Μύρισε καλοκαίρι...

elaborate please !!! τώρα μου άναψαν τα λαμπάκια κόκκινα !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχει κάποιο τηλέφωνο το κατάστημα που την πουλάει (αν κατάλαβα καλά) ;;;; κάποιο στοιχείο για επικοινωνία ;;;

Σε πρώτη φάση περιμένω πληροφορίες από το Δημήτρη (atari4) αν μπορεί. Πρέπει να ξέρω ποιος το πουλάει για να φτάσω σε αυτόν που το παράγει και να μου "δώσει" αυτόν που το έκλεψε. Ένα τηλέφωνο τουλάχιστον χρειάζομαι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θεωρηθεί offtopic ας μεταφερθεί σε νέο θέμα ή σε παρόμοιο που είχα ανοίξει πιο παλιά σχετικά με το copyright στο Internet.
Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε και με πιθανή μελλοντική εμπλοκή Ελληνικών Δικαστηρίων κι όχι μόνο συστάσεις. Ότι αποφασίσει ο mod.

Πάντως η επεξεργασία του μου αρέσει!!!!
Αν δεν υπήρχε και το flare κατω από τα σπίτια θα ελεγα μπορεί να είναι συμπτωση

Last edited:
Τέτοια σύμπτωση θα συνέβαινε αν υπήρχε στην Ελλάδα και δεύτερος Γκαλης (μιας και πάει καλά η Εθνική μας στο Μουντομπασκετ μου ήρθε έτσι αυθόρμητα) !! :banana:

Μα με το που την ειδα σημερα κολλησα!! Θυμηθηκα αμεσως την δικη σου Ηλια, και λεω στην ιδιοκτητρια, αυτη που την βρηκατε; Μου λεει γιατι; Της λεω την εχει τραβηξει ενας φιλος μου. Ποιος μου λεει ο ταδε (δε συγκρατησα γμτ το ονομα); Οχι της λεω. Α, αυτος μας τις δινει. Μετα μου λεει α οχι ειναι πιο παλια η δικη μας, πριν πολλα χρονια ειναι τραβηγμενη, εχει λιγοτερα σπιτια (της εδειξα του Ηλια). Ναι καλα της λεω, μια καρτουλα σας μου δινετε; Μου εδωσε και εφυγα.
Ηλια αυριο θαχεις με πμ ολα τα στοιχεια του μαγαζιου.

Μα με το που την ειδα σημερα κολλησα!! Θυμηθηκα αμεσως την δικη σου Ηλια, και λεω στην ιδιοκτητρια, αυτη που την βρηκατε; Μου λεει γιατι; Της λεω την εχει τραβηξει ενας φιλος μου. Ποιος μου λεει ο ταδε (δε συγκρατησα γμτ το ονομα); Οχι της λεω. Α, αυτος μας τις δινει. Μετα μου λεει α οχι ειναι πιο παλια η δικη μας, πριν πολλα χρονια ειναι τραβηγμενη, εχει λιγοτερα σπιτια (της εδειξα του Ηλια). Ναι καλα της λεω, μια καρτουλα σας μου δινετε; Μου εδωσε και εφυγα.
Ηλια αυριο θαχεις με πμ ολα τα στοιχεια του μαγαζιου.
Που να κεράσω καφέ;