Ν.HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Status
Not open for further replies.
Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Καλά στο Ν sports αλλά μηπως γίνεται κάποιος να πάρει μέτρηση απο το επίγειο HD? Σήμερα δεν ήμουν σπίτι και το είδα σε 40αρα οποτε δεν μπορουσα να κρίνω συν το οτι επαιζε στο δυναμικό.

Καλά στο Ν sports αλλά μηπως γίνεται κάποιος να πάρει μέτρηση απο το επίγειο HD? Σήμερα δεν ήμουν σπίτι και το είδα σε 40αρα οποτε δεν μπορουσα να κρίνω συν το οτι επαιζε στο δυναμικό.

στο παιχνίδι της εθνικής έπαιζε μεταξύ 8,5 και 9,5,σε αυτό στις 10 έπαιζε στα 10 περίπου

Πάντως το γήπεδο και η ώρα (14.00 τοπική Βραζιλίας), δε βοηθούσε σε τίποτα την εικόνα.
Το γήπεδο είχε ένα υποφωτισμένο (με σκιά) τμήμα και ένα που το φώτιζε ο ήλιος. Όταν οι κάμερες έδειχναν φάσεις στο υποφωτισμένο τμήμα, στο βάθος της εικόνας, το φωτιζόμενο απ' τον ήλιο τμήμα ήταν "καμμένο".
Σε τέτοιο γήπεδο, μόνο βραδυνοί αγώνες με φωτισμό από προβολείς θα φαίνονταν καλά.
-
Όσο για τα σπασίματα κλπ, ναι ήταν κι αυτά. Και βέβαια, το Γερμανικό κανάλι είχε καλύτερη εικόνα και DD 5.1

Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

13.00 τοπική Βραζιλίας η ώρα.Αυτό για τον ήλιο, ίσκιο και αντηλιά θα το δεχόμουνα αν το ZDF π.χ είχε περίπου την ίδια εικόνα.Δεν έχει όμως και δυστυχώς μας δείχνει για άλλη μια φορά τα χάλια μας ως χώρα στο θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, πάντως για την ιστορία, χτές ήταν το Das Erste HD.

Έχεις δίκιο, γενικά αναφερόμουν.Δεν ήταν μόνο χθες το πρόβλημα αλλά από την έναρξη του Μουντιάλ.Μέχρι προχθες τους αγώνες τους παρακολουθούσα στο ZDF και λόγω Εθνικής μας ομάδας, προτίμησα την Ελληνική περιγραφή.Δεν είδα κάποιον αγώνα στο Das erste και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Παιδιά καλησπέρα συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί αλλά είναι τεράστιο το θέμα...

Στο Ηράκλειο, εκπέμπει η Νεριτ HD; Στο σπίτι έχω 2 τηλεοράσεις, η μια Samsung (είναι πενταετίας) δεν πιάνει κάν στο Search το Νεριτ HD. Η άλλη TV που έχω Panasonic (Καινούρια), στο Search πιάνει 3-4 κανάλια της Νεριτ, Νεριτ, Ν1, Ν2, Νσπορτς και Νεριτ HD, παρόλα αυτά, κυρίως το HD κάνει τρελά κολλήματα, δεν μπορείς καν να παρακολουθήσεις.

Μπορείτε να μ πείτε αν τα πιάνω από σπόντα ή αν απλά έχω κακή λήψη;

Στο Ηράκλειο τα έχετε τα κανάλια αυτά;

Re: Απάντηση: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Δηλαδή αναμένουμε και τα ΗD; Στην άλλη TV πως και τα πιάνει, έστω και με κολλήματα;

Ίσως να κάνουν δοκιμές, αν είναι έτσι σύντομα θα βγει και το HD

Για να παρακολουθείς τα δρώμενα, βλέπε στο νήμα "Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Κρήτη"
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=91817

Last edited:

Απόψε Γαλλία-Ονδούρα 4.00μμ τοπική, ούτε σκιές, ούτε ήλιος.
Το στάδιο βέβαια έχει περιμετρικά στην οροφή του, αναμένους προβολείς.
Καλή η εικόνα.

Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Παιδιά καλησπέρα συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί αλλά είναι τεράστιο το θέμα...

Στο Ηράκλειο, εκπέμπει η Νεριτ HD; Στο σπίτι έχω 2 τηλεοράσεις, η μια Samsung (είναι πενταετίας) δεν πιάνει κάν στο Search το Νεριτ HD. Η άλλη TV που έχω Panasonic (Καινούρια), στο Search πιάνει 3-4 κανάλια της Νεριτ, Νεριτ, Ν1, Ν2, Νσπορτς και Νεριτ HD, παρόλα αυτά, κυρίως το HD κάνει τρελά κολλήματα, δεν μπορείς καν να παρακολουθήσεις.

Μπορείτε να μ πείτε αν τα πιάνω από σπόντα ή αν απλά έχω κακή λήψη;

Στο Ηράκλειο τα έχετε τα κανάλια αυτά;
Εχεις ενισχυτή? Τι ποιοτητα σηματος εχεις στη ΝΕΡΙΤ και τι ποιοτητα στη DIGEA?

Σε ποια συχνοτητα το πιανεις το Νεριτ HD φιλε μου;

Re: Απάντηση: Re: ΔΤ HD : Καλώς τη δεχτήκαμε!

Παιδιά καλησπέρα.

Ναι έχω ενισχυτή, αλλά λίγο δύσκολο να δω αναλυτικά πληροφορίες εκεί που είναι..

Επίσης, δεν πιάνω πια το Νεριτ HD, έστω και με σπασίματα. εχτές που ξαναέκανα Scan δε τα βρήκε ΚΑΝ ούτε η Panasonic που έγραψα σε προηγούμενο ποστ...

Πάντως, γεγονός είναι ότι οι 48 (Βουλή-BBC-DW-RIK) και 52 (ΝΕΡΙΤ-Ν Sports-N HD), λαμβάνονται εδώ (Βάρη) με πολύ χαμηλότερο σήμα απ' ότι τα υπόλοιπα κανάλια. Και συνήθως το σήμα, παίζει πάνω-κάτω μέχρι πιξελιάσματος.
Πχ Mega, Ant1, Alpha, Star, Skai, Etv κλπ, σήμα 100%. Όμως οι συχνότητες που προανέφερα, σήμα 60%, +/- 20%.

Μην το ψάχνετε άδικα. Η ΝΕΡΙΤ έχει θέμα (τεράστιο) με την ισχύ εκπομπής. Κάνουν οικονομία στο ρεύμα, για να εμφανίσουν πλεόνασμα...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ήκαμε!?p=1057089514&highlight=#post1057089514

Όσοι δεν την λαμβάνεται, παράπονα και στην ΝΕΡΙΤ, και στο αρμόδιο υπουργείο.

Στη Βάρη πρόκειται να εκπέμψει Κ.Ε. δικό της στις 11/7 και θα καλύψει τα προβλήματα της περιοχής, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η μετάβαση της Αττικής γι αυτό και τα πιξελιάσματα στο συγκεκριμένο δύσκολο σημείο. Ουσιαστικά τώρα παίζει η Αττική ψηφιακά από 2 σημεία. Στις 11/7 θα είναι 13 στο σύνολο της ζώνης.

Last edited:

Εννοείς από εδώ? Αυτός είναι ο τοπικός αναμεταδότης Βάρης (από βόλτα με το ποδήλατο στο βουνό)..

Attachments

• WP_000613.jpg
    WP_000613.jpg
    177.4 KB · Views: 162

Και απ' τον αναμεταδότη αυτόν, θα εκπέμπονται όλα τα κανάλια?
Ρωτάω γιατί, αυτή τη στιγμή "κοιτάμε" Λαγονήσι, απ' όπου παίρνουμε αντανακλάσεις της Αίγινας.
Αν εκπέμπεται μόνο η ΝΕΡΙΤ, θα μπλέξουμε. Αν εκπέμπονται όλα, απλώς θα "κοιτάξουμε" εκεί.

Ωραία φωτό! Ναι φυσικά για όλα τα κανάλια και προφανώς αυτός, που θα αναβαθμιστεί σε ψηφιακό Κ.Ε. Μετά την Πελοπόννησο θα αρχίσουν να ασχολούνται με αυτά.
Δες εδώ στο χάρτη το σημείο του κέντρου και το εύρος κάλυψής του http://greektv.pbworks.com/w/page/46027329/ΒΑΡΗ

Last edited:
Status
Not open for further replies.