My DIY DAC PCM1794

Αν διαβάσετε τη λειτουργία της ακοής θα δείτε ότι ακούμε ψηφιακά. Οι νευρώνες κάνουν ADC απ' τη μεμβράνη του τυμπάνου και τα στέλνουν στον εγκέφαλο νομίζω PCM. Είναι θέμα χρόνου να βγει D2D συσκευή που θα συνδέεται με ηλεκτρόδια στο δέρμα. Εκεί να σας (μας) δω!

Καλές γιορτές σε όλους

Χαχα ωραία ευχή για τον Άγιο, φέρε μου ένα D2brain!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Τα free samples pcm1794 κόλλησαν στο τελωνείο και δεν θέλω να μπλέξω με την διαδικασία παραλαβής τους (είναι εύκολη ξέρει κανείς ?) η να πληρώσω πάνω από 100 .

Έχω μια πρόταση να κάνω, αν κάποιος έχει διπλό pcm1794 από samples και ενδιαφέρεται του ανταλλάσσω το ένα με μια από τις πλακέτες που έχω ήδη παραλάβει και παρέχω υποστήριξη στην κατασκευή.

Αλλιώς αγοράζω το chip αν το πουλάει κανείς σε λογική τιμή.

Η πλακέτα:

Attachments

• DSC01291.jpg
    DSC01291.jpg
    135.7 KB · Views: 46
Πως γινεται να ειναι δωρεαν δειγματα και να κολλησαν στο τελωνειο;Τι θελουν να εκτελωνησουν; Το υλικο που ειναι δωρεαν και δεν πληρωθηκε φορος σε κανενα κρατος;

Τα free samples pcm1794 κόλλησαν στο τελωνείο και δεν θέλω να μπλέξω με την διαδικασία παραλαβής τους (είναι εύκολη ξέρει κανείς ?) η να πληρώσω πάνω από 100 .

Έχω μια πρόταση να κάνω, αν κάποιος έχει διπλό pcm1794 από samples και ενδιαφέρεται του ανταλλάσσω το ένα με μια από τις πλακέτες που έχω ήδη παραλάβει και παρέχω υποστήριξη στην κατασκευή.

Αλλιώς αγοράζω το chip αν το πουλάει κανείς σε λογική τιμή.

Η πλακέτα:

Ειναι πολλα τα samples?

Επισης δεν χανεις τιποτα να κανεις μια διερευνητικη βολτα στο τελωνειο αν υπαρχει χρονος, να μαθεις το κοστος αφ'ενος, και να εχεις μαζι σου μια εκτυπωση απο το site που λεει οτι ειναι free samples και οχι κατι που αγορασες ετσι ωστε να πληρωσεις κατι. Και αν δεις οτι θελουν κατι υπερβολικο, νομιζω οτι μπορεις απλα να τα αφησεις εκει.

ΙΜΗΟ δεν χανεις τιποτα.

Υ.Γ. Αν θελεις επισης μπορεις να στειλεις ενα mail στην national να σου στειλει μια απαντηση οτι δεν προκειται για αγορα μηπως και το καταλαβουν οι υπαλληλοι στο τελωνειο.

Ok thanks, το θέμα είναι ότι αν και free οι της Τέξας δηλώνουν την αξία των αντικειμένων και τα samples είναι 3 x pcm1794.
Είναι και κάνα μήνα εκεί θα μου χρεώσουν και έξοδα αποθήκευσης !!!

Last edited:
ου μπλεξεις.
ο μονος τρόπος για να μην πληρώσεις(συνήθως πιάνει οταν εχεις άδικο αλλά πιάνει καμιά φορα ακόμη και αν εχεις δίκιο) ειναι να πας απο εκεί και να τους αρχίσεις στις χριστο..........
έχουν εντολή οταν βλέπουν αγανακτισμένους πολίτες να τους εξυπηρετούν κατα προτεραιότητα και με τον καλύτερο τρόπο.

το εχω κάνει αρκετές φορές με πάντα θετικά αποτελέσματα.
μόνο πρόσεξε να γυαλίζει πραγματικά το ματι σου γιατι έχουν αρχίσει να εχουν κριτήριο και να καταλαβαίνουν ποτε το παίζεις.

Ευχαριστώ όλους, τελικά κατάφερα και το βρήκα μόνο 12.3 στο ebay, τόσο θα έδινα σε βενζίνα να πάω και να έρθω στο τελωνείο.

Απάντηση: Re: My DIY DAC PCM1794

Αν διαβάσετε τη λειτουργία της ακοής θα δείτε ότι ακούμε ψηφιακά. Οι νευρώνες κάνουν ADC απ' τη μεμβράνη του τυμπάνου και τα στέλνουν στον εγκέφαλο νομίζω PCM. Είναι θέμα χρόνου να βγει D2D συσκευή που θα συνδέεται με ηλεκτρόδια στο δέρμα. Εκεί να σας (μας) δω!

Καλές γιορτές σε όλους

Σωστός αλλά όχι pcm. Ένα είδος pwm.

Τελείωσε και η τελευταία έκδοση του DAC και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μακάρι να είχα και μια καλή εξωτερική 24bit κάρτα να τον μετρήσω και να διαπιστώσω αν πράγματι πλησιάζει τα 127db (η τουλάχιστον το όριο της κάρτας) και αν κάποιες αλλαγές βελτιώνουν και τις μετρήσεις.

dacfin3.jpg

Για παράδειγμα οι smd πυκνωτές κατευθείαν στα pins τροφοδοσίας των τελεστικών.

bypass.jpg

dacfin1.jpg

πολυ ενδιαφέρον και εξαιρετικη προσπαθεια. Για πες λιγο και για ακουστικες αντυπώσεις

Ευχαριστώ, εμένα μου ακούγεται πολύ καλά με μεγάλη ανάλυση αλλά αν θέλει κάποιος το ακούμε στο σύστημά του.

Last edited: