Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Αχαχαχα. Συντονίστηκα σε RSI 2hd και αναμένω τραγούδι να ακούσω ήχο. Μήπως δεν είναι πρόβλημα της nerit

Το ίδιο κι εδώ και μάλιστα σε DD. Οπότε μάλλον το hd stream πρέπει να έχει πρόβλημα κι όχι η nerit

Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Το έφτιαξαν μόλις τωρα.

Τραγικη η εικονα. Το συγκρινω με το SVT HD και ειναι λες και βλεπω Αντ1.

Τραγικη η εικονα. Το συγκρινω με το SVT HD και ειναι λες και βλεπω Αντ1.

Εγώ δεν την βρήκα τόσο κακή. Αλλά ο ήχος μέχρι και το τραγούδι 11 ήταν χωρίς συγχρονισμό με την εικόνα. Από το 12 και μετά, επιτέλους το έφτιαξαν.
Πάλι κοντά στα 10 Mbps ήταν η εκπομπή του N HD (όχι μέσω νόβα - από την επίγεια λήψη).
Φαντάζομαι βέβαια το SVT HD θα είχε υψηλότερο bitrate, οπότε ακόμα καλύτερη εικόνα...

Είναι απλά απαράδεκτοι. Το πρόβλημα υπήρχε από πέρσι, αντί να δούν τι πάει στραβά, ακούμε ξανά ασυγχρόνιστο ήχο. Το κανάλι θα είναι το αιώνια πιλοτικό κανάλι που αλλάζει κάθε χρόνο ονόματα; Από το 2011 υπάρχει και ακόμα υπάρχουν προβλήματα στις μεταδόσεις. Εκεί στη ΝΕΡΙΤ ακούστε, οι Δανοί σας δίνουν μία εξαιρετική παραγωγή σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλή αναμετάδοση. Δείτε επιτέλους τι πάει στραβά με τον ήχο και διορθώστε το. Για να δούμε τι θα γίνει το Σάββατο, αν και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, ελπίζω τουλάχιστον να μην μοιάζει το live ξανά σαν μεταγλωττισμένη σειρά.

Η φωνη των υπόλοιπων σχολιαστών ακούγεται τόσο χαλια όσο της δικής μας;

Όχι Αντρεα. Τουλαχιστον οχι εδω.

H μουσική εκπομπή με τη Βαγιάνη που παίζει τώρα είναι γυρισμένη σε HD; Δεν φαίνεται για upscaled.

H μουσική εκπομπή με τη Βαγιάνη που παίζει τώρα είναι γυρισμένη σε HD; Δεν φαίνεται για upscaled.

Όντως. Η λεπτομέρεια στο πρόσωπο της Δήμου είναι πολύ καλή

Πιστεύω να πάνε όλα καλά σήμερα με την HD!

Εναλλακτικές δορυφορικές λύσεις για Eurovision είναι τα free Das Erste HD & Eins Plus HD.

δεν είναι HD

Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι μερικές εκπομπές μεταδίδονται σε ποιότητα που μοιάζει HD. Π.χ. το μένουμε Ελλάδα. Θα έλεγα ότι είναι HD αν με ρωτούσαν...

Κανονικός μου ακούγεται ο ήχος μέσα απο ενισχυτή. Οι σχολιαστές απο το πηγάδι και οι τραγουδιστές απο τη σκηνή :p

Σε στερεο μου ακουγεται σχεδον παντα μονο το αριστερο καναλι. Οι φωνες μεσα στο αριστερο ηχειο βασικα.

μεσω nova παντως,η εικονα ειναι αθλια..
καργα πιξελιασμα λες και βλεπω youtube..

Στα μακρινά πλάνα και στα εντυπωσιακά εφέ χάνεται ο έλεγχος και στο επίγειο.

Status
Not open for further replies.