My Name is Bourne - Jason Bourne

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Απάντηση: THE BOURNE ULTIMATUM

Αντε βρε γεροντοκόρες,που σας φταίνε όλα πιά !!!:smash:

Αμα δεν θάψουμε μια ταινία δεν μας πάει σε καλό..:BDBDG54:
:BDGBGDB55:

Αφήστε που υπάρχει ειδικό θρεντ και εμείς γράφουμε εδώ σαν μπούφοι..:ears:

Απάντηση: My name is Bourne - Jason Bourne

51lX5FvSB9L.jpg

THEBOURNE ULTIMATUM
ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2007
Είδος : Περιπέτεια δράσης
Διάρκεια: 110
Σκηνοθεσία : Paul Greengrass
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Paddy Considine, Julia Stiles
Εικόνα: 2,40:1
Ήχος: D.D 5,1

Ο εδώ μου κάθετε MattDamonεπιστρέφει με μια δυναμική περιπέτεια στον ρόλο που του έδωσε ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του και ομολογουμένως τα καταφέρνει μια χαρά .
Καλέστε παρέα , δυναμώστε τον ήχο και καλή διασκέδαση .

Ο JasonBornσυνεχίσει να έχει αμνησία και συνεχίζει επίσης να καταδιώκεται από αυτούς που τον δημιούργησαν . Μα ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Born. Μην είν’ ο JamsBond , μην είν’ ο αστυνόμος Μπέκας ? . Όποιος και νάνε έχει πολλούς μπελάδες κι ανοιχτούς λογαριασμούς και καλείται τώρα να τους κλείσει πριν το κλείσουν αυτοί. Δράση – δράση και δράση .

Υ.Γ η ταινία έχει δράση .

Απάντηση: THE BOURNE ULTIMATUM

Νομίζω είδα μια από τις καλύτερες περιπέτειες των τελευταίων ετών:worshippy:.Αυτή η συνεχής δράση και εναλλαγή σκηνών είναι το κάτι άλλο και δέν σε αφήνει λεπτό να ησυχάσεις.

Re: My name is Bourne - Jason Bourne

το χειροτερο απο τα τρια
βαρετο μεχρι αυτοκτονιας:violent-smiley-030:

Πραγματικά το χειρότερο από τα τρία (σύνηθες άλλωστε φαινόμενο στα sequel).

Δεν με κράτησε και μπορώ να πω ότι βαρέθηκα ....

Μου άρεσε ο νυν υπερ παντων "μικρουπερβάλλων" ρεαλισμός, η χρήση συμβατικών υπολογιστών και υπαρκτής τεχνολογίας (συμβάλλει στον ρεαλισμό να μην βλέπεις μια οθονάρα που η μόνη της πληροφορία ειναι αυτή που μας ενδιαφέρει, οπως στο MI:1 στο κέντρο επιχειρησεων της CIA που το μονο που φαινοταν απο το log ειναι η τελευταία εγγραφή(!) η συμβατική φυσική (τιποτα απ' ο'τι ειδαμε δεν αποκλείεται να συμβεί στην πραγματικότητα, απλά το αθροισμα των θετικών πιθανοτήτων είναι απίθανο(!))

Καλουλι ηταν.....;) :p

Από τις καλύτερες περιπέτειες που έχω παρακολουθήσει.

Είναι λίγο υπερβολικό σε ορισμένα σημεία, αλλά το σύνολο με ενθουσίασε. Η σκηνοθεσία και το μοντάζ νομίζω είναι αναφοράς για ταινία τέτοιου είδους.

Από την τριλογία, μου άρεσε περισσότερο αυτή και η πρώτη, η δεύτερη με κούρασε λόγω της κίνησης της κάμερας, κυρίως στο τελευταίο ημίωρο.

Πάρα πολύ καλή ταινία με συννεχόμενη δράση και ένταση!

μου άρεσε πολύ και σαν τριλογία δένει επίσης .

λίγο η διάρκεια της φορητής κάμερας με τα κοντινά με "κούρασε",

ήταν πιο πολύ από ότι θα ήθελα ,

αλλά η ταινία και γενικά το f[FONT=&quot]ranchise "Jason Bourne" είναι οι καλύτερες ταινίες

[/FONT]κατα την γνώμη μου όσον αφορά την δράση και την ταχύτητα-διάρκεια που γίνεται!:music-smiley-005:

Εχω δει μονο το 1ο μερος της τριλογιας,και μου αρεσε αρκετα.Αξιζει να δω το 2ο και 3ο μερος?

Eμένα μου άρεσε. Από τις καλύτερες περιπέτειες που έχω δει. Έργο που δεν το βαριέσαι και θέλεις να το ξαναδείς.

:firstprize:ταινιάραααααααααααα. φοβερή με ένα μονο ψεγάδι. αν η motorola κατασκεύαζε και αυτοκίνητα τότε όλοι θα οδηγούσαν από ένα. πολύ εκνευριστικό να έχουν όλοι από ένα motorola στα χέρια τους. κατά τα άλλα μου άρεσε πάρα πολύ.:SFGSFGSF:

Καλη περιπετεια αμα εξαιρεσεις το υπερβολικο
κουνημα της καμερας που οντως κουραζει..
Kαλος για μια ακομη φορα & ο Matt Damon.