Να αισθάνομαι τυχερός ;;;

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Για τον λόγο ότι :

Στις 3 Ιουνίου έστειλα αίτηση στην Forthent για ADSL 10 Mbit μέσω ιδιόκτητου δικτύου στη Θεσσαλονίκη και εδώ και 3 μέρες ενεργοποιήθηκε και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε και το modem router.

Με αυτά που είχα ακούσει μέχρι τώρα , είχα αγχωθεί αρκετά για το πόσο θα διαρκούσε η διαδικασία.

Να αισθάνεσαι μεγάλος κ$#%&φαρδος και να πας να παίξεις κανα ΛΟΤΤΟ.:7SFGSFG:

Αν θυμάμαι καλά, ο afam είχε πει ότι το Internet του το σύνδεσαν σχετικά γρήγορα. Με το τηλέφωνο του έβγαλαν λίγο την ψυχή...

Σε ποια περιοχή είσαι Τάσο; Εδώ στον Εύοσμο υπολογίζουν για τις 22 Ιούλη να ενεργοποιηθεί το DSLAM του Ελευθερίου.

εγω εκανα αιτηση για 2 play στις 25 μαιου και 12 ιουνιου ειμουνα συνδεδεμενος.

μονο το τηλεφωνο συνδεθηκε μια ημερα μετα.......κυριοι τα παιδια στην 4νετ δε λεω....

Για τον λόγο ότι :

Στις 3 Ιουνίου έστειλα αίτηση στην Forthent για ADSL 10 Mbit μέσω ιδιόκτητου δικτύου στη Θεσσαλονίκη και εδώ και 3 μέρες ενεργοποιήθηκε και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε και το modem router.

Με αυτά που είχα ακούσει μέχρι τώρα , είχα αγχωθεί αρκετά για το πόσο θα διαρκούσε η διαδικασία.

για πες περισσότερες λεπτομέρειες . με πήραν και εμένα να βάλω τέτοια σύνδεση , αλλά μου είπαν ότι το 10 Mbit είναι γενικώς η ανώτερη τιμή και ότι συνήθως κυμαίνεται και εξαρτάται η ταχύτητα από ποιές ώρες μπαίνεις !!!

Aυτοί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και κάνουνε τόσο γρήγορα?Εδώ πάντως στη Λάρισα ονειρευόμαστε ακόμα τα 10mbit.Εμείς σερνόμαστε...:computer:

Έχουμε και λέμε....

1ον. είσαι τέρας κωλο@#ρδιας:grinning-smiley-043
2ον. είσαι τέρας κωλο@#ρδιας:grinning-smiley-043
3ον. είσαι, μην το ξαναγράψω!!!!!!!!!!!!!!!:flipout: :flipout:

Στην περίπτωσή μου η αίτηση έγινε λίγες ημέρες μετά την καθαρά Δευτέρα !!!!

Λόγω εργασιών στο δίκτυο και στο εσωτερικό της εν λόγω οι αιτήσεις πήγαιναν τα "ζα μου αργά" !!!!!!

Κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο στην ενημέρωση που έχουν στο site τους (για το πότε θα γίνει ενεργοποίηση) είδα ότι θα είμαι κομμένος από τον Ποτέ στις 15/5... όπερ και εγένετο.

15/5 πουρνό πουρνό πάει η γραμμούλα του οτε πέταξε.

16/5 από νετ πάμε καλά, τρέχει στα 7 περίπου !!!!!! τηλεφωνάκι γιοκ...

Αρχίζει το ψάξιμο και τελικά μετά από 15 ημέρες διαπιστώνουν ότι κάποιος :slapface: :slapface: δεν είχε κάνει κάποια κίνηση στις 17/5 έτσι ώστε να έχω και τηλεφωνάκι !!!!!:argue: :argue:
Μετά από αυτό δέχθηκα τη συγνώμη τους και φυσικά και έκπτωση στον 1ο λογαριασμό......

Αυτά και μεγιές!!!!

Υ.Γ. έπειτα από συνομιλία με τεχνικό τους "καθάρισα" και όλες τις καλωδιώσεις του σπιτιού και πλέον τρέχω με 9 και κάτι ψιλά....
τώρα θα περιμένω την αναβάθμιση από 1ης Ιουλίου στα 24.... ίδωμεν!!!

Υ.Γ.2 για να πιάσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα θα πρέπει να βρίσκεστε έως 5km από τον κόμβο.
και μην ξεχνάτε !!!!!! μωρομάντηλα για τις καλωδιώσεις ....παίζει μεγάλο ρόλο..
-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Να αισθάνομαι τυχερός ;;;

Έχουμε και λέμε....

1ον. είσαι τέρας κωλο@#ρδιας:grinning-smiley-043
2ον. είσαι τέρας κωλο@#ρδιας:grinning-smiley-043
3ον. είσαι, μην το ξαναγράψω!!!!!!!!!!!!!!!:flipout: :flipout:
+10000000000
.................................................................................

και μην ξεχνάτε !!!!!! μωρομάντηλα για τις καλωδιώσεις ....παίζει μεγάλο ρόλο..-bye-

Τι εννοάς φίλος με τα μωρομάντηλα για τις καλωδιώσεις??:nounder:

Δημήτριος Ντοκατζής said:
για πες περισσότερες λεπτομέρειες . με πήραν και εμένα να βάλω τέτοια σύνδεση , αλλά μου είπαν ότι το 10 Mbit είναι γενικώς η ανώτερη τιμή και ότι συνήθως κυμαίνεται και εξαρτάται η ταχύτητα από ποιές ώρες μπαίνεις !!!

Είχα ενημερωθεί για την προσφορά της 1ης Ιουνίου , για μία μέρα μόνο αν αγόραζες το πακέτο σύνδεσης και έστελενες μέχρι τις 15 Ιουνίου ( σφραγίδα ταχυδρομείου ) την αίτηση , έπαιρνες 6 μήνες με 10 ευρώ /μήνα και οι υπόλοιποι 6 μήνες στα 20 ευρώ το μήνα , κοινώς 15 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Για σύνδεση στο ιδιόκτητο η ταχύτητα είναι 10 ΜBit/s και απο 1η Ιουλίου 24Mbit/s αν όλα πάνε καλά.

Guybrush said:
Σε ποια περιοχή είσαι Τάσο; Εδώ στον Εύοσμο υπολογίζουν για τις 22 Ιούλη να ενεργοποιηθεί το DSLAM του Ελευθερίου.

Είμαι στη Μητρόπολη , υπάγομαι στο τηλεφωνικό κέντρο της Ερμού το οποίο είναι αρκετά κοντά οπότε δεν έχω μεγάλη απώλεια ταχύτητας.
Μέχρι στιγμής συνδέομαι στα 9.998 Mbps σύμφωνα με το modem router.

Ταχύτητα η οποία επιτεύχθηκε πλήρως με http , ftp download. Με τα torrents δε μπορώ να πάω πάνω απο 6 Mbit

Κέντρο μένεις τυχεράκια; Καλή φάση!

Το μόνο που με παρηγορεί με τη σύνδεση εδώ σε μένα είναι ότι θα έχουμε κατευθείαν 24 Mbps.

Είδομεν...

Για τον λόγο ότι :

Ούτε του παππά να μην το πείς, τελικά υπάρχουν και καλές εταιρίες.
Η Οδύσσεια των περισσότέρων εδω μέσα έχει αποτυπωθεί σε παλιότερο θρέντ, άλλωστε κι εγώ παθώ είμαι-bye-