My friend γράψε σ´αυτό το thread!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: My friend γράψε σ´αυτό το thread!!

Petran δυστυχως θα το ηθελα αλλα δεν μπορω να κοψω την καριερα σου ....

Γιατι με την εμπειρια σου απο ...το πρωταθλημα την πρωτη θεση προπονητου την εχεις στο τσεπακι σου..και οχι σε καμμια τυχαια ομαδα !!

Κλαιω που δεν θα εχω την ευκαιρια να συνεργαστουμε...

Η ομαδα σου σε περιμενει...

attachment.php

σαν δεν ντρέπεσαι λίγο... ΜΟΝΟΦΑΓΑ !!! :flipout::flipout::flipout:

-bye-

Re: Απάντηση: Re: My friend γράψε σ´αυτό το thread!!

Το έχετε ξεφτυλίσει το θέμα με αυτή την ομάδα!! :flipout::flipout:

Μυρτώ μου πολύ πίκρα έχουν στο........κεφάλι τους τα αγοράκια ναι?

Bεβαια πικρα ...και καημο μεγαλο...τοσος λιγος χρονος ,τοσα ανερχομενα ταλεντα να αναδειξει κανεις...

Κλαιω σχεδον απο την ευθυνη που νιωθω οτι εχω στα...χερια μου . Να δωσω σε αυτα τα κοριτσια μια γερη ...ωθηση , να τα ...σπρωξω στα ορια τους , να τους σμιλευσω το ατιθασο ...χαρακτηρα τους.Να τους περασω τα μηνυματα της ευγενους αμιλλας , της χαρας να μετεχεις σε ενα ..ομαδικο παιχνιδι.Και τοσα ακομα πραγματα..

Κλαιω σχεδον οταν συνειδητοποιω ποσο υπευθυνος προπονητης ειμαι..

Bεβαια πικρα ...και καημο μεγαλο...τοσος λιγος χρονος ,τοσα ανερχομενα ταλεντα να αναδειξει κανεις...

Κλαιω σχεδον απο την ευθυνη που νιωθω οτι εχω στα...χερια μου . Να δωσω σε αυτα τα κοριτσια μια γερη ...ωθηση , να τα ...σπρωξω στα ορια τους , να τους σμιλευσω το ατιθασο ...χαρακτηρα τους.Να τους περασω τα μηνυματα της ευγενους αμιλλας , της χαρας να μετεχεις σε ενα ..ομαδικο παιχνιδι.Και τοσα ακομα πραγματα..

Κλαιω σχεδον οταν συνειδητοποιω ποσο υπευθυνος προπονητης ειμαι..

Μα πόσο υπεύθυνο παιδί είσαι πια?!!!!!

Μόνο πρόσεξε κάτι. Με τόσες ωθήσεις και σπρωξίματα μη σκάσει καμιά σιλικόνη και σου μείνει στο χέρι!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τότε να δείς κλάμμα που θα ρείξεις!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Μα πόσο υπεύθυνο παιδί είσαι πια?!!!!!

Μόνο πρόσεξε κάτι. Με τόσες ωθήσεις και σπρωξίματα μη σκάσει καμιά σιλικόνη και σου μείνει στο χέρι!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τότε να δείς κλάμμα που θα ρείξεις!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

τόσα άτομα είναι στην ομάδα ,,,να βρει και καμιά σιλικόνη δεν τρέχει τίποτα.....:flipout:

έχει και πάγκο η ομάδα:flipout: