Να βάλω ΟΤΕ tv για την 55w905 ή θα κλαίω?

Status
Not open for further replies.
Και ας υποθέσουμε ότι τα δεχόμαστε όλα όσα γράφεις...το τελικό συμπέρασμα που καταλήγεις ποιό έιναι.....???? Ότι η nova είναι καλύτερο και ποιοτικότερο πακέτο από το SKY UK???

Αυτό δε "Επίσης το bit rate δεν λέει τα πάντα, ίσως μάλιστα είναι δέιγμα παλιού hardware ... η tv που είχα πάρει πριν 7 χρόνια 2000 ευρώ δεν είναι καλύτερη από μια 240 ευρώ που πήρα τώρα, ανάλογα και στους αποκωδικοποιητές - media player κλπ ... πότε έχει αλλάξει τελευταία φορα όλα τα μηχανήματα της το sky ? τι δυνατότητες έχουν και τι θέματα συμβατότητας υπάρχουν με τα πιο παλιά ? το μεγάλο bit rate δεν έχει τόσο σημασία όσο οι δυνατότητες του hardware , οταν υπάρχει μεγάλη χρονική διαφορά παραγωγής." είναι θεϊκό!

- Γνωρίζεις τι μηχανήματα έχει το sky και τι η nova?
- Γνωρίζεις πότε αγόρασε και πότε άλλαξε ο καθένας τα μηχανήματά του?
- Η τηλεόραση που αγόρασες πριν 7 χρόνια 2000 ευρώ, ακόμα και σήμερα είναι πολύ ανώτερη από πάρα πολλές σημερινές.
- Τα πακέτα που έχουν HD κανάλια με Bitrate 5-6 kbps και δε βλέπονται με τπτ (βλέπε ΟΤΕ), με τη λογική σου πρέπει να έχουν τα super ολοκαίνουρια υπερμηχανήματα και γι' αυτό έχουν τόσο χαμηλό Bitrate...
 
Το λογικό συμπέρασμα είναι πως στην τεχνολογία μετράνε πολύ τα νεότερα και καλύτερα μηχάνημα.
Ετσι όταν ο sky αγόραζε προς 200 ευρώ πχ ένα decoder με Α δυνατότητες στο HD, η Νοβα μπορεί να επιλέξει με 100 ευρώ λιγότερα κάτι που θα δείχνει Α+ με το μισο bitrate μάλιστα.

Η νόβα έχει κάθε συμφέρον να προτείνει μηχάνημα ποιοτικό και ακριβό που δεν θα το αλλάξει σύντομα ... ο Οτε που ουσιαστικά ενοικιάζει τους αποκωδικοποιητές με το μήνα, ισως να εχει επιλέξει κάτι πιο φτηνό αρχικά και αντικατάσταση όλου του στόλου νωρίτερα, και ποσότητα HD καναλιών αντί ποιότητα.

Οπότε με βάση την λογική , μαζί νοβα για ποιοτητα και Οτε για ποσότητα ... το sky θέλει ΠΟΛΥ προσοχή, δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Οντος ομως δεν ξέρω πραγματικά τη μηχανήματα έχει ο καθένας, αυτό του sky όμως ήταν ότι αθλιότερο είχα δει ποτέ μου και έδινε καθαρά την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί 5 χρόνια πριν.
 
Last edited:
Εντάξει ας αφήσουμε τον καθένα να ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ότι θέλει .
Φίλε blizard με αυτά που λες αμφιβάλλω αν ήσουν ποτέ συνδρομητής στο Sky.


Αν δεις στην ίδια τηλεόραση Sky και Nova η διαφορά είναι χαώδης.
Στο περιεχόμενο επίσης η διαφορά είναι χαώδης.


Με την λογική σου, όσοι πληρώνουμε συνδρομή στο Sky είμαστε μάλλον παλαβοί, επειδή θα μπορούσαμε με λιγότερα χρήματα να είχαμε Nova και ΟΤΕ μαζί.
Και πολύ πιο εύκολα, καθώς δεν είναι εύκολο αν δεν έχεις γνωστό στην Βρετανία, να πάρεις συνδρομή Sky.

A επίσης, οι αποκωδικοποιητές της Nova σε σχέση με τους αντίστοιχους του Sky δεν προσφέρουν ούτε το 5% των δυνατοτήτων.

Και αυτοί που έχουμε τώρα έχουν βγει μετά τον Pace της Nova.

Μάλλον για εσένα η Nova με τον μονοψήφιο αριθμό HD καναλιών είναι το καλύτερο πακέτο στην Ευρώπη. Μπορεί να κερδίζεις κιόλας αν το υποστηρίζεις, αλλά δεν είμαστε κουτορνίθια.
 
Οντος ομως δεν ξέρω πραγματικά τη μηχανήματα έχει ο καθένας, αυτό του sky όμως ήταν ότι αθλιότερο είχα δει ποτέ μου και έδινε καθαρά την εντύπωση ότι έχει φτιαχτεί 5 χρόνια πριν.

έλα τώρα,πλάκα κάνεις
 
5 φορες μεγαλύτερο από αυτό της νοβα και είμαι συντηρητικός .... η μεγαλύτερη desctop συσκευή συσκευή που είχα ποτέ (περνάει και τα παλιά βίντεο) και η πιο θορυβώδης ... (είχα βέβαια amiga και μετά φορητά κυρίως) , ζεσταινόταν το καλοκαίρι, δεν μπορούσα να κλείσω έστω το ριμαδο-σκληρό , και κόλλαγε και πολύ συχνά ... (κάποιο γνωστό θέμα , δεν θυμάμαι ακριβώς είχα βρει στο ιντερνετ τι κόλπα έπρεπε αν κάνω για να το επαναφέρω )

Δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί οι περισσότεροι νομίζετε ότι κάνω πλάκα ... τα ίδια και όταν σας διάβαζα - πουθενά δεν είχα δει τα αρνητικά που διαπίστωσα... ξενομανία τόσο πολύ ? δίψα για το παραπάνω - κυρίως πιο παλιά που δεν είχε καν Hd η νοβα ? ή απογοητέυτηκα μου αφούί περίμενα κάτι πολύ καλό.
Τεσπα, τα ελληνικά πακέτα έχουν αξιόλογα στοιχεία πλέον, η νοβα κυρίως στο 3play με προσφορά είναι αριστη, και ο Οτε συμπληρώνει με ποσότητα από τα πάντα.
 
Εντάξει ας αφήσουμε τον καθένα να ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ότι θέλει .
Φίλε blizard με αυτά που λες αμφιβάλλω αν ήσουν ποτέ συνδρομητής στο Sky
Και εγώ έχω μια αμφιβολία αν είσαι εσύ που μου πούλησες το sky αγγλίας ή κανά άλλος επαγκελματίας από όσους τo εκθειάζουν παντού.

Δεν σου επιτρέπω να λές ότι περνάει από το κεφάλι σου επειδή δεν μου άρεσε το sky ... και πιθανότατα θα σταματήσω να γράφω ξανά , έχω υποστεί αηδίες από χρήστες υποστηρικτές διαφημιζόμενων προϊόντων στα φορουμ και δεν σηκώνω πολλά, την επόμενη τέρμα και δεν με νοιάζει αν ήταν παρεξήγηση ή κλασική τακτική με όποιον διαφωνεί.

ΥΓ
Πότε αντικαταστάθηκαν όλα τα παλιά μηχανηματα του sky ? έχει σημασία ποιο είναι το παλαιότερο ακόμα σε λειτουργία, άρα σέρνει όλους τους περιορισμούς και αναγκάζει την εταιρία να μεταδίνει με χαμηλότερη συμπίεσης και ποιότητας σε μεγαλύτερο bitrate.

Απλα sky HD λέει απέξω, ένα dxr 890 είδα μπροστά, ένα 45W δεν είδα κάποια μάρκα ... πραγματικά μοιάζει κάτι εκτός τεχνολογίας, δικιά τους κατασκευής για προστασία ίσως από την πειρατεία, αλλά ποιότητα και σεβασμός στον αγοραστή 0 ... εκτός αν το έδιναν σε ινδούς και Πακιστανούς και οι Άγγλοι είχαν άλλα.
 
Μάλλον για εσένα η Nova με τον μονοψήφιο αριθμό HD καναλιών είναι το καλύτερο πακέτο στην Ευρώπη. Μπορεί να κερδίζεις κιόλας αν το υποστηρίζεις, αλλά δεν είμαστε κουτορνίθια.
Οι Άγγλοι ακριβό πληρώνουν το πρωτάθλημα τους ενώ ο ΟΤΕ το παίρνει πολύ φθηνότερα ...

Οπως καμιά φορά λέμε ότι το τάδε αλβανικό πακέτο είναι φτηνό σε σχέση με εμάς, κάτι τέτοιο ισχύει και με το δικό μας σε σχέση με το sky... ο Οτε πχ έχει αποκτήσει ένα σωρό πρωταθλήματα και όλα είναι φτηνά, δεν επιβαρύνεται με το γηγενές σπορ όπως όλοι οι άλλοι, βάλε και την κρίση ώστε να μην έχει ανταγωνισμό , και αυτό το κάνει τρομερά συμφέρον ... αν είχε Αγγλική ή ισπανική μετάδοση , θα "πούλαγε" και αλλού καλά.

Ασε που νομίζω το sky έχασε το europa, ίσως και το cl του χρόνου... όλο και κάτι τέτοια θα παίζουν ... ενώ με τα 2 Ελληνικά τα έχεις όλα και σε καλές τιμές (forthnet μόνο 3play η καμιά προσφορά)

Προσωπική μου άποψη αφού θες να μάθεις ... ή έχετε πολλά λεφτά , η ξενομανία , ή είναι ωραίο το απαγορευμένο, ή απλά κάνετε το χομπι σας , δεν αποκλείω και τπτ παραπάνω ... δεν είναι καμιά σουπερ ευκαιρία και όπως είπες έχει και προβλήματα.
 
Last edited:
Το πήρες πολύ πατριωτικά αλλά δεν απάντησες επί της ουσίας....

Γνωρίζεις τι μηχανήματα χρησιμοποιεί ο ένας και τι ο άλλος? (φυσικά δεν αναφέρομαι στους δέκτες που δίνουν τα πακέτα στους χρήστες...!!!)

Γνωρίζεις πότε τα αγόρασε ή πότε τα αντικατέστησε?

Αυτός που αγόρασε μια Kuro πριν 7 χρόνια έχει κατώτερη τηλεόραση από μια σημερινή ή μια που πουλιέται στα supermarket?
 
Τωρα ειλικρινά 3 σελίδες συγκρίνετε εικόνα Nova με Sky;;;
Και όλα αυτά στο topic του Ote;
 
Απάντηση: Re: Να βάλω ΟΤΕ tv για την 55w905 ή θα κλαίω?

Πότε αντικαταστάθηκαν όλα τα παλιά μηχανηματα του sky ? έχει σημασία ποιο είναι το παλαιότερο ακόμα σε λειτουργία, άρα σέρνει όλους τους περιορισμούς και αναγκάζει την εταιρία να μεταδίνει με χαμηλότερη συμπίεσης και ποιότητας σε μεγαλύτερο bitrate.
Τα παλιά μηχανήματα είναι SD και MPEG-2. Το Sky μεταδίδει όλα τα SD κανάλια σε MPEG-2. Αρκετά από αυτά έχουν χάλια εικόνα, λόγω χαμηλού bitrate. Όμως επειδή αναφέραμε τα HD κανάλια, εκεί όλα τα πακέτα όλης της Ευρώπης χρησιμοποιούν H.264 και δεν υπάρχει παλιό και νέο μηχάνημα - ο αλγόριθμος είναι ίδιος πολλά χρόνια τώρα. Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και bit perfect, δηλαδή κάθε υλοποίηση H.264 decoder οφείλει από την ίδια είσοδο να παράγει την ίδια ακριβώς έξοδο - διαφορετικά δεν παίρνει πιστοποίηση H.264. Συνεπώς δε μπορείς να πεις σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση πως ο (Α) δέκτης δείχνει καλύτερα από τον (Β), σε ότι αφορά την αποκωδικοποίηση. Οι όποιες διαφορές υφίστανται μόνο στο post processing (scaling, deinterlacing κτλ).

Στα HD λοιπόν η διαφορά είναι υπέρ του Sky UK. Εσύ μάλλον έχεις εμπειρία από SD.
 
Last edited:
επειδη εχει ο ξαδελφος μου το πακετο του sky και μαλιστα το full ηταν χρονια στην αγγλια και το εφερε εδω τωρα που επανηλθε στα πατρια εδαφη σαν πακετο για εμενα προσωπικα δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει.απο αθλητικα μηδεν και το εννοω ποδοσφαιρο πρεμιερ λιγκ ελαχιστα παιχνιδια ισπανικο πρωταθλημα ελαχιστα παιχνιδια και καποια παιχνιδια τοπικου ενδιαφεροντος απο μικρες αγγλιες. και ελαχιστα παιχνιδια τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα λιγκ με βαση τις αγγλικες ομαδες κυριως.παρα πολλα αθληματα που εμεις δεν βλεπουμε.ντοκυμαντερ οτι εχουν και τα δικα μας πακετα και τα ιδια με καποια ωρα διαφορα.ταινιες παρα πολλα καναλια αλλα ειναι ταινιες β διαλογης πολλοι λιγες βλεποντε και παρα πολλα καναλια τηλεπωλησεων και αλλα καναλια με διαφορα προγραμματα και οπως τα λεω εγω αγγλικο σκουπιδαριο.ναι μεν εχει 300 καναλια αλλα ποσα απο αυτα ειναι της προκοπης.και ενταξει εχει και πολλα hd και λοιπον αν ειναι τα μισα να μην εχουν κατι που να βλεπετε τι να το κανεις.και δεν βαζω μεσα σε αυτα τα αθλητικα της british telecom που πρεπει να πληρωσεις παραπανω συνδρομη και φτανεις να πληρωνεις κοντα στα 80 ευρω τον μηνα ουσιαsτικα για το τιποτα.και μην κατηγορουμε τα δικα μας τα πακετα γιατι ενας που μπορει να πληρωνει και τα δυο πακετα απλα για μενα εχει τα παντα.και φουλ αθλητικα και φουλ ταινιες και φουλ ντοκυμαντερ και παιδικα.και μπολικα hd για να ασχολητε.και δεν ειναι ο sky το κορυφαιο πακετο στον κοσμο ειναι ενα μετριο απλα πακετο με πολλα καναλια.το κορυφαιο πακετο στον πλανητη το εχουν οι αμερικανοι και ειναι το dish network.
 
Ας ανοιξουμε νεο thread nova(+ΟΤΕ) vs SkyUk!!Έχει χασει το νόημα του το νήμα....

Σωστό σε βρίσκω.. και εγώ δεν βλέπω το νόημα ύπαρξης πλέον αυτού του thread..
 
Απάντηση: Re: Να βάλω ΟΤΕ tv για την 55w905 ή θα κλαίω?

Δόθηκαν και με το παραπάνω απαντήσεις, για την 55w905, δεν υπάρχει λόγος πλέον ύπαρξης του νήματος
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.