ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Τι γινεται..βρε παιδια..γαμος ? μπραβο πολυ χαιρομαι !
δεν ηξερα τιποτα ..ο κοτσομπολης ο Larry μου το ειπε σημερα το πρωι
παντα χαρες στην καινουργια σας.....περιπετεια.!

Stellios papa said:
Τι γινεται..βρε παιδια..γαμος ? μπραβο πολυ χαιρομαι !
δεν ηξερα τιποτα ..ο κοτσομπολης ο Larry μου το ειπε σημερα το πρωι
παντα χαρες στην καινουργια σας.....περιπετεια.!
Κουτσομπόλης ο LARRY;...α πα πα πα πα!!!!:damnyou:

μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με Γιαννη νανοπουλο και την θερμη του παρακληση να αναλαβω τα του Barchelor ανακοινωνω τα εξης

Αλλος για Ολλανδια το τσαρτερ κλεινει στις 15 του μηνα

δηλωστε συμμετοχη τωρα

εχουμε και λεμε

1 Λαρρυ
2 Γιαννης
3 Olizarenco ( connection flight from Ukraine)
4 Carmella ( via Rio De Janeiro)
5 Dollores ( via Mexico)
6 Galina ( via Prague)

εχουμε και λεμε

αναχωρηση 20 του Μηνα για Αμστερταμ με KLM ωρα 0600 το πρωι

αφιξη στης 8 και 30 τοπικη ωρα παραμενουμε στο meeting point για παραλαβη των Νο 3,4,5,6 μελων του Club

αφιξη στο ξενοδοχειο THE DYLAN Amsterdam hotel στης 12 το μεσημερι και τακτοποιηση σε canal view superior rooms με connecting door

κατα της 2μμ συναντηση στην reception για μια 1η ξεναγηση της πολης

πρωτα θα ξεκινησουμε απο το καφε sameplace ενα παραδοσιακο καφενειο του 14 αιωνα οπου θα παρουμε 3-4 μεριδες "χορτα" σκετα ( χωριστα το λαδι)

μετα θα παμε αν καταφερουμε και βρουμε την πορτα απο τα χορτα.... και θα παμε στην dam sqare παναθεμα την για πλατεια παλι για καφε σκετο και κανα γλυκακι

το βραδακι θα απολαυσουμε την παρεα των Νο 3,4,5,6 που θα χουν τοσα να μας πουν απο τα επιμερους ανα τον κοσμο francise avclub

την αλλη μερα ..........

αφου βρε δεν γραψαμε για την επομενη μερα :twoguns: :twoguns:
πω πω !!!!!!βιαστικο μαρια εισιαι ρε παιδακι μου:damnyou: :damnyou:
ολα μονοκοπανιας θα τα πουμε??

βιαζεσαι Στελιο παιδι μου γλυκο βιαζεσαι :Banane0: :Banane0:

Last edited:
Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να γυρναω στην πατριδα και να βλεπω τετοιες χαρουμενες εξελιξεις μεσα στο φορουμ.

Παιδια, πραγματικα συγκινηθηκα. Να ζησετε, να ευτυχισετε και με πολλους απογονους. Να ειναι η αγαπη αυτη που θα στεκεται διπλα σας, οχι μονο στις χαρες, αλλα περισσοτερο στις λυπες της ζωης. Μακαρι να μπορουσα να παρεβρισκομαι στο γαμο σας, αλλα με την εναρξη εργασιας εδω σε λιγο καιρο, ειναι λιγο χλωμο...

Υ.Γ.: Γιαννη, προσεχε μην κανεις το λαθος και στειλεις καμια φωτογραφια απο τα duty free του Αμστερνταμ στην Αννα και ιδιως εκει που εχει τις τσαντες, γιατι σε βλεπω με καμια 10αρια παραμασκαλα!!! Στο λεω σαν παθων!!! :damnyou: :flipout: :flipout:

:ernaehrung004: -bye-

panosxgr said:
Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να γυρναω στην πατριδα και να βλεπω τετοιες χαρουμενες εξελιξεις μεσα στο φορουμ.

Παιδια, πραγματικα συγκινηθηκα. Να ζησετε, να ευτυχισετε και με πολλους απογονους. Να ειναι η αγαπη αυτη που θα στεκεται διπλα σας, οχι μονο στις χαρες, αλλα περισσοτερο στις λυπες της ζωης. Μακαρι να μπορουσα να παρεβρισκομαι στο γαμο σας, αλλα με την εναρξη εργασιας εδω σε λιγο καιρο, ειναι λιγο χλωμο...

Υ.Γ.: Γιαννη, προσεχε μην κανεις το λαθος και στειλεις καμια φωτογραφια απο τα duty free του Αμστερνταμ στην Αννα και ιδιως εκει που εχει τις τσαντες, γιατι σε βλεπω με καμια 10αρια παραμασκαλα!!! Στο λεω σαν παθων!!! :damnyou: :flipout: :flipout:

:ernaehrung004: -bye-
Καλώς ήρθες στην πατρίδα Πάνο......
Σε ευχαριστώ πολύ και θα χαρω να σε δω απο κοντά.
Το Υ.Γ θα το πάρω στα σοβαρά υπ'όψιν.....

Απάντηση: Re: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Larry said:
εχουμε και λεμε

1 Λαρρυ
2 Γιαννης
3 Olizarenco ( connection flight from Ukraine)
4 Carmella ( via Rio De Janeiro)
5 Dollores ( via Mexico)
6 Galina ( via Prague)

Vre paidia, to melos 3 den einai podosfairisths??:blink: :confused:

Νανόπουλος Γιάννης said:
Αν και βρίσκω λίγο αδιάφορα τα πράγματα μέχρι την στιγμή της παρέας των Νο 3-4-5-6, εντούτοις είμαι σχεδόν μέσα....θα περιμένω Larry μου, το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας....θα εξαρτηθούν πολλά!!!

αστα τα παλιοπαιδα .....

εσυ κρατησου στο υψος σου ! :Banane0: :Banane0: :Banane0:

καλη Διασκεδαση Γιαννη και οτι καλυτερο !!!!-bye- -bye-

Μια άκρος ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και η Βουλγαρία που με 1000€ νοικιάζεις προεδρική σουίτα για ένα βράδυ συμπεριλαμβανομένου ποτά , πλουσιότατου menu , και μια 12αδα από super girls . Τι λέτε ?
Είμαι και κοντά εγώ και με βολεύει, αν φυσικά με θέλετε στην παρέα.
¨Όχ ξέχασα ότι εδώ μέσα διαβάζει και η Άννα. Αννούλα sorry πλάκα έκανα .

Υ. Γ αν υπάρχει ενδιαφέρων περιμένω PM. :flipout: :flipout: :flipout:

Επιτέλους θα το πάρει το κορίτσι!Συγχαρητήρια Γιάννη και Αννούλα.Η ώρα η καλή και καλούς απογόνους.Σίγουρα θα τα πούμε στο κρέμασμα εε!συγγνώμη στο γάμο.Και πάλι με το καλό!!:violent-smiley-008: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Μια άκρος ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και η Βουλγαρία που με 1000€ νοικιάζεις προεδρική σουίτα για ένα βράδυ συμπεριλαμβανομένου ποτά , πλουσιότατου menu , και μια 12αδα από super girls . Τι λέτε ?
Είμαι και κοντά εγώ και με βολεύει, αν φυσικά με θέλετε στην παρέα.
¨Όχ ξέχασα ότι εδώ μέσα διαβάζει και η Άννα. Αννούλα sorry πλάκα έκανα .

Υ. Γ αν υπάρχει ενδιαφέρων περιμένω PM. :flipout: :flipout: :flipout:

και φτηνη θα λεγα
εεε ας παει η Αννουλα στην Ολλανδια για ψωνια και εμεις στην Σοφια

Κωστα κρατα 5 σουιτες ή καλυτερα ολο τον 3ο οροφο Νανοπουλος ειναι αυτος μια φορα παντρευται ,ναχει κατι να θυμαται:award: :award: να λεει στα εγγονια του:grandpa: :grandpa: :grandpa:

Τις καλύτερες ευχές μου στον Γιάννη και την Άννα, ότι καλύτερο ονειρευτούν, να το συνατήσουν στο δρόμο τους...

Υ.Γ.
Βέβαια Γιάννη μου, εδώ που τα λέμε τώρα:

Ήθελές τα κι έπαθές τα!!!

Μια χαρά τα κανονίζετε, βλέπω!

Πάντως, η ιδέα του Νανόπουλου για Ολλανδία δεν του ήρθε από το πουθενά. Ήταν το ανταποδοτικό χτύπημα όταν του είπα ότι θα πάω για bachelor(ette) weekend στη Μύκονο.

Τώρα, αν θέλετε να πάτε στην κόκκινη συνοικία του Άμστερνταμ, κανένα πρόβλημα. Πηγαίνετε επίσης στην πράσινη, στη γαλάζια, στην πορτοκαλί...
Να ξέρετε, όμως, ότι έχω συνεννοηθεί με τις συζύγους των υποψηφίων και ήδη ετοιμάζονται οι επτασέλιδες (το minimum) λίστες με τα δωράκια που υποχρεούστε να μας φέρετε!!

-bye-

ετσι σε θελω Αννα μου και εμεις απο σε να θελουμε μονο λιγη κοπανιστη Μυκονου........