Μύρισε καλοκαίρι...

Πριν ενα μήνα βρέθηκα στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές. Ήταν μια καλη ευκαιρία να ξεμουδιάζω φωτογραφικά . Δυστυχώς όμως απ τις 200 περιπου φωτογραφίες που τράβηξα ελάχιστες ηταν καλές μιας και η Pentax μου ειχε παρει αρκετά σκουπιδάκια μέσα της και κατάφερε να μου χαλάσει το ολο εγχείρημα . Ευτυχώς ειχα μαζι και μια action camera την xiaomi yi που μ έβγαλε ασπροπρόσωπο

IMG_20160721_012735.jpg

IMG_20160721_012028.jpg

IMG_20160720_190646.jpg

IMG_20160720_191538.jpg

IMG_20160720_191905.jpg

IMG_20160720_204954.jpg

IMG_20160721_005754.jpg

IMG_20160721_010815.jpg

IMG_20160721_013121.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

IMG_20160720_183059.jpg

IMG_20160720_191145.jpg

Κώστα βγάζεις πολύ ωραίες φωτογραφίες...Ελπίζω νά ανεβάζεις πιό τακτικά,έχω στόν υπολογιστή μου μερικές πού είχες βγάλει δοκιμάζοντας τήν μηχανή πού είχα τήν d7000 στόν Χαμόδρακα καί αναρωτιέμαι πού χάθηκες από τό φωτογραφικό νήμα...Καλή συνέχεια σέ ότι κάνεις.Η Κέρκυρα είναι μαγευτική.

Απάντηση: Re: Μύρισε καλοκαίρι...

να ακολουθήσω το mood του Παναγιώτη μέχρι .... P1030735.jpgνα φύγω διακοπές ..... :BDGBGDB55: φακός Lensbaby 3G σε Panasonic G6 ... και για τον cacau που ήθελε έγχρωμη φωτό απο Lens....<ΒABY> :grandpa: ...

Last edited:
Έπρεπε να τηρήσεις τον κανόνα των τρίτων .........................................................πηγαίνοντας πιο αριστερά :flipout:

Έπρεπε να τηρήσεις τον κανόνα των τρίτων .........................................................πηγαίνοντας πιο αριστερά :flipout:

τον έχω τηρήσει εννοείται :drool1: αλλά θα με σουτάρουν απο συντονιστή άμα την βάλω ...:slapface: :flipout:

Να βάζετε συντεταγμένες παιδιά σε τέτοιες φωτογραφίες ώστε να μην χρειάζεται να ρωτάμε που είναι

Χρυσή άμμος στη Λεσβο. Τελείως ανοργάνωτη (δεν είναι ούτε καθαρισμένη απ'τα φύκια), ιδιωτική τυπικά (πηδάς φράχτη για να μπεις) αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα χρησιμοποιείται κανονικά. Και φυσικά λίγα χιλιόμετρα χωματόδρομου. Μάλλον η καλύτερη παραλία της Λέσβου από άποψη φυσικής ομορφιάς.

Χρυσή άμμος στη Λεσβο. Τελείως ανοργάνωτη (δεν είναι ούτε καθαρισμένη απ'τα φύκια), ιδιωτική τυπικά (πηδάς φράχτη για να μπεις) αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα χρησιμοποιείται κανονικά. Και φυσικά λίγα χιλιόμετρα χωματόδρομου. Μάλλον η καλύτερη παραλία της Λέσβου από άποψη φυσικής ομορφιάς.
Εγώ από Λέσβο είμαι αλλά δεν έχω πάει εκεί

Φωτογραφίες δεν έχω (είχα μείνει από μπαταρίες!), αλλά μάλλον η ωραιότερη παραλία που έχω πατήσει στην ζωή μου είναι τα Φαλάσαρνα στην Κρήτη. Κρύα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλέ - πράσινου και παχιά άμμος που στο αντάμωμα με το νερό γίνεται μώβ - ρόζ από τα τρίμματα των κοραλλιών! Εκεί κοντά άλλα δυο θαύματα, το Ελαφονήσι και ο Μπάλος. Μην φύγετε πριν πέσει ο ήλιος στην θάλασσα...

Αφού πρώτα έχεις φάει στακα με αυγά και τσιγαριστο... 😉

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και επειδή πηγαίνω χρόνια, εκτός ότι καταγομαι άποψή Κρήτη , για Φαΐ στη Νερατζουλα στο χωριό Βουλγαρω, 5 χλμ από το Καστελι προς Ελαφονησι..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Φωτογραφίες δεν έχω (είχα μείνει από μπαταρίες!), αλλά μάλλον η ωραιότερη παραλία που έχω πατήσει στην ζωή μου είναι τα Φαλάσαρνα στην Κρήτη. Κρύα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλέ - πράσινου και παχιά άμμος που στο αντάμωμα με το νερό γίνεται μώβ - ρόζ από τα τρίμματα των κοραλλιών! Εκεί κοντά άλλα δυο θαύματα, το Ελαφονήσι και ο Μπάλος. Μην φύγετε πριν πέσει ο ήλιος στην θάλασσα...

Για να γίνουμε και λίγο γραφικοί... Σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει....(εντάξει Ελαφονήσι, Μπάλος μάλλον μας τους έφεραν από άλλο γαλαξία οπότε είναι εκτός ανταγωνισμού)
Πάντως για να ξεχωρίσεις μία μόνο παραλία στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο γιατί νομίζω παντού υπάρχουν απίστευτες παραλίες και για όλα τα γούστα.

DSCN6292.jpg

DSCN3563.jpg