Mytek νέα....

Εγώ γιατί δεν μπορώ να το παίξω ρε Πέτρο; Θέλω κι´εγώ το "ψαρρωτικό HDSD" αλλά πως; Θέλει κάποιο app. που δεν έχω;

Kάπου στις προτιμήσεις του Audirvanna έχει ένα κουτάκι τικαρισμένο που γράφει "use only stereo" , ξετσέκαρε το και θα παίξει μιά χαρά.

Άμα κατεβάσεις κανένα κάτι πολύ πιθανό μετά απο αυτο που θα ακούσεις πάρε με τηλ το θέλω!..

Last edited:
Αναφέρω οτι μετά την αναβάθμιση του λειτουργικού του Mac μου στην τελευταία έκδοση 10.9 Mavericks To λογισμικό Αudirvanna που χρησιμοποιώ καθώς και το Mytek λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα όπως ακριβώς και πρίν. Αυτά για όσους "τους τρώει" να αναβαθμίσουν αλλα φοβούνται..

Παρεπιπτόντως το Mavericks είναι φοβερό και πραγματικά αξίζει πόσο μάλλον που προσφέρεται και δωρεάν..

Μόλις χθες δοκίμασα να παίξω το Mytek από τη USB 2 του MBP, κατέβασα τους drivers και διαπίστωσα ότι τα preferences του Α+ δεν βλέπουν DSD 128 ενώ από τη firewire τα βλέπουν. Έτσι πρέπει ή έκανα κάτι λάθος; Όχι ότι έχω 128 αρχεία αλλά λέμε τώρα.

Πραγματκά δεν ξέρω αλλα θα διαπιστώσεις και μόνος σου οτι αν και απο την USB2 παίζει υπέροχα στο θέμα της ακρίβειας και αληθοφάνειας η αναπαραγωγή μέσω FW είναι ένα σαφές σακλοπατι παραπάνω. Όλα βέβαια θέμα γούστου είναι αλλα γενικά μην αγχώνεσαι ούτε με την usb (όταν μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου με Rols Royce τί ψάχνεσαι με τις mercedes; )
αλλα ούτε με τα dsd 128 τα οποία ναι μεν έχουν μια διαφορά με νέες συγκεκριμένες προσεγμένες παραγωγές αλλα στην συντριπτική πλειοψηία των παλαιών κάνουν κακό ως υπερβολικά "ξεβρακωτικά"..

Γνωστοποιώ την επίσημη απάντηση του support της Mytek στην ερώτηση μου πότε θα βγούν καινούριοι Firewire Drivers optimised για το 10.9 και αν θα ενσωματωθεί το interger Mode που πλέον είναι λειτουργικο στο OSX Mavericks.

H απάντηση εδώ:

Hi Petros,

Thank you for inquiry.
New drivers will be available in approx.1 month.
Michal Jurewicz, founder of Mytek says:
"The float vs integer influence on sound
quality is just a pure speculation now. I would be more than
happy to see measurments along with listening tests made by a person
whom I can trust. A-B tests of two setups differing only with the
driver mode. Damien paper would be much better if he put EM emission
charts for the computer working in integer and float audio modes. For
the moment I do not see any convincing reasons the integer mode can be
better than float mode. But it can change in future of course.

If I were you I would put a big effort to proper computer part and
operating system selection. I would not recommend using high
performance video cards. More power means more EM emission. The other
thing is a good computer power supply. Have you tried to modify this?

Here in Mytek we put big effort to proper unit's construction
(especially decopuling) and to the proper design of the analog section
along the carefull selection of the components - especially
operational amplifiers. This is a key to the unique sound of our
units."

Best regards
Adam Bielewicz

Nέο firmware και νέοι USB2 drivers για το MacOSX. Εγκαταστάθηκαν πανεύκολα και επιτυχώς. Πλέον απο την Usb2 υποστηρίζεται και το DXD 32/384 όχι όμως και απο την Firewire Θύρα οπου οι νέοι Drivers αναμένονται, Δεν υποστηρίζεται το Interger Mode όπως ήταν ψιλοαναμενόμενο ενώ το ντάκ εξακολουθεί να ακούγεται καλύτερο με διαφορά απο την Firewire.

Eν αναμονή και των νεων Firewire Drivers με λαχτάρα λοιπόν..