Μύθοι, άγνοια και βιντεοπαιχνίδια. Λόγο στους αποβλακωμένους.

εννοώ ότι βλέπει τους λεπτοδείκτες, αγχώνεται, θέλει να κερδίσει, θέλει να μην τελειώσει κι αυξάνονται οι χτύποι της καρδιάς του (κάθε φορά). Έτσι το καταργήσαμε.

Ωχ μη μου λες τέτοια. Ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο ακόμα.

Μου δημιουργηθηκε η επιθυμια να παιξω ενα προ...:D

Επηρεαστηκα απο το thread νομιζω:D

Το αμάξι του Ντίνου, φασολάκια είναι

10%2B%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AC%2B%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CE%B9.jpg

Ευτυχώς σημάδια εξάρτησης, δεν έχω παρατηρήσει ακόμη, άλλωστε´ο μεγάλος είναι σχετικά μικρός 4 χρονών.

Απάντηση: Re: Μύθοι, άγνοια και βιντεοπαιχνίδια. Λόγο στους αποβλακωμένους.

Ευτυχώς σημάδια εξάρτησης, δεν έχω παρατηρήσει ακόμη, άλλωστε´ο μεγάλος είναι σχετικά μικρός 4 χρονών.
Ρε δίνεις μπάφο στα παιδιά :Banane0::grinning-smiley-043:flipout:

(σόρι Δημήτρη για τα off topic)

προσωπικά δεν αφήνω τον γιό μου να ακουμπήσει βιντεοπαιχνίδι, φυσικά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή , όχι όμως σε αυτή την ηλικία ...

μιλάμε για μία ηλικία που όλα τα ερεθίσματα διαμορφώνουν την προσωπικότητα του παιδιού, μιλάμε για τον μιμητισμό, μιλάμε για εικόνες βίας, για ταχύτατη εναλλαγή σκηνικών-εικόνων κλπ κλπ

δεν πειράζει , ας μην μάθει να λύνει γρίφους ...., αρκεί που γρατζουνάει την κιθάρα του και χτυπάει τα πλήκτρα στο πιάνο .... και φυσικά που παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο το δυνατόν πιο συχνά έξω από το σπίτι και με παρέα .....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ναι με το πτυχιο μπορεις να καυχιεσαι στη γειτονισα

(και με ενα μεταπτυχιακο θα σκασουνε ολοι )

για το ecdl δεν ξερω ...

( τωρα εχει καμια αξια να εισαι πρωτος στο call of duty ? θα σε πουνε τεμπελη αργοσχολο χαραμοφαη και αχαιρευτο ( στην καλυτερη των περιπτωσεων ) εκτος αν συνοδευεται απο πτυχιο ( ενιοτε και μεταπτυχιακο ) οποτε δεν μπορουνε και να σου πουνε τιποτα ...

( και μηπως εχουνε και δικιο ? )

συμφωνω τα παιχνιδια εχουν τρελο κοστος πλεον

70 ευρω (69,90 ) ενα καινουριο για πσ3 !

αντε βρηκα ενα κανουριο σε μαγαζακι 59,90

59,90 για ενα ratchet and clank a crack in time

ε οχι , προτιμησα να τα βαλω στην ακρη και να το παρω οταν θα παει στα 30 και κατω ...

ναι με το πτυχιο μπορεις να καυχιεσαι στη γειτονισα

(και με ενα μεταπτυχιακο θα σκασουνε ολοι )

για το ecdl δεν ξερω ...

( τωρα εχει καμια αξια να εισαι πρωτος στο call of duty ? θα σε πουνε τεμπελη αργοσχολο χαραμοφαη και αχαιρευτο ( στην καλυτερη των περιπτωσεων ) εκτος αν συνοδευεται απο πτυχιο ( ενιοτε και μεταπτυχιακο ) οποτε δεν μπορουνε και να σου πουνε τιποτα ...

( και μηπως εχουνε και δικιο ? )

Έχουνε δίκιο όποτε αυτά τα χαρτιά ανταποκρίνονται σε ουσιαστικές γνώσεις. Ξέρω πολλούς 15χρονους με proficiency που δεν μπορούν να μιλήσουν Αγγλικά και πολλούς ενήλικες με ECDL που δεν ξέρουν τι είναι ο σκληρός δίσκος. Απλά καυτηριάζω τις πιστοποιήσεις ανευ ουσιαστικού αντικρίσματος. Πάντως έτσι που το γράφω δε βγαίνει και πολύ νοήμα. Έχεις δίκιο. Το σχόλιο περι call of duty είναι καθαρά χιουμοριστικό και όντως δεν έχει καμια σημασία να είσαι πρώτος εκει.

Ευτυχώς οι επιδόσεις μου στο pro συνοδεύονται από μεταπτηχιακό lol.

Η ουσία του κειμένου μου (που δεν ξέρω αν πραγματικά βγαίνει) είναι ότι τα computer games δεν είναι ούτε ο αντίχριστος, ούτε αποβλάκωση, αλλά υπό όρους (όπως πολλά άλλα πράγματα) μια ποιοτική ψυχαγωγία και δυνητικά εργαλείο εκπαίδευσης, αν κατά την παραγωγή τους μπουν εκπαιδευτικοί στόχοι και κριτήρια.

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου.