Re: Απάντηση: Να επενδύσω...;;;;
ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!
Αν δεν πάρεις τον Luxman, τον τσιμπάω εγώ! Χαλαρά!
ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!
Αν δεν πάρεις τον Luxman, τον τσιμπάω εγώ! Χαλαρά!
Αυτό το είδατε;
http://cgi.ebay.de/MARANTZ-2600-Abs...uter_Audio_Hi_Fi_Receiver&hash=item1e5fa46833 :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0
sory για το off-topic αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθω!
Οταν μιλαμε για τα παρεμφερους κατηγοριας τιμης tuner της Denon , Yamaha, Nad, CA κλπ, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες, ειναι σαν να ψαχνεις ψυλλο στ' αχυρα. Για να αποφυγεις οποιαδηποτε κακοτοπια που αφορα παλιο δεκτη απο ebay, και να αποφυγεις να πεταξεις ενα σκασμο λεφτα σε ενα δεκτη τυπου Naim κλπ η οποια μπορει να μην αντιστοιχει κ σε αναλογα καλυτερο ηχο, παρε ενα απο αυτα τα 3 tuner. Αυτη ειναι η δικη μου λογικη.
Τον Denon τον εχω ακουσει επανειλλημενα και ειναι εξαιρετικος σε ληψη κ ηχο. Αν δεν ειχα δυνατοτητα να ακουσω και τον Yamaha καπου, θα πηγαινα στην ασφαλη επιλογη του denon.
δηλαδή Yamaha, αν κατάλαβα σωστά!!!
Τον Denon τον εχω ακουσει επανειλλημενα και ειναι εξαιρετικος σε ληψη κ ηχο. Αν δεν ειχα δυνατοτητα να ακουσω και τον Yamaha καπου, θα πηγαινα στην ασφαλη επιλογη του denon.
Πως ειναι δυνατον να διαβασες αυτο που γραφω παραπανω και να καταλαβες Yamaha? :hmmmm2:
...απλα μια παρενθεση οτι το 8000Τ του ebay ειναι απιστευτο tuner. Τι μοντελο ειναι αραγε..
Μιχάλη, λέω να του κάνω best offer στα 100 ευρώ...![]()
Καλησπέρα,
μία απορία. Γιατί τόσος προβληματισμός σε επιλογή καλού δέκτη για την ακρόαση των άθλιων ραδιοσταθμών, με την μετάδοση mp3 από κονσέρβα;
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προσωπικά αν και έχω δέκτη, δεν μπορώ να ακούσω την άθλια "ποιότητα" των εκπομπών τους.
Και πάλι συγνώμη.
Καλησπέρα,
μία απορία. Γιατί τόσος προβληματισμός σε επιλογή καλού δέκτη για την ακρόαση των άθλιων ραδιοσταθμών, με την μετάδοση mp3 από κονσέρβα;
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προσωπικά αν και έχω δέκτη, δεν μπορώ να ακούσω την άθλια "ποιότητα" των εκπομπών τους.
Και πάλι συγνώμη.
...σε σχέση με τον Denon TU1510?
αν εννοείς ακουστικές εντυπώσεις ,τι να σου πω δεν έχω κάνει συγκριτικό ,το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι με τα NAD (από τον 4300 στον S400)λες και έφυγε η "κουρτίνα" όμως,
μερικές φορές προτιμώ τον παλιό (4300) διότι είναι πιο ξεκούραστος μάλλον έχει να κάνει με την ποιότητα του σταθμού που ακούω εκέινη την στιγμή
ο Luxman που έχω Τ-353 ακούγοντας τον στο σύστημα του γιού μου (λαμπάτο) είναι απίστευτα καλός ,στο δικό μου όμως "μένει λίγο πίσω"
τώρα όσον αφορά στον Magnum Dynalab έτυχε να ακούσω μια φορά μόνο (νομίζω λεγόταν Etude) και γύρισα σπίτι στενοχωρημένος (γιατί να μην έχω κι εγώ τέτοια μπάσα ρε γμτ)
τελικά νομίζω πως πρέπει να ακούσεις αρκετούς και να διαλέξεις
DF
κανονικά όλα τα υποψήφια μηχανήματα θα πρέπει να ακούγονται στον χώρο μας με το σύστημα που έχουμε!! δίκιο έχεις, το ίδιο ισχύει και με τα tuners, αλλά άντε τώρα να λες στον υπεύθυνο του καταστήματος να σου δώσει το ραδιόφωνο να το πάρεις σπίτι σου!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.