Μύρισε καλοκαίρι...

Το κάδρο είναι απίστευτο της λείπει οξύτητα
Πολύ ωραία Πανο και πάλι και ταιριαστή η βινιετα

Φανταστικη η φολεγανδρος (και η ματσατα της :p )
Μαλλον θα γυρισεις με αρκετο υλικο :)

Πολυ ομορφη και η φωτογραφια!

2 χρονιές στην Αγκαλη πέρασα τέλεια. Η εκκλησία της Παναγίας στη χώρα είναι από μόνη της θέμα για φωτογράφηση. Και η θέα από εκεί επίσης.

Για μενα η χωρα της φολεγανδρου, αν και μικρουλα, την θεωρω την πιο ομορφη χωρα του αιγαιου.. σαν θεατρακι, προσεγμενη μεχρι την τελευταια λεπτομερια. Φανταστικη πραγματικα.. Και φυσικα η θεα απο τα γκρεμιδια της, αλλο πραμα..

Προσωπικα την θεωρω κατα πολυ ανωτερη σε ομορφια απο την πολυδιαφημισμενη σαντορινη που και αυτη προσφερει παρομοιο σκηνικο με γκρεμιδια κλπ.. Βεβαια γουστα ειναι αυτα..!

Ειναι φανταστικη, οντως η ομορφοτερη χωρα του Αιγαιου. Υλικο απειρο να δουμε τι θα αξιζει οταν επιστρεψω. Παρτε αλλη μια προς το παρον με κινητο, στραβη, με flare και μεσω tapatalk! :P

ImageUploadedByTapatalk1409916608.552337.jpg

Την xz-2 την εχεις και αραζει και βγαζεις μονο με το κινητο?
Μα τι κανεις τελος παντων.! :p

υγ. ααα να πας ανω μερια να φας την καλυτερη ματσατα του νησιου στην κυρα Μαρια.. MUST!

sunset_in_folegandros_greece_by_etsap-d487kok.jpg

Απο την πρωτη μου διαμονη εκει...

Ευχαριστω παιδες!
Εννοειται πως εχω και xz2 μαζι, με 4ψηφιο αριθμο ληψεων, αλλα δεν εχω pc μαζι για να ανεβασω... Καλα ο Ηλιας μου ριχνει την ψυχολογια, εγω παιζει ναχω καμια τετοια ιδια μαζι με 16 ροζ flare κυκλακια δωρο απο olympus! Ελπιζω ναχει βγει καμια σωστη...
Γιαννη αυριο εχει το προγραμμα Ανω Μερια για ματσατα και καρπουζοπιτα!