Να επενδύσω...;;;;

Μόλις πρόσεξα και έναν Marantz ST 6003!!! ψιλοθηριάκι!!

αν δεν πάω σε vintage, οι επιλογές που θα κοιτάξω είναι οι επόμενες:

Denon TU1510AE
Nad C426
Marantz ST 6003
Yamaha T-S500

ποιά η δική σας γνώμη;;;

άντε γιατί κουράστηκα Αυγουστιάτικα και κουράζω κι εσάς!!!

Οταν μιλαμε για τα παρεμφερους κατηγοριας τιμης tuner της Denon , Yamaha, Nad, CA κλπ, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες, ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλο στ' αχυρα. Για να αποφυγεις οποιαδηποτε κακοτοπια που αφορα παλιο δεκτη απο ebay, και να αποφυγεις να πεταξεις ενα σκασμο λεφτα σε ενα δεκτη τυπου Naim κλπ η οποια μπορει να μην αντιστοιχει κ σε αναλογα καλυτερο ηχο, παρε ενα απο αυτα τα 3 tuner. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη.

Οταν μιλαμε για τα παρεμφερους κατηγοριας τιμης tuner της Denon , Yamaha, Nad, CA κλπ, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες, ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλο στ' αχυρα. Για να αποφυγεις οποιαδηποτε κακοτοπια που αφορα παλιο δεκτη απο ebay, και να αποφυγεις να πεταξεις ενα σκασμο λεφτα σε ενα δεκτη τυπου Naim κλπ η οποια μπορει να μην αντιστοιχει κ σε αναλογα καλυτερο ηχο, παρε ενα απο αυτα τα 3 tuner. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη.

Σωστή η λογική σου..., εσύ προσωπικά ποιόν θα διάλεγες;

Τον Denon τον εχω ακουσει επανειλλημενα και ειναι εξαιρετικος σε ληψη κ ηχο. Αν δεν ειχα δυνατοτητα να ακουσω και τον Yamaha καπου, θα πηγαινα στην ασφαλη επιλογη του denon.

Στο eBay δημοπρατείτε και αυτός:

http://www.ebay.co.uk/itm/Audiolab-...nics_HomeAudioHiFi_Tuners&hash=item2c5e9e744c

αλλά έχει γραφτεί:

Our contributors Tim and Ann warn, "We subscribe to most of the major UK publications and virtually all of them have noted serious reliability problems with this model. The specific problem these magazines noted was a logic board failure and once this board failed, the tuner ceased to function. And these boards are no longer available."

πηγή: http://www.fmtunerinfo.com/reviewsA-C.html#audiolab

δηλαδή Yamaha, αν κατάλαβα σωστά!!!

Πως ειναι δυνατον να διαβασες αυτο που γραφω παραπανω και να καταλαβες Yamaha? :hmmmm2:
Τον Denon τον εχω ακουσει επανειλλημενα και ειναι εξαιρετικος σε ληψη κ ηχο. Αν δεν ειχα δυνατοτητα να ακουσω και τον Yamaha καπου, θα πηγαινα στην ασφαλη επιλογη του denon.

Καλησπέρα,
μία απορία. Γιατί τόσος προβληματισμός σε επιλογή καλού δέκτη για την ακρόαση των άθλιων ραδιοσταθμών, με την μετάδοση mp3 από κονσέρβα;

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προσωπικά αν και έχω δέκτη, δεν μπορώ να ακούσω την άθλια "ποιότητα" των εκπομπών τους.

Και πάλι συγνώμη.

Απάντηση: Re: Να επενδύσω...;;;;

Καλησπέρα,
μία απορία. Γιατί τόσος προβληματισμός σε επιλογή καλού δέκτη για την ακρόαση των άθλιων ραδιοσταθμών, με την μετάδοση mp3 από κονσέρβα;

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προσωπικά αν και έχω δέκτη, δεν μπορώ να ακούσω την άθλια "ποιότητα" των εκπομπών τους.

Και πάλι συγνώμη.

εγώ σε συγχωρώ διότι συμπάσχω ,πάντως όλο και κάποιος σταθμός παίζει βινύλια και cd's
για μένα ένας καλός δέκτης είναι απαραίτητος διότι αν στην εξίσωση σταθμος +mp3+δέκτης βάλεις κάτι φθηνιάρικο του κιλού (δηλ. άδεια κουτάκια με ωραία πρόσοψη) τότε .......

DF

έχετε μήπως άποψη και για τον Advance Acoustic MAT 605; το ρωτάω διότι ένας γνωστός μου, μου είπε ότι ίσως ο συγκεκριμένος να ακούγεται λίγο πιο "ζεστά", δηλαδή να φέρνει προς τον παλιό λαμπατο-αναλογικό ήχο των vintage ραδιοφώνων, σε σχέση με τα σημερινά που εικάζεται ότι ο ήχος τους είναι πιο "σκληρός"..., λέτε αυτές οι λαμπίτσες που φοράει να κάνουν διαφορά; πάντως στα λεφτά, σε σχέση με τους υπόλοιπους, έχει διαφορά...άνωθεν!!!!

Καλησπέρα,

Και πάλι συγνώμη.

Έστω και μόνο για το τρίτο πρόγραμμα, πιστεύω πως αξίζει τον κόπο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Να επενδύσω...;;;;

...σε σχέση με τον Denon TU1510?

αν εννοείς ακουστικές εντυπώσεις ,τι να σου πω δεν έχω κάνει συγκριτικό ,το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με τα NAD (από τον 4300 στον S400)λες και έφυγε η "κουρτίνα" όμως,
μερικές φορές προτιμώ τον παλιό (4300) διότι είναι πιο ξεκούραστος μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα του σταθμού που ακούω εκέινη την στιγμή

ο Luxman που έχω Τ-353 ακούγοντας τον στο σύστημα του γιού μου (λαμπάτο) είναι απίστευτα καλός ,στο δικό μου όμως "μένει λίγο πίσω"

τώρα όσον αφορά στον Magnum Dynalab έτυχε να ακούσω μια φορά μόνο (νομίζω λεγόταν Etude) και γύρισα σπίτι στενοχωρημένος (γιατί να μην έχω κι εγώ τέτοια μπάσα ρε γμτ)

τελικά νομίζω πως πρέπει να ακούσεις αρκετούς και να διαλέξεις

DF

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Να επενδύσω...;;;;

αν εννοείς ακουστικές εντυπώσεις ,τι να σου πω δεν έχω κάνει συγκριτικό ,το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με τα NAD (από τον 4300 στον S400)λες και έφυγε η "κουρτίνα" όμως,
μερικές φορές προτιμώ τον παλιό (4300) διότι είναι πιο ξεκούραστος μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα του σταθμού που ακούω εκέινη την στιγμή

ο Luxman που έχω Τ-353 ακούγοντας τον στο σύστημα του γιού μου (λαμπάτο) είναι απίστευτα καλός ,στο δικό μου όμως "μένει λίγο πίσω"

τώρα όσον αφορά στον Magnum Dynalab έτυχε να ακούσω μια φορά μόνο (νομίζω λεγόταν Etude) και γύρισα σπίτι στενοχωρημένος (γιατί να μην έχω κι εγώ τέτοια μπάσα ρε γμτ)

τελικά νομίζω πως πρέπει να ακούσεις αρκετούς και να διαλέξεις

DF

κανονικά όλα τα υποψήφια μηχανήματα θα πρέπει να ακούγονται στον χώρο μας με το σύστημα που έχουμε!! δίκιο έχεις, το ίδιο ισχύει και με τα tuners, αλλά άντε τώρα να λες στον υπεύθυνο του καταστήματος να σου δώσει το ραδιόφωνο να το πάρεις σπίτι σου!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Να επενδύσω...;;;;

κανονικά όλα τα υποψήφια μηχανήματα θα πρέπει να ακούγονται στον χώρο μας με το σύστημα που έχουμε!! δίκιο έχεις, το ίδιο ισχύει και με τα tuners, αλλά άντε τώρα να λες στον υπεύθυνο του καταστήματος να σου δώσει το ραδιόφωνο να το πάρεις σπίτι σου!!!!

θα σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα του "καλά όταν αγοράσει σπίτι τι θα κάνει?" όμως,
όταν πληρώνουμε ας λέμε και μια κουβέντα παραπάνω άλλωστε "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" με την καλή έννοια πάντα

DF