My Name is Bourne - Jason Bourne

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Re: THE BOURNE ULTIMATUM

Εμένα πάλι δέν με τρέλανε, απλά είναι μια καλή περιπέτεια. Μάλιστα για το τέλος της τριλογίας περίμενα περισσότερα.

My name is Bourne - Jason Bourne

51lX5FvSB9L.jpg

THE
BOURNE ULTIMATUM
ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2007
Είδος : Περιπέτεια δράσης
Διάρκεια: 110
Σκηνοθεσία : Paul Greengrass
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Paddy Considine, Julia Stiles
Εικόνα: 2,40:1
Ήχος: D.D 5,1

Ο εδώ μου κάθετε MattDamonεπιστρέφει με μια δυναμική περιπέτεια στον ρόλο που του έδωσε ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του και ομολογουμένως τα καταφέρνει μια χαρά .
Καλέστε παρέα , δυναμώστε τον ήχο και καλή διασκέδαση .

Ο JasonBornσυνεχίσει να έχει αμνησία και συνεχίζει επίσης να καταδιώκεται από αυτούς που τον δημιούργησαν . Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Born. Μην είν’ ο JamsBond , μην είν’ ο αστυνόμος Μπέκας ? . Όποιος και νάνε έχει πολλούς μπελάδες κι ανοιχτούς λογαριασμούς και καλείται τώρα να τους κλείσει πριν το κλείσουν αυτοί. Δράση – δράση και δράση .

Υ.Γ η ταινία έχει δράση .

Last edited:
Απάντηση: My name is Born - Jason Born

οταν το ειχα δει ζωνη 1 με κουρασε λιγο προσπαθωντας να γινει ακομα πιο εντυπωσιακο
κατι που συμβαινει με τετοιου τυπου επαναληψεις
ο ματ ομως ηταν πολυ καλος στο ρολο του
μια ευχαριστη ταινια αλλα δεν με κανει να βαλω το χερι στην τσεπη και να την αγορασω

Απάντηση: My name is Bourne - Jason Bourne

Power! Η ωρα περασε νερακι!
Ο καλυτερος πρακτορας της τελευταιας δεκαετιας!

Re: My name is Bourne - Jason Bourne

Καλο ηταν (οχι σπουδαιο ομως),

Το 2ο της σειρας μου αρεσεν πολυ περισσοτερο.

Re: My name is Bourne - Jason Bourne

Aπό τις ελάχιστες τριλογίες, που είναι όλες οι ταινίες εξίσου καλές!

Α, και αν δεν το είδατε στα προηγούμενα ποστ, η ταινία έχει πολύ δράση... :fahne90:

Εμένα δεν μου κάθισε καλά από την αρχή.. Άντεξα περίπου 20 λεπτά.. Αλλά ίσως έφταιγε και η διάθεσή μου.

Το πρώτο μέρος το είχα βρει καλό, το δεύτερο βαρετό, στο τρίτο το σταμάτησα.

Προσωπικά με κούρασε πολύ η σκηνοθεσία και συγκεκριμένα αυτή η συνεχής και γρήγοη εναλλαγη σκηνών που έχει γίνει της μόδας τελευταία... Σηκώθηκα με ένα κεφάλι καζάνι...

Απάντηση: Re: THE BOURNE ULTIMATUM

Προσωπικά με κούρασε πολύ η σκηνοθεσία και συγκεκριμένα αυτή η συνεχής και γρήγοη εναλλαγη σκηνών που έχει γίνει της μόδας τελευταία... Σηκώθηκα με ένα κεφάλι καζάνι...
+1
Είπαμε να κουνάς την κάμερα για να μεταφέρεις στο κοινό μια ένσταση αλλά εδώ ο μάγκας το παράκανε . Υπερβολικά κουραστικό . Μάλιστα τώρα που το ξανα σκέφτομαι , η λεπτομέρεια αυτή είναι; Αρκετή για να διαμορφώσει μια άποψη κακή για την ταινία .

Απάντηση: Re: THE BOURNE ULTIMATUM

+1
..κι από μένα. Την είδα στον κινηματογράφια και όταν τέλειωσε η ταινία αυτό που μου είχε μείνει ήταν η ζάλη... Πολύ τρέξιμο, πολύ κυνηγητό και πολύ ζαλάδα...

Re: Απάντηση: Re: THE BOURNE ULTIMATUM

Στα μαθηματικά τι βαθμό είχες;
icon10.gif
Εξυπνάδες.

Την επόμενη φορά που θα θες να νετάρεις την φωτογραφική σου γκαβέ παππούλη να φωνάξεις τον Αϊνστάιν.

:p