Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Αν είναι να μην το αλλάξουν, να μας το πουν να γυρίσουμε στο ραδιόφωνο με Χελακη..

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Σε erste hd αρκετά πιο ευκρινης η εικονα.
Αυτό το μισο-φωτισμένο γήπεδο είναι δύσκολη εικόνα.

Αν είναι να μην το αλλάξουν, να μας το πουν να γυρίσουμε στο ραδιόφωνο με Χελακη..
Εμείς που δεν έχουμε Χελάκη, τι να κάνουμε;
Ευτυχώς ο ενισχυτής βάζει λίγο delay και κάτι γίνεται.

Σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και χαμηλή η ένταση.

Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

N HD LIVE μπορούν να βάλουν και κάτι ακόμα.

Απο λογοτυπο καλα παμε.. απο bitrate μεχρι 5000..

Last edited:

Όσο περνάνε οι μέρες του Μουντιάλ, θα υλοποιούν κι άλλες... ημερήσιες εμπνεύσεις...

Μέχρι 5 Mbps? Δεν πάμε καλά. Δεν ξέρουν τι κανουν εκεί πέρα!

Απο Νοβα: average: 4.9mbit/s απο οτε: 4.5mbit/s. SVT 2HD: 13.845mbit/s...

Εχω βαρεθεί να επαναλαμβάνομαι αλλά νευρίασα απ την ήττα από ομάδα ανύπαρκτη και θα το ξαναπώ. Στις 90 ίντζες η εικόνα επιεικώς απαράδεκτη αλλά σήμερα είχαμε κι άλλο έντονο πρόβλημα, η κίνηση μόνο κίνηση δεν ήταν. Κυρίως στα βολέ των γκολκίπερ πρέπει να χάνονταν και και καμιά 20αριά καρέ, η μπάλα χανόταν κι εμφανιζόταν 3-4 φορές διαδοχικά μέχρι να ξαναπέσει στο έδαφος, Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!!!!!!

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Γύρνα στις 22 " CRT να το απολαύσεις... 😁

Να σου πω, έτοιμος ήμουν να πάω στην 21" hitachi crt που την έχω 25 χρόνια, τόσο χάλια η εικόνα στον προτζέκτορα, μόνο στην παλιά ERTHD είχα χαρεί εικόνα.

Εχω βαρεθεί να επαναλαμβάνομαι αλλά νευρίασα απ την ήττα από ομάδα ανύπαρκτη και θα το ξαναπώ. Στις 90 ίντζες η εικόνα επιεικώς απαράδεκτη αλλά σήμερα είχαμε κι άλλο έντονο πρόβλημα, η κίνηση μόνο κίνηση δεν ήταν. Κυρίως στα βολέ των γκολκίπερ πρέπει να χάνονταν και και καμιά 20αριά καρέ, η μπάλα χανόταν κι εμφανιζόταν 3-4 φορές διαδοχικά μέχρι να ξαναπέσει στο έδαφος, Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!!!!!!
αυτο με τη μπαλα στα βολε το προσεξα κι εγω σε 42αρα!!!

πολλα πιξελιασματα ρε συ.λες και εβλεπα βιντεακια παλια απο youtube γυρισμενα με κινητο....αισχος

Kαι στην 40άρα φαίνονταν τα χαμένα καρέ. Αθλιότητα.

Από ευκρίνεια πάντως δεν ήταν κακή, όπως άλλες φορές. Τουλάχιστον αυτή ήταν η ιδέα μου.

Ειχε 1920 αναλυση, αλλα τι να το κανεις με τετοιο bitrate; Ενδεικτικα, η μαγειρική στον αλφα επαιζε σε 3Μ ενω υποτιθεμενο ΗD σε κατι λιγοτερο απο 4.8..

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

αυτο με τη μπαλα στα βολε το προσεξα κι εγω σε 42αρα!!!
Κι εδώ σε 46" φαινοταν
πολλα πιξελιασματα ρε συ.λες και εβλεπα βιντεακια παλια απο youtube γυρισμενα με κινητο....αισχος
Πολύ καλυτερη από τους τελικους του μπάσκετ, αν εξαιρέσεις τη μπαλα στο βολέ

παλι εχει κολληματακια η εικονα.
γιατι σε σχεση με το γερμανικο καναλι η ΔΤ εχει καθυστερηση γυρω στα 3 δευτερα?

Πάντως το ΝSports απλά δεν βλέπεται.... Πλησιάζει την ποιότητα του ΑΝΤ1

Status
Not open for further replies.