Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Εδώ Βάρη, αντανακλάσεις Αίγινας καμιά διαφορά. Το σήμα όπως συνήθως.

Και εδώ τα ίδια Αθηνα. Πολύ χαλια η εθνική βέβαια.

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Yπομονή μέχρι 11/7 λοιπόν.
Εχω οπτική επαφή με Πάρνηθα και....Στύρα φυσικά.

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά στις επαναλήψεις του N-HD γιατί νομίζω πως δεν είναι HD; Και μιλάω μόνο για τις επαναλήψεις όχι για τα ζωντανά, αυτό είναι άλλη συζήτηση

Σωστά νομίζεις, δεν είναι HD. Δεν θα υπάρχει λογικά ακόμα η δυνατότητα της αποθηκευσης κι επανάληψης σε HD resolution, ή θα μπορεί να αποθηκευτεί, αλλά να μην μπορεί να παιχτεί σε HD.

Πλάκα πλάκα άλλαξε το πρόγραμμα η ΝΕΡΙΤ μετά τα παράπονά μας, και θα μεταδώσει και σήμερα τους αγώνες της ΝΕΡΙΤ στο HD, κι όχι της ΝΕΡΙΤ SPORTS. Καλή κίνηση. Τώρα πρέπει να αποκτήσουν τη δυνατότητα, όπως αναφέρατε, εγγραφής κι επαναπροβολής των αγώνων σε HD. Νομίζω ότι το πρόβλημα υπάρχει με την αποθήκευση, γιατί παλαιότερα είχαμε δει HD σειρές από την ΕΡΤ.

Που είναι η ΝΕΡΙΤ HD ??? (ΟΕΟ ? )
Στη Θεσσαλία,και μετά από επανασυντονισμό , δεν υπάρχει πουθενά ! Τι συνέβη , γνωρίζουμε ?

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Που είναι η ΝΕΡΙΤ HD ??? (ΟΕΟ ? )
Στη Θεσσαλία,και μετά από επανασυντονισμό , δεν υπάρχει πουθενά ! Τι συνέβη , γνωρίζουμε ?

Κανένα νέο πάνω σε αυτό ??????

Ουτε εγω το πιανω αρκετες μερες τωρα.
Τι συμβαινει άραγε;
Παει το μουντιαλ...

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Οντως παιδια η 43 απο δοβρουτσι ειναι οφ εδω και μερικες μερες.. Ας ελπισουμε να γινει πριν τους ημιτελικους...

Ούτε εγώ πιάνω το HD, ενώ ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ Sports κανονικά. Και νόμιζα ότι ήταν δικό μου πρόβλημα...

Τι μέτριο πράγμα είναι αυτό σήμερα;

Χτες πληροφορήθηκα οτι το 11/7 δεν θα ισχυσει για Αττική...τι πρωτότυπο(!!?)

Γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού?

Άλλαξε τις τελευταίες μέρες η ημερα για το switch off Αττικής για τις 1/8 (σαν οριστική). Απ ότι φαίνεται κάθε περιοχή θα έχει μια καθυστέρηση

Σήμερα πάντως 48 και 52 έχουν "μαύρο" (από Αίγινα). Ξέρει κανείς κάτι?

Σήμερα πάντως 48 και 52 έχουν "μαύρο" (από Αίγινα). Ξέρει κανείς κάτι?

Εγώ τώρα που διάβασα το μήνυμα σου κοίταξα και 52 έχω, 48 όχι τόσο ισχυρό και με χαμηλό quality. Τί έχω χάσει από το 48?
Ρωτάω γιατί πρόσφατα μετακόμισα πίσω στα πάτρια εδάφη του νότου από την βόρεια Αττική, που εκει ούτε αναλογικά δεν είχαμε, και βασικά με ξένα ελεύθερα δορυφορικά ψυχαγωγούμαι.

Όταν διάβασα το post του Γιάννη, άνοιξα τη ρημάδα (στη Γλυφάδα) και διαπίστωσα ότι δεν είχα τουλάχιστον το πακέτο των 4 της ΝΕΡΙΤ και την έκλεισα πάλι.
Τώρα, όμως, λειτουργούν κανονικά.

@ makfil
Είδα το post σου και δοκίμασα κι εγώ.
Πράγματι, τώρα εκπέμπουν.

Τι άθλιος ήχος είναι αυτός που καταφθάνει από Βραζιλία στην τελετή λήξης του μουντιάλ; Έτσι είναι κανονικά ή πείραξαν πάλι κάτι στη Νέριτ; Τα τραγούδια, πάντως, ακούγονται με αντίλαλο. Συν το φοβερό lipsync.

Last edited:
Status
Not open for further replies.