Μύρισε καλοκαίρι...

Αν ελειπε και αυτη η πολυχρωμη μπαλουνα ή αν ειχε κατι αντιστοιχο απο την αλλη να ζυγισει χρωματικα θαταν καλυτερα.

Την "επιασες στον αερα" ή την εστησες ?

Απο τις δυο πιο πανω το προφανες ειναι να σου αρεσει λογω καδρου, χρωματων, ισορροπιας ογκων και κοντραστ η πρωτη.

Η δευτερη ομως ειναι που στελνει για ταξιδι. Πολυ πολυ ομορφη.

Η Ιταλίδα ήταν στην εμπρός δεξια ομπρέλα από την δική μου. Την "έπιασα" πριν με πιάσει η γυναίκα μου που την γλυκοκοίταζα

Ασε Παναγιώτη και η αμαρτία .. έπεσε επάνω μου ! Δες εδώ τι μου έτυχε με μια ελληνίδα. Είμαστε δυο ζευγάρια και στον δρόμο για κάθισμα Λευκάδας, σταματούμε σε γνωστό σημείο με θέα όπου υπάρχει και ένας μεγάλος πάγκος με μέλι, βότανα κλπ. Οι τρεις από εμάς πέφτουν στον πάγκο με τα προιόντα και εγώ ξεμακραίνω για φωτογραφίες. Σταματά ένα audi sport cabrio και τσουπ, πετάγεται ένα κοριτσάκι και εκεί που φωτογραφίζω τα πέρατα και τα θάλαττα .. μου στήνεται εμπρός μου και αρχίζω να την φωτογραφίζω. Την προτρέπω να πάρει πόζα, ενθουσιάζεται και αρχίζει να ασχολείται μόνο με εμένα. Σε δυο λεπτά μου αρχίζει τις ερωτήσεις: Είστε επαγγελματίας ? Πάμε να συνεχίσουμε την φωτογράφιση στην παραλία ? ... και άλλα τέτοια τολμηρά !

Στο μεταξύ, πλησιάζει η παρέα μου και η γυναίκα μου πιάνει τις τελευταίες κουβέντες της ! Γελώ με νόημα και ευχαριστώ το κοριτσάκι για τις πόζες και γυρίζω στο αυτοκίνητο, όπου όλοι μαζί πλέον καλαμπουρίζουμε το απίστευτο περιστατικό πεσίματος από το μικρό.

φλερτ ουδέτερο άκλιτο
-η ερωτική προσέγγιση, το φλερτάρισμα, η ερωτοτροπία, το κόρτε:HTEHEH56:
-το άτομο με το οποίο έχω αρχίσει και συνδέομαι ερωτικά:ernaehrung004:

Απάντηση: Καλοκαίρι 2011

Προσωπικά σταματάω εδώ για να μην με μπανάρω για πολύ καιρό!

Απάντηση: Re: Μύρισε καλοκαίρι...

Ασε Παναγιώτη και η αμαρτία .. έπεσε επάνω μου ! Δες εδώ τι μου έτυχε με μια ελληνίδα. Είμαστε δυο ζευγάρια και στον δρόμο για κάθισμα Λευκάδας, σταματούμε σε γνωστό σημείο με θέα όπου υπάρχει και ένας μεγάλος πάγκος με μέλι, βότανα κλπ. Οι τρεις από εμάς πέφτουν στον πάγκο με τα προιόντα και εγώ ξεμακραίνω για φωτογραφίες. Σταματά ένα audi sport cabrio και τσουπ, πετάγεται ένα κοριτσάκι και εκεί που φωτογραφίζω τα πέρατα και τα θάλαττα .. μου στήνεται εμπρός μου και αρχίζω να την φωτογραφίζω. Την προτρέπω να πάρει πόζα, ενθουσιάζεται και αρχίζει να ασχολείται μόνο με εμένα. Σε δυο λεπτά μου αρχίζει τις ερωτήσεις: Είστε επαγγελματίας ? Πάμε να συνεχίσουμε την φωτογράφιση στην παραλία ? ... και άλλα τέτοια τολμηρά !

Στο μεταξύ, πλησιάζει η παρέα μου και η γυναίκα μου πιάνει τις τελευταίες κουβέντες της ! Γελώ με νόημα και ευχαριστώ το κοριτσάκι για τις πόζες και γυρίζω στο αυτοκίνητο, όπου όλοι μαζί πλέον καλαμπουρίζουμε το απίστευτο περιστατικό πεσίματος από το μικρό.

Πάντως δεν έχει ξεφοντάρει καθόλου, εντελώς flat όλα.:smash:

Κάστρο Μονεμβασιάς και Ελαφόνησος!

WdPoBEC.jpg

AI724Ox.jpg

5N0NAMh.jpg

Z5W1A0s.jpg

[FONT=&quot]
4N3KvfM.jpg
[/FONT]

Γελώ με νόημα και ευχαριστώ το κοριτσάκι για τις πόζες και γυρίζω στο αυτοκίνητο, όπου όλοι μαζί πλέον καλαμπουρίζουμε το απίστευτο περιστατικό πεσίματος από το μικρό.

Για την ακριβεια οι τρεις καλαμπουριζανε, και εσυ έκανες πως καλαμπουριζες.:ernaehrung004: