Μύρισε καλοκαίρι...

53926763824_6ec6a2bc45_b.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Στρατηγέ πολύ καλή.Μπράβο.
Όντως πολύ καλή! Η (όποια) επεξεργασία είναι καταπληκτική!
Μια παρατήρηση μόνο, εάν μου επιτρέπετε: νομίζω ότι εάν είχε εφαρμοστεί ο κανόνας των τρίτων (όπως περίπου στο συνημμένο), το κάδρο πραγματικά θα απογειωνόταν.

Attachments

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    249.3 KB · Views: 21
Παιδιά σας ευχαριστώ!

@toupia
Ναι μπορείς να κάνεις πολλά κάδρα, προσωπικά ένα flip horizontal της έκανα γιατί προτιμούσα να κοιτάνε προς τα δεξιά.

Σαν επεξεργασία τίποτα το σπουδαίο, χρώματα και white balance όπως ήταν, άντε να πείραξα ελαφρώς τα highlights, δε θυμάμαι με σιγουριά πάντως δεν ήθελε τίποτα ιδιαίτερο.

Attachments

• Screenshot_2024-08-16-15-47-25-790_com.discord.jpg
    Screenshot_2024-08-16-15-47-25-790_com.discord.jpg
    622.9 KB · Views: 35
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ίσως θα μπορούσε να μπει και στην κατηγορία ... street..
2 φιγούρες πάνω δεξιά, 2 κάτω αριστερά. Θα μπορούσαν να είναι τα ίδια πρόσωπα, με μισό αιώνα διαφορά. Θα έμπαινα στον πειρασμό να κάνω επεξεργασία στο μισό διαγώνιο κάδρο, όπως πχ είχα κάνει εδώ.

2 φιγούρες πάνω δεξιά, 2 κάτω αριστερά. Θα μπορούσαν να είναι τα ίδια πρόσωπα, με μισό αιώνα διαφορά. Θα έμπαινα στον πειρασμό να κάνω επεξεργασία στο μισό διαγώνιο κάδρο, όπως πχ είχα κάνει εδώ.
Είσαι πολύ προχω για μένα ... :P
Πάντως προσωπικά την προτιμώ μια φωτό.

Είχε πλάκα το πώς βγήκε η φωτό.

Κάνουμε εχθές μπάνιο στη θάλασσα και πάμε να ξεπλύνουμε τον μικρό στο ντουζ (όπως βλέπετε τη φωτό είναι λίγο πίσω αριστερά μου..).

Πάω να τον ξεκινήσω και βλέπω 2 παιδιά πάνω και 2 ηλικιωμένους κάτω... Παρατάω γυναίκα και παιδί (μου λέει η γυναίκα που πας.. κρατά λίγο το παιδί, πρέπει να κάνω κάτι ) πάω στο τραπέζι στην καντίνα που είχε εκεί και καθόμασταν σε ένα τραπεζάκι και είχα την φωτογραφική τσάντα, βγάζω τον 105 από τη μηχανή στα μπαμ βάζω Κιτ 24-50 να είναι σίγουρος χαχα και φεύγω "τρέχοντας" και βγάζω τη φωτό .