Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με το dac της mytek το εχω εδω και καποιους μηνες και μεχρι στιγμης επαιζα αρχεια dsd64 χωρις κανενα προβλημα με το foobar.To dac το εχω συνδεμενο με pc με firewire.Πριν απο λιγο καιρο αρχισα να κατεβαζω αρχεια dsd128 και τοτε αρχισαν τα προβληματα με firewire δεν μπορω να τα παιξω καθολου το μονο που ακουγεται ειναι ενας θορυβος και η μουσικη αλλιωμενη πολυ χαμηλα απο "πισω". Θελω επισης να πω οτι εχω κατεβασει ολλους τους τελευταιους drivers απο το site της mytek αναλυτικα: firewire driver ver.3.5.6.12306, usb driver ver.1.33.10. Και στο foobar asio proxy driver 0.6.0 και sacd 0.6.1. Επισης asio support 2.1.2.Μετα απο πολλες προσπαθειες με την firewire συνδεση αποφασισα να το συνδεσω και με usb να δω μηπως εκει καταφερω τιποτα καλυτερο και τελικα με την επιλογη asio native στο dsd playback method αναψε το hdsd στο dac και ατα αρχεια επαιξαν κανονικα.Eχω ομως καποιες αποριες και θα ηθελα βοηθεια:
1)Αν μπορω να κανω κατι για να παιξω τα αρχεια dsd128 και με firewire η παιζουν μονο με usb για την ωρα μιας και στο net δεν μπορεσα να βρω καποια συγκεκριμενη απαντηση οσο και να εψαξα και εχω ψαξει πολυ...
2)Οταν παιζω dsd128 αρχεια με usb to dac κλειδωνει στα 88.2 απο οτι βλεπω στο usbpal control panel την ωρα που παιζω τα αρχεια μιας και στην οθονη του dac βλεπω μονο hdsd, θελω να ρωτησω αν εκει πρεπει να κλειδωνει η πρεπει να αλλαξω κατι?
Τα αρχεια dsd128 που εχω κατεβασει ειναι απο το L2 music store, και το λειτουργηκο συστημα στον υπολογιστη ειναι win7 64.
Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται ελπιζω να υπαρχει καποιος που να μπορει να μου απαντησει μιας και εδω και δυο εβδομαδες που το ψαχνω εντατικα δεν καταφερα να βρω κατι απο μονος μου.Θα ηθελα να προσθεσω οτι δοκιμασα και με jriver χωρις κανενα διαφορετικο αποτελεσμα μιας και σκεφτηκα μηπως εφταιγε το foobar.
1)Αν μπορω να κανω κατι για να παιξω τα αρχεια dsd128 και με firewire η παιζουν μονο με usb για την ωρα μιας και στο net δεν μπορεσα να βρω καποια συγκεκριμενη απαντηση οσο και να εψαξα και εχω ψαξει πολυ...
2)Οταν παιζω dsd128 αρχεια με usb to dac κλειδωνει στα 88.2 απο οτι βλεπω στο usbpal control panel την ωρα που παιζω τα αρχεια μιας και στην οθονη του dac βλεπω μονο hdsd, θελω να ρωτησω αν εκει πρεπει να κλειδωνει η πρεπει να αλλαξω κατι?
Τα αρχεια dsd128 που εχω κατεβασει ειναι απο το L2 music store, και το λειτουργηκο συστημα στον υπολογιστη ειναι win7 64.
Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται ελπιζω να υπαρχει καποιος που να μπορει να μου απαντησει μιας και εδω και δυο εβδομαδες που το ψαχνω εντατικα δεν καταφερα να βρω κατι απο μονος μου.Θα ηθελα να προσθεσω οτι δοκιμασα και με jriver χωρις κανενα διαφορετικο αποτελεσμα μιας και σκεφτηκα μηπως εφταιγε το foobar.