Μυστήριο πρόβλημα

atofios

AVClub Addicted Member
21 February 2007
1,475
θεσσαλονικη
Έχω το εξής πρόβλημα, έχω ένα κουτάκι που μετατρέπει το usb σε spdif όταν το έχω στο λαπτοπ μου παίζει κανονικά και στον ντακ του πολυκαναλου και στον εξωτερικό ντακ, όταν το βάζω στο σταθερό PC ενώ παίζει κανονικά στον πολυκαναλο δεν παίζει στον εξωτερικό ντακ...?
Πως γκενειν αυτό??? :Banane0:

δεν μπορεί κάνεις να βοηθήσει? επίσης το σταθερό γιατί παίζει έτη φωτός καλύτερα από το λαπτοπ...? (από usb πάντα) είναι λογικό αυτό? το σταθερό είναι σε όλα υποδεέστερο (κάρτες επεξεργαστή κτλ)

δεν μπορεί κάνεις να βοηθήσει? επίσης το σταθερό γιατί παίζει έτη φωτός καλύτερα από το λαπτοπ...? (από usb πάντα) είναι λογικό αυτό? το σταθερό είναι σε όλα υποδεέστερο (κάρτες επεξεργαστή κτλ)

Μπορεί η υλοποίηση της USB να είναι υποδεέστερη.

μάλιστα... το ρεύμα και έμενα μου πέρασε από το μυαλό..(και το έκαψε χαχαχα)
μιας και είμαι εντελώς άσχετος με τα ψηφιακά ,πως μπορώ να παίξω το ντακ μέσω usb, wifi χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να πηγαίνω το λαπτοπ συνέχεια στο ρακ και να πηγαινοερχομαι να αλλάζω τραγούδια ? (θέλω μεσώ usb γιατί το ντακ παίζει αισθητά καλύτερα από εκεί)

ναι άλλα θέλω usb να πηγαίνει στο ντακ... νομίζω το squeezbox έχει μόνο coax kai opti... κάνω λάθος ?
ωπ τώρα το είδα σε φώτο, ναι κάνω λάθος χαχαχα ευχαριστώ -bye-

πάρε ένα usb με coax έξοδο τότε.
(αλλά θα το μετανιώσεις αν ποτέ ζήσεις με ένα sb έστω και λίγο)

δοκίμασε όλες τις θυρες usb του σταθερου και κυριως τις πίσω οχι αυτέ που ειναι για λόγους ευκολίας μπροστά!!!

ναι ναι όλες τις δοκίμασα , και σε όλες το ντακ του ΑV έπαιζε ενώ το εξωτερικό ντακ όχι.. (το ντακ δεν έχει πρόβλημα παίζει κανονικά και απο το λαπτοπ και από cdplayer)

μονο coax βγαζει το usb interface;
δοκιμασες απο άλλες του εξοδους;
ή άλλες εισοδους του DAC;

ναι δυστυχώς μόνο coax. μα γιατί να παίζει ο AV και όχι το ντακ ενώ έχει σήμα από το interface... λέτε να είναι θέμα σοφτγουερ???

Nα υποθέσω πως οι δυο συσκευες ειναι διαφορετικών κατασκευαστώνq
Iσως να μην μπορει να συνεγαστει ο coax receiver/controller ή οπως λεγεται τέλος πάντων του DAC με το σημα που δινει το usb interface.
To interface λειτουργεί με driver ή χωρις;
Το δοκίμασες με asio, wasapi κλπ;;

αυτό που έχω στο σύστημα είναι το mydac (γιαυτό που θέλω και το squeezebox)
αυτό που μου δημιουργεί πρόβλημα είναι αυτό
NEW-EDITION-ZERO-24-192KHz-USB-DAC-HEAD-AMP-OPA627U-Black.jpg

Nα υποθέσω πως οι δυο συσκευες ειναι διαφορετικών κατασκευαστώνq
Iσως να μην μπορει να συνεγαστει ο coax receiver/controller ή οπως λεγεται τέλος πάντων του DAC με το σημα που δινει το.
To interface λειτουργεί με ή χωρις;
Το δοκίμασες με asio, wasapi κλπ;;
μα από το λαπτοπ παίζει κανονικά με το usb interface ( λειτουργεί χωρίς driver)

ποιο είναι το λειτουργικό :slapface: χαχαχα
αν εννοείς τα γουιντος νομίζω το σταθερό έχει ξπ και το λαπτοπ 7
αλλά αφοί στέλνει κανονικά και παίζει τον ΑV το ιντερφεις λειτουργεί κανονικά και με τα δυο λειτουργικά ...???

Last edited: