Μα απλά λέω την αλήθεια, η Τήνος γενικώς έχει φήμη "παπουδίστικου" νησιού, ίσως λόγω της Μεγαλόχαρης κ.λ.π. Αν την αγνοήσεις και πας βέβαια εκτός 15αύγουστου, ανακαλύπτεις ένα υπέροχο τόπο με πολλά μέρη να γυρίσεις, υπέροχες παραλίες και χαμηλές τιμές.
Αν δεν υπήρχε η Μεγαλόχαρη και οτι την συνοδεύει , η Τήνος ισως να είχε την θέση της Μυκόνου στον Ελληνικό τουριστικό χάρτη (αν βέβαια το ήθελαν οι Τηνιακοί..)
Πολύ ομορφο νησί, απιστευτα χωριά, ωραίες παραλίες, πολύ καλό φαγητό.
Μόνο η χώρα δεν μου αρέσει
Άπαιχτη η Ελλάδα μας, αλλά όταν υπάρχει κέφι παντού καλά περνάς!
Μόναχο, με την OM-D M5 στα 12.800 iso, jpeg κατευθείαν από την μηχανή...
Εγώ δεν ειμαι κατά του να "κρύβεις τις ατέλειες" μιας φωτογραφίας. Δεν μου αρέσουν και πολύ οι "τέλειες" φωτογραφιες αλλά πολλές φορές οι φωτογραφίες μας έχουν διάφορα κουσούρια. Είτε λόγω της τεχνικής μας, είτε λόγω του κάδρου που απλά δεν παρουσιάζει και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είτε λόγω τον τεχνικών περιορισμών του εξοπλισμού μας. Αν με την χρήση κάποιου τρυκ, φίλτρου, κροπ, μετατροπή σε Α/Μ κλπ μπορείς να βελτιώσεις κάπως το αποτέλεσμα, το βρίσκω θεμιτό το να το κάνεις. Κατα βάθος, όλη η ιστορία της φωτογραφίας είναι μια βελτιώση αυτού που βλέπουμε. Απο την επιλογή του φακού, της απόστασης, του τί θα βάλεις μέσα και τί έξω απο το κάδρο σου, όπως και το χρωματικό προφιλ που θα χρησιμοποιήσεις.
... Κατα βάθος, όλη η ιστορία της φωτογραφίας είναι μια βελτιώση αυτού που βλέπουμε. Απο την επιλογή του φακού, της απόστασης, του τί θα βάλεις μέσα και τί έξω απο το κάδρο σου, όπως και το χρωματικό προφιλ που θα χρησιμοποιήσεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.