Mytek Stereo 192 DSD DAC

Όσων αφορά την δική μου περίπτωση θα κάνω μια προσπάθεια να περάσω τους drivers πάλι από την αρχή και να σεταρω το foobar από το μηδέν μήπως μου ξεφεύγει κάτι.Τώρα ότι έχει να κάνει με τους διάφορους player είναι ένα ακόμα ζήτημα του χόμπι μας που αποτελεί μυστήριο.Άλλοι προτιμούν το ένα άλλοι το άλλο.Άλλοι ακούν διάφορες, άλλοι όχι και πάει λέγοντας.Για μένα ο καθένας για τους δικούς του λόγους χρησιμοποιεί το εκάστοτε πρόγραμμα που τον βολεύει και δεν υπάρχει λόγος διένεξης.

Όσων αφορά την δική μου περίπτωση θα κάνω μια προσπάθεια να περάσω τους drivers πάλι από την αρχή και να σεταρω το foobar από το μηδέν μήπως μου ξεφεύγει κάτι.Τώρα ότι έχει να κάνει με τους διάφορους player είναι ένα ακόμα ζήτημα του χόμπι μας που αποτελεί μυστήριο.Άλλοι προτιμούν το ένα άλλοι το άλλο.Άλλοι ακούν διάφορες, άλλοι όχι και πάει λέγοντας.Για μένα ο καθένας για τους δικούς του λόγους χρησιμοποιεί το εκάστοτε πρόγραμμα που τον βολεύει και δεν υπάρχει λόγος διένεξης.

Σωστά.

Όσο για τα conflicts συμβαίνουν. Σκέψου πως το foobar2000 με wasapi ή Asio παίζει παρακάμπτοντας τον mixer ενώ όταν ακούς και βλέπεις από YouTube συμβαίνει το αντίθετο. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλο αυτό δημιουργεί θέματα. Αν υπήρχαν global drivers mμε ιδιότητες όπως του wasapi και asio τότε δεν θα υπήρχαν conflicts.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μου Πάνο καταρχάς χρόνια πολλά. Φοβούμενος οτι το νήμα πιθανόν να παρεκτραπεί κατι καθόλου σπάνιο εδώ στο forum αλλα και επειδη φαίνεται να είμαι απο τους πιό έμπειρους εδώ στο Mytek που συζητάμε καταλάβαινα οτι το τι θα έγραφα ή δεν θα έγραφα θα είχε σημασία.

Προσπάθησα όσο πιο πολύ γινότανε να είμαι λακωνικός ουσιαστικός και το κυριότερο ουδέτερος στις απαντήσεις μου. Και να που και πάλι ένα απλό σχόλιο έγινε η αιτία να αρχίσουμε πάλι να λέμε τα ίδια και τα ίδια, λίγο πολύ άσχετα με την ουσία του πράγματος που τέλος πάντων ήταν η δυσκολίες στην πράξη που είχε ένας φίλος μας στην χρήση του ντάκ.

Έχω εμπειρία και με Pc, φυσικά με Mac που χρησιμοποιώ αλλα πρόσφατα δοκίμασα το Mytek και με τον νέο απίθανο streamer της Aurender και γνωρίζω αρκετά καλά τις ιδιοτροπίες και τα πλεονεκτήματα του αλλα και των διαφόρων στησιμάτων του ωστε να έχω το θάρρος της γνώμης μου χωρίς να χρειάζεται να εξηγώ κάθε φορά. Στην τελική και να το έκανα ό κάθε άνθρωπος και το ξέρεις καλά κάθε φορά διαβάζει ότι θέλει να διαβάσει και όχι απαραίτητα αυτό που θέλεις εσύ να γράψεις.

Όπως τώρα που μερικές λέξεις μου ερμηνεύτηκαν ως την τάση που δήθεν έχει το mytek να παίζει καλύτερα με μάκ μεταξύ άλλων (εκτός και αν παρερμήνευσα εγώ κάτι..)

Τεσπά δεν έχει σημασία ούτε και με νοιάζει το τί πιστεύει ο καθένας. Χομπι είναι και όλοι έχουν το δικαίωμα στην άποψη τους και στον τρόπο που προτιμούν να το απολαμβάνουν.

Γιαυτό θα συνεχίσω απο εδώ και πέρα ξανα λακωνικός ουσιαστικός και ουδέτρεος με σκοπό όταν αυτό έχει νόημα να βοηθήσω κάποιον συμφορουμίτη με κάποιο πρόβλημα η ουσιαστικές απορίες, και ας με συχωρήσουν οι φίλοι που διαβάζουν αν δεν δικαιολογώ κάθε φορά τις απόψεις μου..

Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά σε εσένα και όλη την οικογένεια!..

Καλημέρα φίλε Πέτρο Χρόνια πολλά και σε εσένα και στην οικογένειας σου. Δεν διαφώνησα μαζί σου κάπου παρά μόνο στο ότι ο river είναι ο καλύτερος. Κατά τα λοιπά δεν θεωρώ ότι από τα λεγόμενά σου εννόεισες κάτι για Mac. Που και να το έκανες δίκιο θα είχες μιας και τα Mac εκ των πραγμάτων είναι καλύτερα.

παιδια κατεβαστε τα και τα 2 και συγκρινετε τα και μη ρωτατε αλλους βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα,ειναι ευκολο να βαλεις το jriver σε δοκιμαστικη εκδοση,αλλα και αλλιως αν το ψαξεις λιγο εως ελαχιστα.
Χρονια πολλα.

παιδια κατεβαστε τα και τα 2 και συγκρινετε τα και μη ρωτατε αλλους βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα,ειναι ευκολο να βαλεις το jriver σε δοκιμαστικη εκδοση,αλλα και αλλιως αν το ψαξεις λιγο εως ελαχιστα.
Χρονια πολλα.

Σωστός. Όπως λέει κι ο farflung μια δοκιμή θα σας πείσει. Όχι μόνο με αυτά τα δύο αλλά και με άλλα.

Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να συνδέσω πάνω στο Mytek ταυτόχρονα USB και Firewire;
Θέλω να συνδέσω το iMac μέσω FW και ταυτοχρόνως το PC μέσω USB. Προφανώς θα παίζει το ένα από τα δυο, αλλά θα είναι και τα δυο συνδεδεμένα.
Γίνεται ή θα κάνω κάποια ζημιά;

Απάντηση: Re: Mytek Stereo 192 DSD DAC

Εγώ στο Μακ είχα και τα δύο συνδεδεμένα και επέλεγα απο το μενού του Mytek USB ή FW. Φαντάζομαι πως θα ισχύει και PC/Mac. Δεν ορκίζομαι όμως. Ας πει και κάποιος άλλος.

Μπορείς να συνδέσεις τα πάντα κανονικά και καλό ειναι να ορίσεις ένα απο τα function keys (FN) ως επιλογέα εισόδου ώστε να μην μπαίνεις κάθε φορά στο menu όταν αλλάζεις είσοδο. Υπόψιν πως fw και usb 2 , δεν ακούγονται το ίδιο.

Σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις :D
Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως η USB και η FW είναι ξεχωριστές είσοδοι.
Νόμιζα πως έπρεπε να διαλέξω μια από τις δυο.

Έτσι, μπορώ να πειραματιστώ με άνεση και με - σχεδόν - Α/Β συγκρίσεις.

Και πάλι ευχαριστώ :)

Ο κατασκευαστής το δίνει ακόμα 1100 ενώ σε αγγελίες και ebay μέχρι πρότινος φεύγουν 800 - 900 . Δεν είναι φιλανθρωπικό ο αντιπρόσωπος...

Ο Παναγιωτης δεν κρυβει την απαξιωτικη του αποψη για το συγκεκριμενο κατι απολυτως σεβαστο. Παντως οντως 400-500 ευρω απο τα 1330 θα ητν οντως παραλογο γελοιο η υποπτο να εφτανε ποσο μαλλον το συγκεκριμενο που ειναι απο τα πιο φημισμενα και μοσχοπουλημενα διεθνως ντακ με παμπολες εξαιρετικεςκριτικες και χρηστων αλλα και του ειδικου τυπου.

Δεν αναφέρθηκα στον ήχο αλλά στο αστείο της σχεδόν ανύπαρκτης μείωσης τιμής για προϊόν που βγαίνει από την παραγωγή και η εταιρεία-αντιπρόσωποι προσπαθούν να ξεστοκαρουν. Αυτό Ναι, είναι γελοίο.

Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά και για κανένα καταναλωτικό προϊόν όταν παρουσιάζεται νέο μοντέλο, τουλάχιστον μετά από τόσο μικρό διάστημα από το λανσάρισμα του νέου.
Δηλαδή είναι σαν να περιμένει κανείς με την παρουσίαση του νέου πχ audi a4 που ενδεικτικά ίσως τιμολογείται στις 40000 να πάει κάποιος και να απαιτήσει να αγοράσει το προηγούμενο μοντέλο 13000....
Προφανώς και κανείς τότε δεν θα αγόραζε το νέο.

Υπέρηχα ναι,αλλά όπως θα έχεις δει και στο νήμα που έχουμε στα ακουστικά,δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπουμε προσφορές στα μισά σχεδόν λεφτά.
Αυτές μάλιστα πως είναι καλές.
Την τιμή που βλέπω εδώ πάντως την έχουν έξω καιρό,και λίγο μικρότερη,κάντε ένα ψάξιμο να δείτε.

δεν θα το έλεγα.
όταν εγώ πήρα τα HE400 είχαν ήδη βγεί τα ΗΕ400s και ήταν πιό ακριβά από τα απλά 400. Για να τα πάρεις φτηνά δηλαδή ξεστοκάρισμα μετα βίας έφτανες σε ποσό που να ήταν στο 75-80% του νέου. Και μάλιστα open box. Αν δεν ήθελα να πειραματιστώ απλώς και δεν είχα φόβο για τελωνεία ασυζητητί θα πήγαινα στα 400s. Αλλά δεν το ήθελα.
Πολύ θα ήθελα να είχα πάρει τα ΗΕ400 για 140 ευρώ. Πείτε μου κάπου που τα είχαν τόσο.

Δεν είπαμε πως είναι ο κανόνας.
Για να χαρακτηριστεί όμως μια προσφορά ως εκπληκτική θα πρέπει να είναι πολύ κάτω από 20-30%,έτσι δεν είναι;
Μην πάρουμε και κόσμο στο λαιμό μας.

Εντάξει, όλες οι εταιρείες δεν ακολουθούν την τιμολογιακή πολιτική.
Άλλες αποφασίζουν να ρίξουν την τιμή του απερχόμενου προϊόντος στα τάρταρα για να ξεστοκάρουν.
Άλλες δίνουν μια μικρή έκπτωση.
Σίγουρα πάντως η παραπάνω έκπτωση δεν είναι κελεπούρι.
Απλά, αν κάποιος σκεφτόταν για το εν λόγω dac, τότε το βρίσκει πια σε λίγο καλύτερη τιμή.

Η εταιρία το πουλάει τώρα τόσο γιατί γνωρίζει ότι την παίρνει να το κάνει.

Περγαμηνές, θετικά reviewes, εντυπώσεις χρηστών.

Μπορεί άνετα να πουληθεί τόσο.

Αν δεν υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση, προφανώς θα ρίξει και άλλο τη τιμή.

Προσωπικά το βρίσκω ακριβό τη στιγμή που μιλάμε, δεδομένου ότι βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά...