Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δε βλέπω πάντως διαφορά ανάμεσα σε ΔΤ1 και ΔΤ HD.

Δε βλέπω πάντως διαφορά ανάμεσα σε ΔΤ1 και ΔΤ HD.

μεσω nova παντως,η εικονα του novasports2hd,ηταν σαφως ανωτερη απο αυτη του ΔΤHD.στην επιγεια δεν ξερω τι διαφορα ειχε.

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Άρχισαν τα μαγικά στην ΔΤ... Από HD σε SD switching και πάλι πίσω σε HD για να
βγάλουν το "σούπερ " του Ιωάννου...
Ελπίζω να μην το κάνουν συχνά αυτό το κολπάκι

Πάντως τωρα που βλέπω το ματς υποτίθεται σε HD γιατι η εικόνα δεν με πείθει .θελουμε και δεύτερο κανάλι μετά . Πολυ πλάκα τελικά

Last edited by a moderator:

Από τη ΔΤ δεν πρόκειται να δούμε παραγωγή σε HD. Ακόμα και η παραγωγή που κάνει στο σημερινό παιχνίδι είναι με 5 κάμερες.

Eιχε κανει κινησεις για HD καμερες αλλα πατωσε το θεμα...

Μέτρια εικόνα σε σχέση με αντίστοιχες παραγωγές της Nova.

Δεν ήταν HD η παραγωγή παιδιά. Απλή SD με 8-10 κάμερες ήταν.
Δεν ξέρω αν θα γίνει της Τετάρτης το οακα HD, αλλά της Νοβα το Σεφ είναι και μάλιστα match of the week.

Μάλιστα.
Και νομίζαμε πως το έκανε θάλασσα πάλι η ΔΤ. :p

Πάντως όταν η ΔΤHD δείχνει αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ που παίζονται στο εξωτερικό, η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή, όταν οι αγώνες γίνονται εδώ, όπως στο μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ και του Παναθηναϊκού με τη Ρώσικη , ήταν μέρα με τη νύχτα ή ποιότητα, πολύ κάτω.
Γιατί αυτό; Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά θα ήθελα να ξέρω.
Επίσης είναι η ιδέα μου ή όχι, πως πριν πέσει το << μαύρο >> στη ΔΤ , όταν έκανε μεταδόσεις η ΔΤ ΣΕ HD ήταν πολύ καλύτερες από ότι σήμερα, με εξαίρεση αυτές που έγραψα τις μεταδόσεις που γίνονται από το εξωτερικό;

Γιατι μονο οι αγωνες απ το εξωτερικο ηταν πραγματικο HD..ολα τ αλλα είναι upscaled,όπως upscaled είναι κ ο αγωνας που εδειχνε μαγνητοσκοπηση τη τεταρτη του τσαμπιονς Λιγκ..αυτο πραγματικα δε τοχω καταλαβει γιατι δε δειχναν κ τα καλυτερα στιγμιότυπα του 2ου αγωνα χαιντεφ..για το 2ο που λες δεν ισχυει,γιατι η ερτhd εδειχνε σε 1440*1080,ενω τωρα σε 1920*1080!

Γιατί απλά οι HD παραγωγές στοιχίζουν. Μόνο αυτά που υποχρεώνεται κάνει σε HD

Εχεις δικιο φυσικα για τις HD παραγωγές..αλλα στη κονσερβα τι φταιει?είναι θεμα μηχανηματων?η παιρνουν τον 2ο αγωνα μονο σε sd feed?

Μπορεί να έχουν μόνο ένα δέκτη HD, ή να μην μπορούν να διαχειριστουν 2ο HD feed, όσο αφορά μοντάζ κλπ, δεν μπορείς τι επικρατεί τώρα εκεί.

Παιδιά , άσχετα με το αν είναι λίγες οι πολλές οι φορες που είναι πραγματικό HD , σημασία έχει ότι είναι σαφώς καλύτερο από ότι κυκλοφορεί αυτή τι στιγμή στην ελληνική tv , οποτε θα παρακαλούσα με σαφήνεια να μου πείτε τι γνώμη σας για το ποτε βλέπετε DT HD σε κρήτη.
Έγινε λόγος κάπου σε αυτό το νήμα ( μιας και διάβασα και τις 32 σελίδες ) ότι αφού τελείωση το θέμα ψηφιακό σήμα σε όλοι την ελλάδα , τότε συζητάτε DTHD σε κρήτη και ότι δεν είναι από τις τρελες προτεραιότητες.
Λοιπόν , τι ισχύει για να δω αν θα με αρμέξει η nova η όχι.
( Έτσι και είναι κανεις από εσάς nova worker , βλέπω την αντικειμενικότητα να μου έρχεται χειμαρρώδεις :p )

ΔΤ HD σαν όνομα ξέχνα το πλέον! Από σήμερα η ΔΤ μετονομάζεται σε Ν. Παρ' όλα αυτά το ψηφιακό σήμα στη Κρήτη έρχεται στις 19/12/2014.

Φιλε , ψηφιακό σήμα έχουμε , μέχρι και TV5 έχουμε , αλλα DT η έστω "ΝΕΡΙΤ" HD δεν έχουμε και τα παρελκόμενα , τα οποια που νομίζω ούτε οι βόρειοι έχουν , όπως , dt 2 dt 3 , DW , BBC και τα λοιπά.

Εχετε αυτά που δίνει η Νόβα από τη συχνότητα που έχει από μισή με τη ΝΕΡΙΤ (TV5 KAI DT-ΝΕΡΙΤ). Αυτή η συχνότητα με το Switch off της περιοχής τον Δεκέμβρη σταματάει εντελώς την εκπομπή της και ταυτόχρονα θα ενεργοποιηθούν σε όλη την Κρήτη οι δύο πολυπλεξίες της ΝΕΡΙΤ όπου είναι και το HD.
Κατά την άποψή μου όμως πρέπει με το που θα βγει στο δορυφόρο το επόμενο διάστημα η ΝΕΡΙΤ , να δώσει στα Κ.Ε. Ρογδιά και Μαλάξα τις δυο πολυπλεξίες αμέσως μετά, αφού είναι κάτι που το χρωστάει από πέρισυ την ίδια ώρα μάλιστα που η Digea παίζει από εκεί κανονικά. Αν βγει στο δορυφόρο και δεν ενεργοποιηθούν τις επόμενες μέρες καλό είναι να κάνετε ερώτημα στη ΝΕΡΙΤ εκει οι ενδιαφερόμενοι και να το απαιτήσετε.
Κανάλι δεύτερο ΔΤ2 ή ΝΕΡΙΤ-2 δεν υπαρχει ακόμα πουθενά, το μόνο ουσίας κανάλι που χάνεις αυτή τη στιγμή είναι το HD και εν όψει μουντιάλ καταλαβαίνουμε την σπουδαιότητά του.

Last edited:
Status
Not open for further replies.