McZab
Supreme Member
Εξαιρετικό το άρθρο σου. Μπορείς να αναφέρεις κάποια στοιχεία για τον Cialdini και το βιβλίο του?
Έχουνε δίκιο όποτε αυτά τα χαρτιά ανταποκρίνονται σε ουσιαστικές γνώσεις. Ξέρω πολλούς 15χρονους με proficiency που δεν μπορούν να μιλήσουν Αγγλικά και πολλούς ενήλικες με ECDL που δεν ξέρουν τι είναι ο σκληρός δίσκος. Απλά καυτηριάζω τις πιστοποιήσεις ανευ ουσιαστικού αντικρίσματος. Πάντως έτσι που το γράφω δε βγαίνει και πολύ νοήμα. Έχεις δίκιο. Το σχόλιο περι call of duty είναι καθαρά χιουμοριστικό και όντως δεν έχει καμια σημασία να είσαι πρώτος εκει.
Ευτυχώς οι επιδόσεις μου στο pro συνοδεύονται από μεταπτηχιακό lol.
Η ουσία του κειμένου μου (που δεν ξέρω αν πραγματικά βγαίνει) είναι ότι τα computer games δεν είναι ούτε ο αντίχριστος, ούτε αποβλάκωση, αλλά υπό όρους (όπως πολλά άλλα πράγματα) μια ποιοτική ψυχαγωγία και δυνητικά εργαλείο εκπαίδευσης, αν κατά την παραγωγή τους μπουν εκπαιδευτικοί στόχοι και κριτήρια.
Ευχαριστώ για τα σχόλια σου.
παντως η εντυπωση μου ειναι οτι πολλες φορες ειναι βιαια και χωρις νοημα ( κι εγω εχω παιξει το uncharted το 1 και ενταξει ειχε πολυ βια , προτιμω τα παιχνιδια του wii αλλα εχω πσ3 λογω μπλου ρει ... ( και δεν εχω και χρονο . και που ειμαι στον υπολογιστη τωρα πολυ ειναι ...
lego indiana jones , lego batman , ratchet and clank κλπ ναι
αλλα ποσα παιχνιδια στο ps3 / xbox 360 ειναι ευχαριστα ? ( αλλο τα γραφικα οι επιδοσεις κ.λ.π )
ολα παρουσιαζουν μια μαυριλα , σκοτωμους , πηρυνικες καταστροφες , αναρχια , κλοπες αυτοκινητων ( ! )
παροτι μπορει να χω πιασει στα χερια μου τετοιο παιχνιδι ( π.χ. resistance 1/2 δε λες οτι ειναι και ... ευχαριστο τελικα ... ( ? ) στο τελος δλδ οταν κλεινεις την κονσολα ειναι κανεις πιο ... χαρουμενος ( ? )
Αληθεια βρισκετε χρονο να παιξετε παιχνιδια γενικα ?
και για εναν νεο το κοστος ειναι απαγορευτικο ... 650 εκανε το πσ3 ( 350 τωρα περιπου ) και 69.90 το καθε παιχνιδι
( στις αλλες κονσολες τις ''σπανε'' και ησυχαζουνε βεβαια ...
![]()
Εξαιρετικό το άρθρο σου. Μπορείς να αναφέρεις κάποια στοιχεία για τον Cialdini και το βιβλίο του?
οφφ τοπικ
2 ευρω την εβδομαδα ? !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.