Eπειδή γράφεται και ξαναγράφεται οτι εγώ ο "τσιπάκης" έκανα ζημιά στην Mytek, θα ήθελα με την ευκαιρία να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους.
Θα ήταν μεγάλο κατόρθωμα απο μέρους μου να κατάφερνα σοβαρό πλήγμα σε μια τέτοια εταιρία εάν ήμουν ο μόνος που έγραφε οτι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ανάμεσα σε διθυραμβικά reviews, αγάπες, ευχές και λουλούδια.
Όποιος διαβασε το νήμα στο computer audiophile θα είδε οτι όχι μόνο ούτε ένας δεν έγραφε κάτι θετικό αλλα και οι δύο τρείς που τόλμησαν να γράψουν μόνο παράπονα είχαν.
τα προβλήματα ήταν όντως σοβαρά-πολύ σοβαρά για ένα προιόν τόσο διαφημισμένο και πολλά υποσχόμενο και θα ήταν αδύνατον να κρυφτουν για πολύ, έγραφα δεν έγραφα..
Η ζημιά είχε ήδη γίνει την στιγμή που τα πρώτα κομμάτια έφυγαν κυριολεκτικά ανάπηρα στους πελάτες τους δεν την προκάλεσα εγώ.
Το οτι είχα το θάρρος και την ειλικρίνεια να περιγράψω την εμπειρία μου που προφανώς μέχρι το firmware update ήταν τελείως χάλια πάντα όμως με θετικό τρόπο (μέχρι και προσωρινή λύση στο πρόβλημα του ήχου βρήκα και την σύνέστησα άμεσα στους χρήστες) και γράφοντας και ξαναγράφοντας οτι δεν θέλω να το ξεφορτοθώ αλλα οτι έχω εμπιστοσύνη στην εταιρία δεν νομίζω οτι δείχνει κάποια κακιά πρόθεση και τέλος πάντων νομίζω οτι ήταν το σωστό το ότι είχα τα α@@@@@δια να βγώ και να γράψω την αλήθεια σκεπτόμενος τους υπόλοιπους που το έχουν παραλάβει παρότι κανονικά θα έπρεπε να έχω χ@στεί πάνω μου και να αποφεύγω να γράψω οτιδήποτε σκεπτόμενος μήπως και το φάω στην μάπα μήν μπορώντας να το πουλήσω ή κάτι τέτοιο..
Και άν πίεσα την Mytek χωρίς να το επιδιώξω άμεσα νομίζω οτι μόνο καλό τους έκανα γιατί η άμεση, θετική και εντυπωσιακή αντίδραση τους νομίζω οτι τελικά ενίσχυσε την εικόνα τους και απέδειξε εμπράκτως οτι είναι μια εταιρία άξια να την εμπιστεύεται κάποιος.
Αυτά λοιπόν και ας μην με αδικούν κάποιοι φίλοι κανοντας με να φαίνομαι σαν ένοχος επειδή έκανα το σωστό που σε τελική ανάλυση δεν βγήκε σε καλό μόνο δικό μου και των άλλων αγοραστών του brooklyn αλλα και της ίδιας της εταιρίας της οποίας είμαι πελάτης και πλέον καταυποχρεωμένος επίσης (απο δυσαρρεστημένος).
Έχει πλάκα εδώ στην Ελλάδα που έχουμε συνηθίσει στην αδικία και γκρινιάζουμε πολλές φορές με το οτι στην χώρα μας δεν βρίσκει κανείς το δικιο του σπέρνοντας κατηγορίες απο εδώ και απο εκεί, όταν βλέπουμε κάποιον να βρίσκει το δίκοι του άμεσα και με εντυπωσιακό τρόπο να βρίσκουμε μετά αυτόν κατα κάποιο τρόπο ένοχο ή βλαβερό επειδή διεκδίκησε το δίκιο του και μάλιστα με το μπαμπάκι..
Άν αντίστοιχο πρόβλημα είχε γίνει με έλληνα κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο φανταστείτε το τί θα ειχε γίνει το τριήμερο μέχρι την Δευτέρα..