Μύγες

Re: Απάντηση: Μύγες

Ενώ εγώ με την plasma είμαι ήδη σε "υγρά μορφή" οπότε δεν χρειάζομαι σακουλίτσες!!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ωχ ...προβλέπω μέσα απο αυτό το νήμα να γίνει AV συγκριτικο..
καλύτερη κίνηση με μύγες ή χωρίς μύγες...δεν έχουμε το θεό μας..:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μύγες

Ναι άλλα δεν βλέπω πως αυτό θα επηρεάσει τις μύγες..είναι κάποιο είδος "βουντού"?
A...στο καλο σου ντε, πανε κρεμασε τα σακουλακια....:grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout:
Οχι μπρε δεν ειναι βουντου, αλλα μυριζονται το νερο, και νομιζουν οτι ερχετε βροχη.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μύγες

A...στο καλο σου ντε, πανε κρεμασε τα σακουλακια....:grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout:
Οχι μπρε δεν ειναι βουντου, αλλα μυριζονται το νερο, και νομιζουν οτι ερχετε βροχη.-bye-

ρε συ!!!!!καλοοοοοοοοοοο...:grinning-smiley-043
το κάνω άμεσα!!

Νομιζουν οτι ερχεται βροχη και φωναζουν και τις φιλες τους να κρυφτουν ολες μεσα στο σπιτι σου :D

Μπορεις να δοκιμασεις βαζοντας μια δυο γλαστρουλες με βασιλικο.

Επίσης εκτός του βασιλικού και τις νεροσακούλας, αποτέλεσμα έχουν και οι παγίδες με το αυτοκόλλητο. Συνδιασμος των τριών (μαζί με μια μυγοσκοτώστρα για τις επίμονες) κάνει δουλεία.
Για τον ύπνο υπάρχει και η λύση της κουνουπιέρας που που δίνει λύση και στα κουνούπια σε όσους έχουν πρόβλημα με αυτά. Βέβαια αμα σε θέλει θα σε πιάσει το άτιμο το κουνούπι. Στο εξοχικό μας όλη η οικογένεια (γονείς, αδελφή) και ενίοτε καλεσμένοι κοιμούντε με κουνουπιέρες και εγώ χωρίς και τα κουνούπια εξακολουθούν να προτιμούν αυτούς και όχι εμένα... :p

Απάντηση: Re: Μύγες

AlexTheodin;1289968................ αποτέλεσμα έχουν και οι παγίδες με το αυτοκόλλητο.................[/QUOTE said:
Noμίζω πώς έχουν απαγορευθεί τα αυτοκόλλητα.

Δεν το ήξερα, έχω χρόνια να τις δώ μάλλον γιαυτό.

Εμείς αν τα πράγματα γίνουν πολύ ενοχλητικά βάζουμε ενα πιάτακι με λίγο μέλι και για τις σφήκες ένα τρύπιο μπουκάλι με χυμό πορτοκάλι και μια σαρδελα.

Κρεμασε καμια 10 σακουλακια με νερο, και θα δεις.

Πως το συγκεκριμένο σύστημα αποδίδει (φαντάζομαι ότι είναι κλειστά τα σακουλάκια?)
Αν βάζαμε ποτήρια με νερό?

Επισης στην Βορεια πλευρα της Ικαριας για οσους ξερουν εδω και χρονια υφισταται ενα σοβαροτατο προβλημα αναλογου ειδους....

Ενα ειδος σφηκων.......σε ατελειωτα σμηνη.....

Το μονο πραγμα που τις ...αραιωνει καπως γιατι δεν φευγουν με τιποτα ειναι καψιμο καφε (τριμμενου και στεγνου) σε μια κουπα.

Re: Απάντηση: Μύγες

Πως το συγκεκριμένο σύστημα αποδίδει (φαντάζομαι ότι είναι κλειστά τα σακουλάκια?)
Αν βάζαμε ποτήρια με νερό?

Μέθοδος αποτελεσματική σε εξωγήινους
signs.zoomie.hats_.jpg

δεν είναι σίγουρο πως θα τσιμπήσει η μύγα

Mπορείς επίσης να ψεκάσεις μέσω πιεστικού δοχείου κηπουρικής, με ένα "ελαφρύ", διάφανο, άοσμο εντομοκτόνο, τους τοίχους τις οροφές και τα κουφώματα.
Σε καταστήματα γεωργικών φαρμάκων υπάρχουν τέτοια "ελαφριά" μίγματα που γίνονται με αραίωση σε νερό.

Ψυχολογικά όμως θα νοιώθεις ότι έχεις ψεκάσει φαρμάκι το σπίτι σου...
Λειτουργεί όμως καλά.
Μηνιαία περιοδικότητα.
DIY απεντόμωση!

Aκου τι θα κάνεις..
Κατα τις ώρες που σου την πέφτουν,θα βάλεις καμμιά 100 γραμμάρια καφέ(ελληνικό,οχι nescafe)μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο απλωμένο,και θα βάλεις φωτιά τον καφέ.
Ο καπνός που θα βγαίνει,θα απωθήσει οτιδήποτε έντομο σου την πέσει..!!!
Δοκιμασμένο απογευματινές ώρες στο μπαλκόνι μου,και δε πλησιάζει τίποτα..-bye-

Εχει και στις μυγες αποτελεσμα ο καμμενος καφες εε ?

Δεν απορω..Ουτε ανθρωπος δεν στεκεται με αυτο το πραγμα....

Η λύση είναι μια. Θα σφάξεις ένα κόκορα το πολύ ενός χρόνου. Το αίμα του θα το βάνεις σ ένα μπουκάλι αλλά δεν θα κλείσεις το πώμα από πάνω και θα το τοποθετήσεις στο παράθυρο . Το κεφάλι του θα το δέσεις μ ένα σπάγκο και θα το καρφώσεις στην εξώπορτα , και τα πούπουλα του θα τα σκορπίσεις στην αυλή σου. Μετά θα πάρεις τέσσερις πλεξούδες από σκόρδο και θα τις κρεμάσεις στις 4 γωνίες του σπιτιού. Σκόρπισε χοντρό αλάτι στις σκάλες μέχρι το χαλάκι της εξώπορτας και πες 3 φορές τη με δυνατή φωνή τη φράση Φτου σκουλικομυρμηγκότρυπα (μη ξεχάσεις το ΦΤΟΥ μπροστά)

Ααααα ΚΑΙ ΚΑΛΟΎ ΚΑΚΟΎ ΨΕΚΑΣΕ Μ ΕΝΑ ΑΕΡΟΖΟΛ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΥΓΕΣ

Η λυση ειναι μια.. Παρε ενα μηχανακι της spring - Air, βαλε μεσα το σκευασμα για τις μυγες και εισαι κομπλε. αντιπροσοπευα την εταιρια αυτη για κανα χρονο αλλα τα παρατησα γιατι δε με συμφερε.
Αν θες εχω ακομα μηχανηματα αλλα σκευασμα δε μπορω να σου προμηθευσω.
Εχουν εγκρηση ΕΟΦ και πραγματικα κανουν φοβερη δουλεια ε!

Πάντως παιδιά, το λυκόσκυλο που έχω τις κυνηγάει μανιωδώς, ειδικά το μεσημέρι ακούω τα σαγόνια του "κλάκ-κλακ" από τον κήπο.:smile: