My HTPC Project V1

Ετσι κι έτσι. Σίγουρα τώρα θα έπαιρνα κάτι άλλο, κανά silverstone για παράδειγμα. Χωρίς να είναι κακό, θεωρώ ότι τώρα πια είναι ξεπερασμένο. Και οι ανεμιστήρες του (1χ8, 2χ6), αλλά και κατασκευαστικά. Για όταν το πήρα ήταν μάλλον καλή επιλογή σαν πακετάκι με το ιΜΟΝ.

Για το software setup σου δεν μας είπες νομίζω...τι έκανες;

Windows Vista 32bit gr με sp1 και sp2 beta .

Ολα τα απαιραιτητα φιλτρα όπως πειγραφουν κάποια μέλη εδω τις σελίδας και φυσικα power dvd mpc vlc κτλ...

Όλα δουλευουν άψογα!!!...προς το παρόν

Καλή χρονία χρόνια πολλά,δεν δημοσίευσα άλλες φώτογραφίες γιατι περιμένω ακόμα την νέα μου τηλεόραση για να κάνω μια ολοκληρωμένη παρουσίαση!

Απάντηση: Re: My HTPC Project V1

η silverstone έχει πολλά μοντέλα, LC 13,17,20 κτλ. Τι προτείνεις; όσο γίνεται φθηνότερα!

Θα διάβαζα όσα reviews και παρουσιάσεις έβρισκα στο ίντερνετ, για να αποφασίσω ποιο μου κάνει...

επειδή και ο χρόνος είναι κάτι που λείπει σήμερα, εγώ τον διαθέτω στο net μόνο για το avvlub...μαθαίνω πολλά εύκολα και γρήγορα! και στο λέω γνωρίζοντας ότι κι εσύ βοηθάς συχνά πυκνά και όχι για να γίνω δεικτικός...
λοιπόν η μόνη μου ανάγκη είναι με το παρόν σετθπ μου δηλ. atx asus μητρική και 8'' gfx ATI 4670 να παίρνει στο μέλλον το κουτί και κάρτα satellite skystar HD2 (ή κάπως έτσι τη λένε) για να βλέπω και δορυφορικό HD από το htpc...κι έχω και μια φτηνή κάρτα TV Avermedia
μπορείς παιδιά κάποιος προσεγγιστικά να μου πει αν τα παραπάνω silverstone κουτιά και τα thermaltake DH101 , ΝΧΖΤ duet τις χωράνε τις κάρτες αυτές;

την skystar 2 την χωράει στάνταρ...για την HD skystar ντεν ξερει ...Απο εκει κι επειτα μπες στο site τους στην technisat και δες το λίγο καλύτερα.

Παντως και η δυο καρτες SKYSTAR εχουν σχεδον τις ιδιες διαστασεις.

ΟΚ, καλό αυτό γιατί μπήκα και στο τεκνικχχ που τις πουλά και στο technisat και πέρα από pci slot δεν λένε πουθενά διαστάσεις...

Το κουτί απλά θα το λατρέψεις! Στον χώρο του σαλονιού φαίνεται πολύ όμορφο και minimal.. και στο εσωτερικό του , μπορεί να θυσιάζεις κάποια πράγματα αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει.. άλλωστε έτσι πρέπει να είναι.. μικρό, κομψό καυ ευέλικτο..

Το μόνο πρόβλημα του κουτιού που δεν έχω κοιτάξει ακόμα λόγω βαρεμάρας είναι το power led το οποίο πρέπει να φάει ένα modification για να λειουργήσει (είναι απ'ό,τι θυμάμαι λάθος τα Pins και πρέπει να τους αλλάξεις θέση για να τα συνδέσεις στο mobo.. απο την άλλη δεν ξέρω..μπορεί να το αφήσω κι έτσι.. γιατί ίσως να είναι και κακό μέσα στο σκοτάδι όταν θα βλέπεις ταινία να έχεις μπροστά σου κι ένα μπλέ led να σε τυφλώνει..θα δείξει)

Για δες μήπως θέλεις αυτή την οδηγία...

Attachments

• Tt-powerled.jpg
    Tt-powerled.jpg
    84.9 KB · Views: 26