τροφοδοτικο ειναι τοπολογιας shunt και το αναλογικο ειναι discrete με fet. Το dac "ακουγε" πολυ στον μετασχηματιστη του και με διαφορες δοκιμες κατεληξα στον συγκεκριμενο που ειναι τυλιγμενος στο χερι. Χρησιμοποιησα μεγαλυτερους μετασχηματιστες για την τροφοδοσια των αναλογικων (80αρηδες). Τελος στο βουβαλι μπηκε μια απλη τροφοδοσια. Το ακουστικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο απο οτι πριν. Τεχνικα εχει να κανει αν καταλαβα καλα με το οτι το βουβαλι φοραει ηδη shunt και οποιοδηποτε πιο πολυπλοκο τροφοδοτικο πριν κακο κανει, παρα καλο....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά τι αναλογικό στάδιο έχει η τελική σχεδίαση
Αν κατάλαβα καλα προφανώς όχι το ivy αλλα κάποιο άλλο
Αυτό κυρίως θα ήθελα να μάθω
Ευχαριστώ

το 1795, 1865 τι ήταν που του έριχνε στ αυτιά τι απέγινε?
όνειρο (εφιάλτης) ήταν και πάει?:Banane0:
Δεν απεγινε κατι. Και αν σε εκεινο βαλουμε αντιστοιχα τροφοδοτικα στα αναλογικα σταδια, παλι θα του ριχνει στα αυτια.
Αλλα ελα που δε βρισκω 1704 k grade dac ωστε να προχωρησαω σε υλοποιηση....

Last edited:
Re: Απάντηση: My buffalo

Σε μεγέθυνση είδα οτι το αναλογικό είναι της supersonics
Αυτη ειναι η εταιρια του ηλεκτρονικου που μου το εφτιαξε. Και η σχεδιαση ειναι δικη του. Ειναι και μελος αλλα δεν πολυγραφει.

Αρχηγε τα ξερω αυτα αλλα δεν ειναι dac. Ειναι το τσιπ του dac και δεν γινεται καθολου απλα dac ωστε να χρησιμοποιηθει σε ενα project τετοιο.

Tώρα εάν σου πώ ότι με μπέρδεψες ..
Θα κανω μια αποπειρα να ξεμπερδευτουμε. Το buffalo ειναι dac. Το 9018 ειναι τσιπ. Αν μου δωκεις ενα 9018 δεν μπορω να φτιαξω μηχανημα. Θελω buffalo.
Το 1704 ειναι τσιπ.

Παμε αλλη μια. To 9023, το σαβρακι τα εχει ολα μεσα και βγαζει κατευθειαν Rca. Το ιδιο και το 1792 της bb. Το sabre 9018 χρειαζεται το buffalo (Τροφοδοτικα, clock και δε συμαζευεται) για να βγαλει ψηφιακο σημα. To 1704 επισης χρειαζεται clock, κρυσταλο, και ενα καρο ακομη πραγματα για να βγαλει ψηφιακο σημα. Αυτη τα υλικα δεν παιζουν....

Απάντηση: Re: My buffalo

Παμε αλλη μια. To 9023, το σαβρακι τα εχει ολα μεσα και βγαζει κατευθειαν Rca. Το ιδιο και το 1792 της bb. Το sabre 9018 χρειαζεται το buffalo (Τροφοδοτικα, clock και δε συμαζευεται) για να βγαλει ψηφιακο σημα. To 1704 επισης χρειαζεται clock, κρυσταλο, και ενα καρο ακομη πραγματα για να βγαλει ψηφιακο σημα. Αυτη τα υλικα δεν παιζουν....

Θέλεις κάτι τέτοιο δηλαδή..

συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τώρα μπερδεύτηκα εγώ... προσπαθούμε να διαφωτίσουμε τον Βασίλη για το αν το 9023 έχει αναλογική έξοδο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: My buffalo

Ακριβως. Το συγκεκριμενο δεν το γνωριζω. Αλλα θελω τα 1704 να ειναι κ grade και να εχει 4 στο καναλι.

Το έχει κι έτοιμο,3.200 ευρώ.
Φαίνεται καλό πάντως...
Τα μαστόρια ας το κοιτάξουν,ενδιαφέρει κι άλλο κόσμο.

συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τώρα μπερδεύτηκα εγώ... προσπαθούμε να διαφωτίσουμε τον Βασίλη για το αν το 9023 έχει αναλογική έξοδο?
Δεν προσπαθω να διαφωτισω τον Βασιλη σχετικα με το 9023. Επειδη γνωριζω οτι το ξερει απεξω το χρησιμοποιω για να του δωσω να καταλαβει γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα 1704 που μου εβαλε στο ebay.