Να κάνω Firmware Upgrade στην Philips 42PFL7603D.10 ?

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το firmware update που υπάρχει στο site της Philips.

Έχω την τηλεόραση 2 χρόνια τώρα (ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!) και ενόψη των καινούργιων ψηφιακών καναλιών (μέσω Digea) έλεγα να το κάνω.

Εσείς τί λέτε? Πρέπει να προσέξω κάτι? Θα έχω κανένα πρόβλημα?

Ευχαριστώ πολύ!

Συνηθως τα updates σε συσκευες πληροφορικης ειναι σχεδον παντα απαραιτητα και συνιστωμενα..

Οι τηλεορασεις ομως καμμια φορα ειναι απο αλλο ανεκδοτο, οποτε αναγκαστικα πρεπει να σου απαντησει καποιος με ακριβως το ιδιο μοντελο που να το εχει κανει.
Οχι και το πιο ευκολο πραγμα να βρεθει τετοιος ομως.

Εγω θα το εκανα βεβαια, λογω φιλοσοφιας, αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου..

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το firmware update που υπάρχει στο site της Philips.

Έχω την τηλεόραση 2 χρόνια τώρα (ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!) και ενόψη των καινούργιων ψηφιακών καναλιών (μέσω Digea) έλεγα να το κάνω.

Εσείς τί λέτε? Πρέπει να προσέξω κάτι? Θα έχω κανένα πρόβλημα?

Ευχαριστώ πολύ!

Προχωρα αφοβα,
Τις δικες μου philips τις εχω τρελλανει στα updates. Μολις βγει το εχω ηδη βαλει.
Ειναι πανευκολο και συνιστωμενο.
Απλα να βαλεις αυτο που αντιστοιχει στην τηλεοραση σου και βρισκεις στον επισημο δικτυακο τοπο της εταιριας.
Ακομα και να υπαρξει διακοπη ρευματος (το χειροτερο που μπορει να συμβει) η διαδικασια συνεχιζεται αυτοματα μολις το ρευμα επανελθει.
Συνεπως κανενας λογος ανησυχιας.
Νικος

Ευχαριστώ Νίκο !!! να σαι καλά! Όταν έρθει η ώρα για τα ψηφιακά της Digea, θα βάλω το firmware!